نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ارسال متن به سمت سرور با استفاده از سوکت ها

  1. #1

    ارسال متن به سمت سرور با استفاده از سوکت ها

    با سلام خدمت دوستان
    برای اینکه بتونم یوزر وپسورد رو به سمت سرور که شامل یک ipوشماره پورت میشه باید از توابع سمت کلاینت سوکت ها استفاده کنم ،درسته؟
    اگر اینطور باشه با استفاده از کد زیر این کار رو انجام دادم ، حالا این سرور چه طور میخواد بفهمه که من بهش یوزر وپسورد دادم که بخواد صحت اون چک کنه؟
    IPAddress ip = IPAddress.Parse("172.30.1.100");
    int iPortNo = System.Convert.ToInt16("444");
    Socket sock = newSocket(AddressFamily.InterNetwork, SocketType.Stream, ProtocolType.Tcp);
    IPEndPoint server = newIPEndPoint(ip, 444);
    sock.Connect(server);
    string user = textBox4.Text;
    string pass = textBox4.Text;
    byte[] byData = System.Text.Encoding.ASCII.GetBytes(user+pass);
    if (sock.Connected)
    sock.Send(byData);

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fjm11100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    658

    نقل قول: ارسال متن به سمت سرور با استفاده از سوکت ها

    حالا باید یک سرور داشته باشی که به اون پورت 444 که داده ارسال میشه گوش بده. یک شی از جنس TcpListener میسازی و بعد متد Start اون را کال می کنی بعد هم AcceptSocket را صدا میزنی که سوکت را بهت بر می گردونه که اون سوکت یک متد Receive داره که میتونی بافرت را به اون بدی تا با داده دریافتی پرش کنه. نمونه کدش هم توی msdn هست.

  3. #3

    نقل قول: ارسال متن به سمت سرور با استفاده از سوکت ها

    فکر کنم باید سمت سرور هم یک نرم افزار به پورت 444 گوش کنه تا بهت accept بدهخ بعد اطلاعاتت رو بگیره و بعدش بقیه داستان.

    اول سرور رو باید اجراش کنی بعد کلاینت رو

    البته با اجازه از اساتید ...............

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    ایران - فارس
    پست
    150

    نقل قول: ارسال متن به سمت سرور با استفاده از سوکت ها

    سلام
    دقیقا همونطور که دوستان اشاره کردن من کامل ترش میکنم :
    Socket sock = new Socket(AddressFamily.InterNetwork, SocketType.Stream, ProtocolType.Tcp);
    TcpListener server = new TcpListener(ipAddress, port);
    server.Start();
    sock = server.AcceptSocket();

    بجای ipAddress و port اون آی پی و پورت مورد نظرتو بذار
    بعد از اون شما باید داخل سرور اون بخش user و pass رو جدا کنید . البته لازمش اینه که شما در کلاینت اونارو با یه کارکتر خاص از هم جدا کنید بعد بفرستید که بتونید داخل سرور با دستور Spilit اونارو از هم جدا کنید . به این صورت که در کلاینت اینو ارسال میکنید :
     byte[] byData = System.Text.Encoding.ASCII.GetBytes(user +"|||"+ pass);
    و در سرور به این صورت دریافت میکنی و بعد جداش میکنید :
    sock.Receive(buff, SocketFlags.None);
    string txt_beforeSplit = Encoding.UTF8.GetString(buff);
    string[] Arr_After_Split = txt_beforeSplit.Split('|||');
    string username=Arr_After_Split[0];
    string Pass=Arr_After_Split[1];


    حالا میتونی مقدار username و pass رو داخل دوتا textbox یا هرچیز دیگه ( دوسم نداشتی نریز ! همونطوری استفاده کن ) بریز و با database و ... که میخوای چکش کن
    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله saman_h : دوشنبه 26 تیر 1391 در 21:07 عصر

تاپیک های مشابه

  1. نمونه : ارسال اطلاعات به یک سرور با استفاده از Http
    نوشته شده توسط ghabil در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 28
    آخرین پست: شنبه 20 مهر 1392, 11:53 صبح
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 20:43 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 06:57 صبح
  4. سوال: میخام از کنترل های سمت سرور بدون استفاده از تگ Form استفاده کنم!
    نوشته شده توسط behzad1367 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 04 دی 1390, 02:16 صبح
  5. ارسال متن html به ایمیل با استفاده از IdMessage1
    نوشته شده توسط beh.tehrani در بخش توسعه نرم افزار تحت وب
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1390, 20:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •