نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: پیغام هنگام بسته شدن فرم

  1. #1

    Question پیغام هنگام بسته شدن فرم

    سلام من میخوام وقتی فرممو میبندم یه پیغام بهم نشون بده که آیا میخواهید از برنامه خارج شوید.اما نمیدونم واسه دکمه ی NOباید چی بنویسم تا برنامه بسته نشه.ممنون میشم راهنماییم کنین

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    دماوند
    سن
    32
    پست
    287

    نقل قول: پیغام هنگام بسته شدن فرم

    سلام - برای دکمه No فکر نمیکنم بخواد چیزی بنویسید. شما فقط چک میکنید اگر Yes بود پنجره رو میبندید. همین.

  3. #3

    نقل قول: پیغام هنگام بسته شدن فرم

    نقل قول نوشته شده توسط mze666 مشاهده تاپیک
    سلام - برای دکمه No فکر نمیکنم بخواد چیزی بنویسید. شما فقط چک میکنید اگر Yes بود پنجره رو میبندید. همین.
    امتحان کردم اما وقتی NOرو هم میزنم فرم بسته میشه چون در هر حال رویداد form closed داره اتفاق میفته

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: پیغام هنگام بسته شدن فرم

    سلام .
    شما باید علامت ضربدر که برای بستن برنامه هست از بین ببرید که نمایان نباشد . قابلیت فرم هستش که روی حالت none بذارید ، بعدش خودتون یک باتن واسه بسته شدن بذارید و بعد سوال رو از کاربر بپرسید . اینجوری قشنگ تر هم میشه

  5. #5

    نقل قول: پیغام هنگام بسته شدن فرم

    فرمایش شما متین.من اینکارو انجام میدم.اما بازم باید وقتی روی دکمه ی خروج میزنم پیغام نشون بده و باز میریم سر خونه ی اول یعنی کدی که واسه دکمه ی Noباید بنویسم.حالا چه کنم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: پیغام هنگام بسته شدن فرم

    نقل قول نوشته شده توسط silvery مشاهده تاپیک
    فرمایش شما متین.من اینکارو انجام میدم.اما بازم باید وقتی روی دکمه ی خروج میزنم پیغام نشون بده و باز میریم سر خونه ی اول یعنی کدی که واسه دکمه ی Noباید بنویسم.حالا چه کنم؟
    براتون یک نمونه ساختم . ببینید همینو می خواهید ؟
    دانلود

  7. #7

    نقل قول: پیغام هنگام بسته شدن فرم

    بله همینه .حالا فهمیدم منظورتون چی بود.

  8. #8

    نقل قول: پیغام هنگام بسته شدن فرم

    برای no باید بنویسی
    e.Cancel = true;

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: پیغام هنگام بسته شدن فرم

    سلام
    ميتوني از كد زير هم استفاده كني
    if (MessegeBox.Show("آيا براي خروج مطمئن هستيد ؟", "خروج",MessegeBoxButtons.YesNo,MessegeBoxIcons  .Question) == DialogResult.No)
    e.Cancel = true;
    else
    Environment.Exit(0);


    به دردت خورد ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اجرای انیمیشن در هنگام بسته شدن فرم
    نوشته شده توسط ahrimaneahurai در بخش WPF
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 11 تیر 1391, 08:25 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 خرداد 1391, 14:42 عصر
  3. رویدادی برای هنگام بسته شدن فرم
    نوشته شده توسط saeednews در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 اسفند 1389, 18:38 عصر
  4. سوال: نمایش پیغام هنگام بسته شدن فرم
    نوشته شده توسط babak1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 بهمن 1389, 11:00 صبح
  5. انجام یک عمل هنگام بسته شدن فرم
    نوشته شده توسط saadatfar در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 مرداد 1387, 22:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •