نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: صدا زدن یک action view با استفاده از تابع jquery

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    319

    صدا زدن یک action view با استفاده از تابع jquery

    سلام
    من یک action ای دارم که یک view برمی گرداند اگر بخوام به جای اینکه از دستور زیر :
    @Url.Action("GetList", new { propertyName = ViewBag.PropertyName, warehouseId = ViewBag.WarehouseName })

    برای صدا زدن این action استفاده کنم از یک تابع ajax ای استفاده کنم و در نهایت این تابع رو صدا بزنم برای این باید چیکار کنم ؟
    <a id="Goods_Dialog" href="#" onclick='loadGoodsList();'></a>
    تابع ajax ای رو به شکل زیر نوشتم :

    function loadGoodsList() {
    var url = '@Url.Action("GetList")';
    var warehouse = "ace90b91-2df8-4610-bc65-a9b8f831e190";
    var property = "GoodID";
    var c = "";
    $.ajax({
    type: 'GET',
    url: url,
    data: "warehouseId=" + warehouse + "&propertyName" + property + "&currentID=" + c,
    dataType: 'html',
    success: function (data) {

    },
    error: function (e, x) {
    alert(e.status);
    }
    });

    مشکل من اینه که نمیدونم تو success چی بنویسم!
    دلیل من برای اینکار هم اینه که مقدار warehouseId رو باید از یک input بگیرم و چاره ای جز استفاده از یک تابع ajax ای به ذهنم نرسید.

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Leon_SFS
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    84

    نقل قول: صدا زدن یک action view با استفاده از تابع jquery

    اون ویویی که برمیگردونه توی یه تگ html قرار میگیره دیگه؟
    مثلا تو یه تگ دیو با id= "ResultView"
    بعد تو ساکسس مینویسی
    $("#ResultView").html(data);

    اوکی؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 11 تیر 1391, 22:37 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 17 اسفند 1387, 11:10 صبح
  3. صدا زدن View از SQL و نشان دادن اطلاعات
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 19 فروردین 1387, 02:04 صبح
  4. صدا زدن توابع bool
    نوشته شده توسط برنامه نویس جوان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 فروردین 1383, 16:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •