صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 43

نام تاپیک: تغییر IP اتصال به اینترنت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    تغییر IP اتصال به اینترنت

    سلام . من چگونه می توانم آی پی اتصال به اینترت را تغییر دهم ؟
    می خواهم پس از تغییر آی پی ، به وسیله سایت هایی که آی پی را نمایش می دهند ، آیپی من تغییر کرده باشه و نه اینکه هر دفعه همون آی پی قدیم رو نشون بده

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    من مطمئن هستم در اینجا افرادی هستند که می توانند به من کمک نمایند . ولی نمی دانم که چرا مرا راهنمایی نمی نمایند ؟ من الان نزدیک به 2 سال هست که دنبال این آموزش هستم ولی هیچ چیزی پیدا نکردم . من در خیلی از برنامه ها دیدم که می توانند آی پی اتصال به نت رو عوض نمایند . لطفاً راهنمایی کنید چگونه امکان پذیر می باشد ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    دوست عزیز
    اگه قرار باشه با دو خط کد سی شارپ ای پی عوض بشه که
    این همه دغ دغه ی وی پی ان یا ساکس رو نداشتیم که

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    من به فکر وی پی ان و ساکس نیستم . بعضی سایت ها هستند که اگر باهاشون زیاد کار بکنی تورو می ندازن بیرون . می خواهم تغییر آی پی دهم که بیرون انداخته نشوم . در ضمن . کارکرد وی پی ان و ساکس با تغییر آی پی خیلی متفاوته .

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار mohammadhosin
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    سن
    37
    پست
    37

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    در کل اگه از ADSL استفاده میکنید بستگی به طرف سرویس دهندتون داره
    که آیپیتون از نوع ثابت باشه یا دینامیک ؛ که اگه از نوع دینامیک باشه شما میتونید سیستم ویندوز رو رو حالت بریدج(همون حالتی که از طریق ویندوز یه کانکشن میسازی و وارد اینترنت میشی) بزارید
    بعد با یه برنامه تغییر مک کامپیوتر (Mac chenge ) یه مک دلخواه بزاری و بعد به اینترنت کانکت بشی
    بعد میبینی که ای پیتون تغییر کرده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadhosin مشاهده تاپیک
    در کل اگه از ADSL استفاده میکنید بستگی به طرف سرویس دهندتون داره
    که آیپیتون از نوع ثابت باشه یا دینامیک ؛ که اگه از نوع دینامیک باشه شما میتونید سیستم ویندوز رو رو حالت بریدج(همون حالتی که از طریق ویندوز یه کانکشن میسازی و وارد اینترنت میشی) بزارید
    بعد با یه برنامه تغییر مک کامپیوتر (Mac chenge ) یه مک دلخواه بزاری و بعد به اینترنت کانکت بشی
    بعد میبینی که ای پیتون تغییر کرده
    ip سیستم من ثابت نیست . یعنی اگر موذم adsl رو خاموش روشن کنم . آیپی تغییر می کند . حال من چون با وایر لس کانکت می شوم اصلاً کانکشنی نمی سازم . لطفاً راهنمایی کنید در مورد چیزی که گفتید

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار mohammadhosin
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    سن
    37
    پست
    37

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    ببینید
    با خاموش و روشن کردن مودم فقط گه گاهی تغیر آی پی میشه
    ولی با تغییر مک و کانکشن ساختن از تو ویندوز دیگه حتما آی پی تغییر میکنه
    یه سرچ بزنی تو گوگل برنانه هایی که مک رو تغییر میدن زیادن

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار mohammadhosin
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    سن
    37
    پست
    37

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    اگه با کانکشن ساختن تو ویندوز نتونستی به اینترنت وصل بشی
    یه تماس با پشتیبانی شرکت سرویس دهندتون بگیر و بگو که میخوام از تو ویندوز کانکت بشم باید چکار کنم
    که معمولا خودشون راه نمایی کامل رو میکنند
    ولی نگو که می خوام برای تغییر ای پی این کار رو بکنی

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار mohammadhosin
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    سن
    37
    پست
    37

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    اگه با کانکشن ساختن تو ویندوز نتونستی به اینترنت وصل بشی
    یه تماس با پشتیبانی شرکت سرویس دهندتون بگیر و بگو که میخوام از تو ویندوز کانکت بشم باید چکار کنم
    که معمولا خودشون راه نمایی کامل رو میکنند
    ولی نگو که می خوام برای تغییر ای پی این کار رو بکنی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadhosin مشاهده تاپیک
    اگه با کانکشن ساختن تو ویندوز نتونستی به اینترنت وصل بشی
    یه تماس با پشتیبانی شرکت سرویس دهندتون بگیر و بگو که میخوام از تو ویندوز کانکت بشم باید چکار کنم
    که معمولا خودشون راه نمایی کامل رو میکنند
    ولی نگو که می خوام برای تغییر ای پی این کار رو بکنی
    شما نمی دونین چجوری بسازم ؟ من از شاتل استفاده می کنم

  11. #11

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    ویندوز شما چیه؟

  12. #12

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    اگر sevsn هست از توی networking and sharing cente گزینه ی set up a new connection or network رو بزنید.
    سپس مراحل را تا اخر دنبال کنید تا در مرحله ی اخر یوزرنیم و پسورد تون رو وارد کنید.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan7007 مشاهده تاپیک
    اگر sevsn هست از توی networking and sharing cente گزینه ی set up a new connection or network رو بزنید.
    سپس مراحل را تا اخر دنبال کنید تا در مرحله ی اخر یوزرنیم و پسورد تون رو وارد کنید.
    ویندوز من سون هست !
    آموزش تصویری ندارید ؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط aradrobo مشاهده تاپیک
    ویندوز من سون هست !
    آموزش تصویری ندارید ؟
    من از مودم adsl که دارای وایر لس هست استفاده می کنم .

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار mohammadhosin
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    سن
    37
    پست
    37

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    دوست عزیز
    فکر کنم یه سرچ کوچیک بزنید تو اینترنت دیگه راحت بتونی کانکشن ساختن برای اینترنت رو پیدا کنی
    ربطی به مودم هم ندارد
    فقط یه مشکل کوچیک هست که ویندوز سون برای تغییر مک یه مقدار محدودیت قائل میشه(برای تغییر مک وایرلس) که اونم میتونی از ویندوز XP استفاده کنی
    حالا یه سوال مگه تغییر آی پی رو برای چی میخوای(شما که فکر نکنم از آقایون هکر باشید)

  16. #16

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    برا ساختن بریج اول باید تنظیمات مودمو عوض کنمی که با وایرلس امکانش فک کنم نباشه

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    اصلاً چه ربطی به کانکشن داره . من فقط می خواهم آی پی رو تغییر بدهم همین . لطفاً راهنمایی کنید . یا مثلا بشود کاری کرد که مودم خاموش و روشن شود

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    سلام . من چگونه می توانم آی پی اتصال به اینترت را تغییر دهم ؟
    تا جایی که سوادمون قد میده اینجا یه چیزایی نوشتیم.

    بعضی سایت ها هستند که اگر باهاشون زیاد کار بکنی تورو می ندازن بیرون . می خواهم تغییر آی پی دهم که بیرون انداخته نشوم
    خب خوش تیپ نکن اون کاری رو که شما رو بندازن بیرون (مزاح کردم ناراحت نشید)

    البته بنده وب کار نیستم ولی ببینید اون سایت تو سیستم شما چیزی ست نمیکنه که بعدا ازش استفاده کنه ؟
    با مک نمیتونن شما رو ردیابی کنن چون مک شما بدست اونا نمیرسه این مک روتر n-1 هست که بدست اونا میرسه ،مک تو اینترنت تو ارسال و دریافت فریمها n بار تغییر میکنه ، این IP فرستنده و گیرنده هست که تو کل داستان ثابته.

    موفق باشید.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط Esmail Solhkhah مشاهده تاپیک
    تا جایی که سوادمون قد میده اینجا یه چیزایی نوشتیم.

    خب خوش تیپ نکن اون کاری رو که شما رو بندازن بیرون (مزاح کردم ناراحت نشید)

    البته بنده وب کار نیستم ولی ببینید اون سایت تو سیستم شما چیزی ست نمیکنه که بعدا ازش استفاده کنه ؟
    با مک نمیتونن شما رو ردیابی کنن چون مک شما بدست اونا نمیرسه این مک روتر n-1 هست که بدست اونا میرسه ،مک تو اینترنت تو ارسال و دریافت فریمها n بار تغییر میکنه ، این IP فرستنده و گیرنده هست که تو کل داستان ثابته.

    موفق باشید.
    موفق نشدم که برنامه ای دریافت کردم . فقط یک پست مشابه بود که جوابی وجود نداشت

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    موفق نشدم که برنامه ای دریافت کردم .
    مگه قراره برنامه ای دریافت کنید ؟

    فقط یک پست مشابه بود که جوابی وجود نداشت
    تو پست 7 کلی تمرین تایپ کردیم حالا اگه به نظر شما این به معنای (جوابی وجود نداشت) هست پس باید بگم : شرمنده سوادمون تا همین حد بود، بیشتر از این بلد نبودیم.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط Esmail Solhkhah مشاهده تاپیک
    مگه قراره برنامه ای دریافت کنید ؟


    تو پست 7 کلی تمرین تایپ کردیم حالا اگه به نظر شما این به معنای (جوابی وجود نداشت) هست پس باید بگم : شرمنده سوادمون تا همین حد بود، بیشتر از این بلد نبودیم.
    ساویر جان ، منظورم این نیست که شما چیزی بلد نیستید ، منظورم اینه که یه کدی بدین بزنم و کار کنه . نمی خوام دلیل علمیش رو بدونم . ممنونم

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    ساویر جان ، منظورم این نیست که شما چیزی بلد نیستید ، منظورم اینه که یه کدی بدین بزنم و کار کنه . نمی خوام دلیل علمیش رو بدونم . ممنونم
    ساویر به قربونت ، وقتی اولین روتر فریمهای شما رو بلوک میکنه ساویر بیچاره چه کدی بده که شما بزنید کار کنه ؟؟؟

    حالا اگه شما راهکار دیگه ای پیدا کردید ممنون میشم اینجا بذارید تا همه استفاده کنیم.

    موفق باشید.

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    لطفاً اگر کسی در این زمینه اطلاعاتی دارد ، ما و دوستان ما را راهنمایی کنند . با تشکر

  24. #24

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط aradrobo مشاهده تاپیک
    لطفاً اگر کسی در این زمینه اطلاعاتی دارد ، ما و دوستان ما را راهنمایی کنند . با تشکر
    این ابزار کوچیک AutoProxy رو من به درخواست یکی از دوستان عزیزم ساخته بودم : AutoProxy11.rar
    اینترنت مملو از سایت هایی است که Proxy رایگان از نوع anonymous پیدا کرده و لیست می کنند. خاصیت شون در اینه که IP اصلی شما
    رو از مشخصات هدر ارسالی حذف می کنند، میزبان متوجه میشه که شما از پروکسی استفاده کرده اید اما به هر حال IP تون و مشخصات جغرافیایی و
    کشور عوض شده. نرم افزاری که نوشته بودم رو اجرا می کنید، مشخصات یکسری پروکسی رو بهش می دهید و اون بصورت خودکار یا به درخواست
    شما پروکسی تون رو عوض می کنه، البته در Internet Explorer و سایر نرم افزار هایی که مستقیم یا غیر مستقیم از هسته Internet Explorer
    یا تنظیمات پروکسی اش استفاده می کنند.

    اون بخش از کد اش که شما بهش نیاز دارید که IP تون عوض بشه این متد SetProxy ئه :

    private const string InternetSettings = @"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Intern et Settings";

    [System.Runtime.InteropServices.DllImport("wininet. dll")]
    public static extern bool InternetSetOption(IntPtr hInternet
    , int dwOption, IntPtr lpBuffer, int dwBufferLength);
    public const int INTERNET_OPTION_SETTINGS_CHANGED = 39;
    public const int INTERNET_OPTION_REFRESH = 37;
    public const int INTERNET_OPTION_PROXY = 38;
    public const int INTERNET_OPEN_TYPE_PROXY = 3;

    public struct INTERNET_PROXY_INFO
    {
    public int dwAccessType;
    public IntPtr proxy;
    public IntPtr proxyBypass;
    };

    private void SetProxy(string server, int port)
    {
    try
    {
    INTERNET_PROXY_INFO info;
    info.dwAccessType = INTERNET_OPEN_TYPE_PROXY;
    info.proxy = System.Runtime.InteropServices.Marshal.StringToHGl obalAnsi(server
    + ":" + port.ToString());
    info.proxyBypass = System.Runtime.InteropServices.Marshal.StringToHGl obalAnsi("local");
    IntPtr ptr = System.Runtime.InteropServices.Marshal.AllocCoTask Mem(
    System.Runtime.InteropServices.Marshal.SizeOf(info ));
    System.Runtime.InteropServices.Marshal.StructureTo Ptr(info, ptr, true);
    InternetSetOption(IntPtr.Zero, INTERNET_OPTION_PROXY, ptr
    , System.Runtime.InteropServices.Marshal.SizeOf(info ));
    Microsoft.Win32.RegistryKey reg = Microsoft.Win32.Registry.CurrentUser.OpenSubKey(
    InternetSettings, true);
    if ((server.Length > 0) && (port >= 0))
    {
    reg.SetValue("ProxyEnable", 1);
    reg.SetValue("ProxyServer", server + ":" + port.ToString());
    }
    else
    {
    reg.SetValue("ProxyEnable", 0);
    reg.SetValue("ProxyServer", "");
    }
    reg.Close();
    InternetSetOption(IntPtr.Zero, INTERNET_OPTION_SETTINGS_CHANGED, IntPtr.Zero, 0);
    InternetSetOption(IntPtr.Zero, INTERNET_OPTION_REFRESH, IntPtr.Zero, 0);
    }
    catch
    {
    }
    }


    هر جای کد که دیدید دو تا کاراکتر فاصله مشکوک اضافی هست و یا خطا میده اون دو کاراکتر رو حذف کنید، باگ تگ نمایش کد فروم ئه.

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    این ابزار کوچیک AutoProxy رو من به درخواست یکی از دوستان عزیزم ساخته بودم : AutoProxy11.rar
    اینترنت مملو از سایت هایی است که Proxy رایگان از نوع anonymous پیدا کرده و لیست می کنند. خاصیت شون در اینه که IP اصلی شما
    رو از مشخصات هدر ارسالی حذف می کنند، میزبان متوجه میشه که شما از پروکسی استفاده کرده اید اما به هر حال IP تون و مشخصات جغرافیایی و
    کشور عوض شده. نرم افزاری که نوشته بودم رو اجرا می کنید، مشخصات یکسری پروکسی رو بهش می دهید و اون بصورت خودکار یا به درخواست
    شما پروکسی تون رو عوض می کنه، البته در Internet Explorer و سایر نرم افزار هایی که مستقیم یا غیر مستقیم از هسته Internet Explorer
    یا تنظیمات پروکسی اش استفاده می کنند.

    اون بخش از کد اش که شما بهش نیاز دارید که IP تون عوض بشه این متد SetProxy ئه :

    private const string InternetSettings = @"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Intern et Settings";

    [System.Runtime.InteropServices.DllImport("wininet. dll")]
    public static extern bool InternetSetOption(IntPtr hInternet
    , int dwOption, IntPtr lpBuffer, int dwBufferLength);
    public const int INTERNET_OPTION_SETTINGS_CHANGED = 39;
    public const int INTERNET_OPTION_REFRESH = 37;
    public const int INTERNET_OPTION_PROXY = 38;
    public const int INTERNET_OPEN_TYPE_PROXY = 3;

    public struct INTERNET_PROXY_INFO
    {
    public int dwAccessType;
    public IntPtr proxy;
    public IntPtr proxyBypass;
    };

    private void SetProxy(string server, int port)
    {
    try
    {
    INTERNET_PROXY_INFO info;
    info.dwAccessType = INTERNET_OPEN_TYPE_PROXY;
    info.proxy = System.Runtime.InteropServices.Marshal.StringToHGl obalAnsi(server
    + ":" + port.ToString());
    info.proxyBypass = System.Runtime.InteropServices.Marshal.StringToHGl obalAnsi("local");
    IntPtr ptr = System.Runtime.InteropServices.Marshal.AllocCoTask Mem(
    System.Runtime.InteropServices.Marshal.SizeOf(info ));
    System.Runtime.InteropServices.Marshal.StructureTo Ptr(info, ptr, true);
    InternetSetOption(IntPtr.Zero, INTERNET_OPTION_PROXY, ptr
    , System.Runtime.InteropServices.Marshal.SizeOf(info ));
    Microsoft.Win32.RegistryKey reg = Microsoft.Win32.Registry.CurrentUser.OpenSubKey(
    InternetSettings, true);
    if ((server.Length > 0) && (port >= 0))
    {
    reg.SetValue("ProxyEnable", 1);
    reg.SetValue("ProxyServer", server + ":" + port.ToString());
    }
    else
    {
    reg.SetValue("ProxyEnable", 0);
    reg.SetValue("ProxyServer", "");
    }
    reg.Close();
    InternetSetOption(IntPtr.Zero, INTERNET_OPTION_SETTINGS_CHANGED, IntPtr.Zero, 0);
    InternetSetOption(IntPtr.Zero, INTERNET_OPTION_REFRESH, IntPtr.Zero, 0);
    }
    catch
    {
    }
    }


    هر جای کد که دیدید دو تا کاراکتر فاصله مشکوک اضافی هست و یا خطا میده اون دو کاراکتر رو حذف کنید، باگ تگ نمایش کد فروم ئه.
    ممنون . لطفاً یک توضیحی بدهید که چجوری کار می کنه و اینکه من چجوری باید ازش استفاده کنم . می خواهم وقتی روی باتن کلیک کردم آیپی تغییر کنه . لطفاً راهنمایی کنید . با تشکر

  26. #26

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    سلام دوست عزیز.
    از نظر من راه های خیلی ساده تری برای تغییر ای پی هست ، اما این که خودتون بخواهید یاد بگیرید یه چیزه دیگست!!!
    حالا کدوم رو می خواهید؟


    در ضمن فکر نکنم هر کسی برای شما پست زد ، شما پست اون رو نقل قول کنید ها!!
    مخصو صا این چنین پست های طولانی!!

  27. #27

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط aradrobo مشاهده تاپیک
    ممنون . لطفاً یک توضیحی بدهید که چجوری کار می کنه و اینکه من چجوری باید ازش استفاده کنم . می خواهم وقتی روی باتن کلیک کردم آیپی تغییر کنه . لطفاً راهنمایی کنید . با تشکر
    خیلی ساده است، دو تا پارامتر داره، خود IP و Port اش، هر جا که لازمه IP عوض بشه SetProxy رو فراخوانی کنید تا پروکسی عوض بشه، فرضا :

    SetProxy("196.28.29.30", 80);

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    Question نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    من سورسی را که بهم دادین رو وارد کردم ولی مثه اینکه نتیجه ای در بر نداشت . لطفاً فایل ضمیمه را دانلود نموده و من را راهنمایی کنید . با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan7007 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز.
    از نظر من راه های خیلی ساده تری برای تغییر ای پی هست ، اما این که خودتون بخواهید یاد بگیرید یه چیزه دیگست!!!
    حالا کدوم رو می خواهید؟


    در ضمن فکر نکنم هر کسی برای شما پست زد ، شما پست اون رو نقل قول کنید ها!!
    مخصو صا این چنین پست های طولانی!!
    یک راه به من معرفی کنید تا بتوانم آی پی را تغییر دهم . البته با کد نویسی سی شارپ . نرم افزار آماده نمی خواهم . با تشکر

  30. #30

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط aradrobo مشاهده تاپیک
    من سورسی را که بهم دادین رو وارد کردم ولی مثه اینکه نتیجه ای در بر نداشت . لطفاً فایل ضمیمه را دانلود نموده و من را راهنمایی کنید . با تشکر
    کد ایرادی نداره، اما این پروکسی شما وارد کردید برای شما کار می کرد که به برنامه دادیدش؟ برای من که نمی کنه.
    قبل از هر چیز با یکی از این سایت هایی که IP کاربر رو اعلام می کنند چک کنید که ببینید پیش از بکار گیری و بعد از بکار گیری پروکسی، IP عوض میشه یا نه.
    اینو 196.28.57.72 با پورت 80 امتحان کنید. پروکسی ها بسته به میزان ترافیک شان پایداری شون فرق می کنه، اما کلا زیاد دوام نمی آورند،
    خیلی هاشون هم متعلق به کسانی است که تخصص آنچنانی ندارند و پورت های بازشان را رها کرده اند و وقتی مطلع می شوند مسدود اش می کنند.
    هر چند وقت یکبار باید نمونه های جدیدش را جستجو کنید.

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    کد ایرادی نداره، اما این پروکسی شما وارد کردید برای شما کار می کرد که به برنامه دادیدش؟ برای من که نمی کنه.
    قبل از هر چیز با یکی از این سایت هایی که IP کاربر رو اعلام می کنند چک کنید که ببینید پیش از بکار گیری و بعد از بکار گیری پروکسی، IP عوض میشه یا نه.
    اینو 196.28.57.72 با پورت 80 امتحان کنید. پروکسی ها بسته به میزان ترافیک شان پایداری شون فرق می کنه، اما کلا زیاد دوام نمی آورند،
    خیلی هاشون هم متعلق به کسانی است که تخصص آنچنانی ندارند و پورت های بازشان را رها کرده اند و وقتی مطلع می شوند مسدود اش می کنند.
    هر چند وقت یکبار باید نمونه های جدیدش را جستجو کنید.
    سلام. این آی پی هم زدم ولی بازم آیپی تغییری نکرده است . باید آی پی خاصی را وارد کنم ؟

  32. #32

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط aradrobo مشاهده تاپیک
    سلام. این آی پی هم زدم ولی بازم آیپی تغییری نکرده است . باید آی پی خاصی را وارد کنم ؟
    نه، صرفا باید از Internet Explorer استفاده کنید.

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    نه، صرفا باید از Internet Explorer استفاده کنید.
    از Internet Explorer هم استفاده کردم ولی بازم تغییر نکرد . لطفاً برنامه را خودتان که اطمینان دارید تغییر می دهد را برایم بفرستید . با تشکر

  34. #34

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط aradrobo مشاهده تاپیک
    از Internet Explorer هم استفاده کردم ولی بازم تغییر نکرد . لطفاً برنامه را خودتان که اطمینان دارید تغییر می دهد را برایم بفرستید . با تشکر
    برنامه نمی خواد، همون کدی که دارید قاعدتا باید IP رو عوض کنه، نمی دونم مشکل تون چیه اما
    ربطی به برنامه یا پروکسی نداره. پورت 80 هم پورتی نیست که یک سرویس دهنده ببندتش.

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    برنامه نمی خواد، همون کدی که دارید قاعدتا باید IP رو عوض کنه، نمی دونم مشکل تون چیه اما
    ربطی به برنامه یا پروکسی نداره. پورت 80 هم پورتی نیست که یک سرویس دهنده ببندتش.
    من که برنامه رو براتون فرستادم . شما لطفاً یک کاریش بکنین . خیلی نیاز دارم . ممنون

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    این ابزار کوچیک AutoProxy رو من به درخواست یکی از دوستان عزیزم ساخته بودم : AutoProxy11.rar
    اینترنت مملو از سایت هایی است که Proxy رایگان از نوع anonymous پیدا کرده و لیست می کنند. خاصیت شون در اینه که IP اصلی شما
    رو از مشخصات هدر ارسالی حذف می کنند، میزبان متوجه میشه که شما از پروکسی استفاده کرده اید اما به هر حال IP تون و مشخصات جغرافیایی و
    کشور عوض شده. نرم افزاری که نوشته بودم رو اجرا می کنید، مشخصات یکسری پروکسی رو بهش می دهید و اون بصورت خودکار یا به درخواست
    شما پروکسی تون رو عوض می کنه، البته در Internet Explorer و سایر نرم افزار هایی که مستقیم یا غیر مستقیم از هسته Internet Explorer
    یا تنظیمات پروکسی اش استفاده می کنند.

    اون بخش از کد اش که شما بهش نیاز دارید که IP تون عوض بشه این متد SetProxy ئه :

    private const string InternetSettings = @"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Intern et Settings";

    [System.Runtime.InteropServices.DllImport("wininet. dll")]
    public static extern bool InternetSetOption(IntPtr hInternet
    , int dwOption, IntPtr lpBuffer, int dwBufferLength);
    public const int INTERNET_OPTION_SETTINGS_CHANGED = 39;
    public const int INTERNET_OPTION_REFRESH = 37;
    public const int INTERNET_OPTION_PROXY = 38;
    public const int INTERNET_OPEN_TYPE_PROXY = 3;

    public struct INTERNET_PROXY_INFO
    {
    public int dwAccessType;
    public IntPtr proxy;
    public IntPtr proxyBypass;
    };

    private void SetProxy(string server, int port)
    {
    try
    {
    INTERNET_PROXY_INFO info;
    info.dwAccessType = INTERNET_OPEN_TYPE_PROXY;
    info.proxy = System.Runtime.InteropServices.Marshal.StringToHGl obalAnsi(server
    + ":" + port.ToString());
    info.proxyBypass = System.Runtime.InteropServices.Marshal.StringToHGl obalAnsi("local");
    IntPtr ptr = System.Runtime.InteropServices.Marshal.AllocCoTask Mem(
    System.Runtime.InteropServices.Marshal.SizeOf(info ));
    System.Runtime.InteropServices.Marshal.StructureTo Ptr(info, ptr, true);
    InternetSetOption(IntPtr.Zero, INTERNET_OPTION_PROXY, ptr
    , System.Runtime.InteropServices.Marshal.SizeOf(info ));
    Microsoft.Win32.RegistryKey reg = Microsoft.Win32.Registry.CurrentUser.OpenSubKey(
    InternetSettings, true);
    if ((server.Length > 0) && (port >= 0))
    {
    reg.SetValue("ProxyEnable", 1);
    reg.SetValue("ProxyServer", server + ":" + port.ToString());
    }
    else
    {
    reg.SetValue("ProxyEnable", 0);
    reg.SetValue("ProxyServer", "");
    }
    reg.Close();
    InternetSetOption(IntPtr.Zero, INTERNET_OPTION_SETTINGS_CHANGED, IntPtr.Zero, 0);
    InternetSetOption(IntPtr.Zero, INTERNET_OPTION_REFRESH, IntPtr.Zero, 0);
    }
    catch
    {
    }
    }


    هر جای کد که دیدید دو تا کاراکتر فاصله مشکوک اضافی هست و یا خطا میده اون دو کاراکتر رو حذف کنید، باگ تگ نمایش کد فروم ئه.
    واسه S O C K S ورژن 5 کدی دارید؟

  37. #37

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    سلام.
    کار نکرد!

  38. #38

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    نه، صرفا باید از Internet Explorer استفاده کنید.
    من خودم امتحان کردم.

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    لطفاً برنامه ی ساخته شده را برایمان ارسال نمایید تا امتحان کنیم .

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: تغییر IP اتصال به اینترنت

    بنده به عنوان یک CCNP‌ بهتون توصیه میکنم که وقتتون رو هدر ندید.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. نوشتن برنامه جهت کنترل اتصال به اینترنت در کافی نت
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 21 تیر 1383, 11:15 صبح
  2. اتصال به اینترنت در یک شبکه lan
    نوشته شده توسط arshia_ در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 02 خرداد 1383, 11:54 صبح
  3. اتصال به اینترنت
    نوشته شده توسط Voldemort در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 27 دی 1382, 19:39 عصر
  4. اتصال به اینترنت با Wvdial
    نوشته شده توسط hosseinzadeh در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 14 دی 1382, 10:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •