نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در گزارش گیری پویا در استیمول

  1. #1

    مشکل در گزارش گیری پویا در استیمول

    سلام دوستان
    من این تاپیک ر در بخش ابزارهای گزارش گیری ایجاد کرده بودم ولی کسی واب نداد گفتم اینجا ایجاد کنم شاید دوستان واب بدن
    من برای گزارش گیری پویا با کریستال ریپورت مشکلی ندارم ولی برای استیمول این کدها جواب نمیدن باید چه کار کنم
    مثلا ما یه جدول داریم که چهار تا فیلد داره و یکیش عکسه حالا می خوایم که چهار تا چک باکس بزاریم روی فرم و کاربر هر فیلدی را بخواد انتخاب و در گزارش نمایش داده بشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fjm11100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    658

    نقل قول: مشکل در گزارش گیری پویا در استیمول

    استیمول که خیلی راحت تر از کریستال است. میتونی کد C#‎ برای خود گزارشت بنویسی و تمام عناصر گزارشت مثل یک کنترل در دستت هستند. مثالهای خودش کافیه که کامل متوجه بشی اما اگر باز موردی هست بپرس

  3. #3

    نقل قول: مشکل در گزارش گیری پویا در استیمول

    من تمام فیلمهاش را دیدم ولی مطلبی در باب گزارش گیری پویا نداشت؟
    من برای معلوم کردن ستون های کریستال از تابه زیر استفاده می کنم حالا برای استیمول باید چه تغییری در این بدهم:





    privatestring Make_Query()

    {





    ReportDocument reportDocument;





    ParameterFields paramFields;





    ParameterField paramField;





    ParameterDiscreteValue paramDiscreteValue;

    reportDocument =



    newReportDocument();

    paramFields =



    newParameterFields();

     





    string query = "SELECT ";







    string andbashad = "";





    int columnNo = 0;





    if (checkcode_moshtari.Checked)

    {

    columnNo++;

    query = query.Insert(query.Length,



    "Customer.Customer_code as DataColumn" + columnNo.ToString());

     

    paramField =



    newParameterField();

    paramField.Name =



    "col" + columnNo.ToString();

    paramDiscreteValue =



    newParameterDiscreteValue();

    paramDiscreteValue.Value =



    "کد مشتری";

    paramField.CurrentValues.Add(paramDiscreteValue);





    //Add the paramField to paramFields

    paramFields.Add(paramField);

    }





    if (checkname_moshtari.Checked)

    {

    columnNo++;





    if (query.Contains("DataColumn"))

    {

    query = query.Insert(query.Length,



    ", ");

    }

    query = query.Insert(query.Length,



    "Customer.name as DataColumn" + columnNo.ToString());

     

    paramField =



    newParameterField();

    paramField.Name =



    "col" + columnNo.ToString();

    paramDiscreteValue =



    newParameterDiscreteValue();

    paramDiscreteValue.Value =



    "نام مشتری";

    paramField.CurrentValues.Add(paramDiscreteValue);





    //Add the paramField to paramFields

    paramFields.Add(paramField);

    }





    if (checkfamily_moshtari.Checked)

    {

    columnNo++;





    if (query.Contains("DataColumn"))

    {

    query = query.Insert(query.Length,



    ", ");

    }

    query = query.Insert(query.Length,



    "Customer.family as DataColumn" + columnNo.ToString());

     

    paramField =



    newParameterField();

    paramField.Name =



    "col" + columnNo.ToString();

    paramDiscreteValue =



    newParameterDiscreteValue();

    paramDiscreteValue.Value =



    "نام خانوادگی";

    paramField.CurrentValues.Add(paramDiscreteValue);





    //Add the paramField to paramFields

    paramFields.Add(paramField);

    }





    if (checktell_moshtari.Checked)

    {

    columnNo++;





    if (query.Contains("DataColumn"))

    {

    query = query.Insert(query.Length,



    ", ");

    }

    query = query.Insert(query.Length,



    "Customer.tell as DataColumn" + columnNo.ToString());

     

    paramField =



    newParameterField();

    paramField.Name =



    "col" + columnNo.ToString();

    paramDiscreteValue =



    newParameterDiscreteValue();

    paramDiscreteValue.Value =



    "تلفن مشتری";

    paramField.CurrentValues.Add(paramDiscreteValue);





    //Add the paramField to paramFields

    paramFields.Add(paramField);

    }





    ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////



    query +=



    " FROM Customer ";









    return query;

    }



  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: مشکل در گزارش گیری پویا در استیمول

    این لینک رو ببینید.

    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. گزارش گیری پویا
    نوشته شده توسط karimi84 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 مرداد 1384, 06:59 صبح
  2. مشکل در گزارش گیری با Quick Report
    نوشته شده توسط hghodsi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 06 بهمن 1383, 01:26 صبح
  3. مشکل در گزارش گیری Access
    نوشته شده توسط razmavar در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 21 مهر 1383, 12:04 عصر
  4. مشکل در گزارش گیری Accesss
    نوشته شده توسط razmavar در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 12 مهر 1383, 10:21 صبح
  5. مشکل در گزارش گیری در برنامه پیغام Row overFlow
    نوشته شده توسط jannati در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 14 خرداد 1383, 15:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •