نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ساخت جستجوی پیشرفته

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    ساخت جستجوی پیشرفته

    سلام بر اساتید حرفه ای برنامه نویسی . یک سوال داشتم میخواستم ببینم چه جوری میشه یک جستجوی پیشرفته برای برنامه قرار بدیم، طوری که بر اساس عبارتی که توی یه تکس باکس تایپ میشه و با یه چک باکس مشخص بشه عبارت مورد نظر از کدوم ستون دیتابیس جستجو بشه؟
    همچنین هر متنی که در دیتابیس دارای عبارت مورد نظر هستش لیست بشه؟

  2. #2

    نقل قول: ساخت جستجوی پیشرفته

    به این تکه کد یه نگاه بنداز
    به ازای هر چک باکس میتونی یه سرچ رو به برنامه اضافه کنی

    string Q = "SELECT * FROM Film WHERE film_id <> 0 ";
    if (checkBox1.Checked == true) Q = Q + "and film_id = N'" + txtcode.Text + "'";
    if (checkBox2.Checked == true) Q = Q + "and name = N'" + txtname.Text + "'";
    if (checkBox3.Checked == true) Q = Q + "and Director = N'" + txtnameD.Text + "'";
    if (checkBox4.Checked == true) Q = Q + "and date = N'" + txtyers.Text + "'";
    if (checkBox5.Checked == true) Q = Q + "and Genre = N'" + txtGenre.Text + "'";
    if (checkBox6.Checked == true) Q = Q + "and type = N'" + txttype.Text + "'";

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: ساخت جستجوی پیشرفته

    سلام، استفاده از چک باکس برای کار شما مناسب نیست، شما از یک یا چندتا کمبوباکس استفاده کنید. اگه یه جستجو انجام بدید تاپیک های خیلی زیادی در این مورد پیدا میکنید.
    موفق باشید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sanay_esh
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    برنامه نویس !
    سن
    39
    پست
    449

    نقل قول: ساخت جستجوی پیشرفته

    آخرین ویرایش به وسیله sanay_esh : یک شنبه 25 تیر 1391 در 17:08 عصر دلیل: افزایش منابع پاسخ

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: ساخت جستجوی پیشرفته

    ممنون از دوستان. بخش دوم سوالم رو چه جوری درست کنم؟
    می خوام هر کدام از متنهایی که توی دیتابیس دارای کلمه ای مثل " علی " هستش رو در داخل یه لیست باکس قرار بدم که روی هر کدوم که کلیک شد در فرم MDI متن کامل نشون داده بشه." دوستان عزیز من این رو تحت ویندوز میخوام نه تحت وب "

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: ساخت جستجوی پیشرفته

    نقل قول نوشته شده توسط sanay_esh مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ممنون از پاسخ گویی شما. ولی من این رو تحت ویندوز میخوام.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: ساخت جستجوی پیشرفته

    دوستان ممنون میشم اگه جوابم رو بدین

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: ساخت جستجوی پیشرفته

    .....................

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: ساخت جستجوی پیشرفته

    دوستان کسی نیست جواب ما رو بده.
    ببینید می خواستم بدونم میشه از کریستال ریپورت میشه برای سورت کردن در لیست باکس استفاده کرد یا نه؟

تاپیک های مشابه

  1. جستجوی پیشرفته در بانک اطلاعاتی ClientDataSet ...
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 05 مرداد 1395, 11:23 صبح
  2. سوال: نحوه ساخت جستجوی پیشرفته با چند پارامتر
    نوشته شده توسط mehdi-ghafari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 14 مرداد 1393, 16:43 عصر
  3. مبتدی: ساخت صفحه جستجوی پیشرفته
    نوشته شده توسط sara70 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 20 شهریور 1389, 20:55 عصر
  4. جستجوی پیشرفته در بانک های اس کیو ال
    نوشته شده توسط arshia_ در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 15 آذر 1383, 16:16 عصر
  5. جستجوی پیشرفته
    نوشته شده توسط مطهر در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 12 بهمن 1382, 10:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •