نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: shutdown شدن سیستم با textbox

  1. #1

    shutdown شدن سیستم با textbox

    سلام دوستان.
    ایا کد زیر برای خاموش کردن کامپیوتر در زمانی که کاربر در textbox وارد می کنه مشکل داره؟

    دوستان لطفا راهنمایی کنند.

    Process.Start("Shutdown","-r-f-t"+"textbox1.text");
    آخرین ویرایش به وسیله ehsan7007 : شنبه 28 مرداد 1391 در 23:38 عصر

  2. #2

    نقل قول: shutdown شدن سیستم با textbox

    بین آرگومانها space بذار و اون کوتیشنها رو از تکست باکس بردار
    Process.Start("Shutdown", " -r -f -t " + textBox1.Text);

  3. #3

    نقل قول: shutdown شدن سیستم با textbox

    واقعا ممنونم.

    اما اگر بخوام textbox در 3600 ضزب بشه ، ایا اینجوری غلطه؟






    Process
    .Start("Shutdown", " -r -f -t " + textBox1.Text*3600);


    درستش چیه؟

  4. #4

    نقل قول: shutdown شدن سیستم با textbox

    textBox1.Text رو به عدد تبدیل کن بعد ضرب کن.
    Convert.ToInt32(textBox1.Text)*3600

  5. #5

    نقل قول: shutdown شدن سیستم با textbox

    این رو کجا باید قرار بدم؟

  6. #6

    نقل قول: shutdown شدن سیستم با textbox

    سلام.
    بنا به دلائل متعددی که قبلا به اونها اشاره کرده ام، شما نباید برای گرفتن چنین سرویسی به shutdown.exe اتکا کنید، بلکه باید مستقیما از همون API ای استفاده کنید که Shutdown.exe از اون استفاده می کنه. من قبلا در این مورد، در این تاپیک توضیح داده ام (اگر Windows شما XP، NT، یا 2000 هستش، پاسخ سوم در این تاپیک روش صحیح انجام این کار هستش که نحوه استفاده از AdjustTokenPrivileges رو نیز بهتون نشون میده).

    موفق باشید.

  7. #7

    نقل قول: shutdown شدن سیستم با textbox

    از شما ممنونم.
    ولی کد من باید در زمانی که در textbox وارد میشه حتما سیستم رو shutdown کنه و هر برنامه ای که باز باشه اونرو ببنده.(حتی اگر قرار باشه فایلی ذخیره بشه)

    درضمن ، من اون دلایلی رو که قبلا گفته اید رو نخونده ام.

  8. #8

    نقل قول: shutdown شدن سیستم با textbox

    مگر این چه مشکلی داره ؟

    تازه من api بلد نیستم.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جلوگیری از Shutdown شدن سیستم
    نوشته شده توسط daniyal_1363 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 19 فروردین 1391, 16:21 عصر
  2. اجراشدن برنامه قبل از اجرا شدن سیستم عامل
    نوشته شده توسط cpp در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1384, 10:08 صبح
  3. خاموش شدن سیستم بعد از power off
    نوشته شده توسط oxygenws در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 15 آبان 1383, 07:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •