نمایش نتایج 1 تا 31 از 31

نام تاپیک: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    Question نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    سلام. بانک من روی شبکه ست و کاربرها با وارد کردن نام کاربری و پسورد (از طریق برنامه تحت ویندوز) بهش متصل میشن . و اطلاعات کاربر لاگین شده (به اضافه اطلاعات سیستم لاگین کننده) در تیبل A ثبت می شود تا از ورود مجدد آن کاربر از سیتمی دیگر جلوگیری بشه و در زمان خروج از برنامه اطلاعات کاربر از تیبل A حذف می شود. سوالم اینه اگه سیستم کاربر به هر دلیلی دچار مشکل بشه و دستور حذف رکورد از تیبل A به بانک ارسال نشه ، در زمان لاگین مجدد از سیتمی دیگر چه شکلی بانک از این موضوع با خبر بشه و رکورد مزاحم حذف بشه؟؟ تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    سلام
    این روش جالبی نیست چون اگر به هر دلیلی مثلا رفتن برق سیستم شخص نتونه عملیات خروج را انجام بده با این مشکل روبرو می شوید اما در این مورد می توانید بصورت دوره ای مثلا هر نیم ساعت یا یک ساعت یک بار اون جدول را توسط برنامه ای یا تریگری چک کنید اگر چنین موردی بود حذف بشه . منظور اینکه مثلاً دوره ای اطلاعات اون جدول بروز و در صورت امکان اطلاعات غیر ضروری یا با مقدار ساعت ثبت شده بیش از حد حذف بشه . البته می توانید خیلی بهتر این پروسه را پیاده کنید که با این مشکلات روبرو نشوید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط hamid-nic مشاهده تاپیک
    سلام
    این روش جالبی نیست چون اگر به هر دلیلی مثلا رفتن برق سیستم شخص نتونه عملیات خروج را انجام بده با این مشکل روبرو می شوید اما در این مورد می توانید بصورت دوره ای مثلا هر نیم ساعت یا یک ساعت یک بار اون جدول را توسط برنامه ای یا تریگری چک کنید اگر چنین موردی بود حذف بشه . منظور اینکه مثلاً دوره ای اطلاعات اون جدول بروز و در صورت امکان اطلاعات غیر ضروری یا با مقدار ساعت ثبت شده بیش از حد حذف بشه . البته می توانید خیلی بهتر این پروسه را پیاده کنید که با این مشکلات روبرو نشوید.
    تشکر از پاسختون . بله دقیقا اگر به هر دلیلی کاربر بدون شیوه مرسوم خارج بشه آن رکورد در تیبل A باقی خواهد موند . از اونجایی که در هر سستم تنها یک نسخه از برنامه اجرا خواهد شد . اگر همان کاربر صاحب سیستم 001 پس از خروج نامتعارف دوباره بخواد از سیستم 001 لاگین کنه مشکلی نیست اما اگه از سیستم 002 لاگین کنه ، نمیشه تشخیص داد که آیا بصورت همزمان قصد داره از دو تا سیستم لاگین کنه و یا اینکه سیستم خودش دچار مشکل شده . استفاده از تریگر که هر نیم ساعت برنامه بررسی کنه اولا اینکه شیوه فنی پیاده کردنش نمی دونم و مورد بعد اینکه کاربرها خیلی با هم جیجی باجی هستن و فاصله بین سیستم هاشون به یک متر هم نمی رسه پس در صورت بروز هر مشکلی سریع از سیتم همدیگه لاگین میکنن و زمان نیم ساعت زمان بسیار زیادیه برا چک کردن !! شما چه راه حلی رو پیشنهاد میکنید؟؟ تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    سلام
    روشهائی که می خواهند حضور یا عدم حضور واقعی یک کاربر را دریک برنامه تحت شبکه تشخیص دهند اینطوری نیست که یک Flag در بانک مدیریت شود چون خودتان اشکالات اصلی را ذکر کردید فنی ترین روش این است که شما در جدول کاربران خود پس از ورود هر کاربر به برنامه رکورد آن کاربر را Lock نگه دارید اینطوری حتی با یک User از دو Station نمی توان Login کرد و با یک Query ساده و مدیریت خطا می توانید فهرست کاربران متصل واقعی را تشخیص دهید کاربری که بصورت غیرنرمال خارج شود توسط بانک اطلاعاتی چون Connection را از دست میدهد بنابراین Lock آن اتوماتیک آزاد میگردد و فیلدهای مورد نظر شما مثل تاریخ و ساعت خروج آن پر نشده هستند دستور Lock کردن در SQLServer مثلا شبیه این کد است :

    Set Tran Isolation Level Serializable
    Begin Tran
    Select * From Users With (RowLock) Where UserID=5

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    سلام . تشکر. اگه درست متوجه شده باشم . تنها باید پس از هر لاگین آن رکورد کاربر در تیبل user لاک کنم . با همین دستوری که گفته شده ؟ درسته ؟ و در صورت خروج نامتعارف باقی کارها sql انجام میده سریعا (در مدت چند ثانیه پس از خروج نامتعارف) ؟ درسته ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    سلام
    بله تست کنید متوجه خواهید شد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    اصولاً برنامه هایی که مستقیماً به بانک اطلاعاتی متصل می شوند این مشکل را دارند بهتر است که برنامه بصورت کلاینت سرور همراه با سرور اپلیکیشن برای کنترل بیشتر و بهتر باشه یا اگر از دلفی برای نوشتن استفاده می کنید از تکنولوژی جدید DataSnap استفاده کنید که با چنین مشکلاتی روبرو نشوید .

    آقای کفاش عزیز در مورد کدتون :
    طریقه ی update یا insert در این حالت که فرقی با حالت عادی نداره ؟
    فیلدهای مورد نظر شما مثل تاریخ و ساعت خروج آن پر نشده هستند
    و اینکه اطلاعات اون جدول باید مثلاً فیلدهای تاریخ و ساعت ورود و خروج update بشه یا کلا هر بار از نو اطلاعات وارد بشه ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    سلام
    قطعا این روش باید اندکی تغییر کند هنگام ورود زمان در یک فیلد ثبت میگردد و فیلد زمان خروج خالی می شود حال برنامه هنگام خروج فیلد را پر می کند سه حالت اتفاق می افتد :
    - اگر رکورد لاک باشد و فیلد خروج خالی باشد یعنی کاربر فعال است
    - اگر رکورد لاک نباشد و فیلد خالی باشد یعنی کاربر خروج نامتعارف داشته است
    - اگر رکورد لاک نباشد و فیلد پر باشد خروج نرمال بوده است
    در ضمن برای نگه داشتن ورودها و خروجهای کاربر حتما یک جدول Master/Detail ایجاد گردد و آخرین تاریخ ورود یعنی آخرین فعالیت کاربر است

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    سلام. سعی کردم این دستور داخل sp پیاده کنم . اما پس از اجرای اون جوابی نگرفتم. احتمالا دقیق متوجه منظور شما نشدم . میشه بیشتر راهنمایی کنید. تشکر
      ALTER PROCEDURE [dbo].[check_pass]          (     @user_name Nvarchar(50),     @password Nvarchar(50)      )      AS     /* SET NOCOUNT ON */      select count(*) from user_define where (user_name=@user_name and password=@password)  Set Tran Isolation Level Serializable Begin Tran Select * From user_define With (RowLock) Where user_name=@user_name      RETURN  

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    سلام
    اگر Connection بسته شود حتما Lock ها آزاد می شوند دقت کنید که این Connection باید باز بماند شما در زبان برنامه نویسی چگونه از RowLock استفاده میکنید ؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    سلام. ببینید همه ارتباط من از برنامم (تحت ویندوز) با بانک داده برای ورود کاربر ، فقط و فقط همین sp و داخل خود برنامه چیزی ندارم . اگه جایی نیاز به توضیح بیشتر بود حتما بگید.تشکر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    سلام
    با چه زبان برنامه نویسی کد نوشته اید یا اینکه بخش برنامه ای که این SP را صدا میزند را قرار دهید

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    سلام. همونطور که گفتم برنامه تحت ویندوز و به زبان سی شارپ و این sp در زمان لاگین کاربر اجرا میشود. اگه نیاز به توضیحات بیشتر هست حتما بگید . تشکر

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    سلام
    کد را قرار دهید تا برایتان اصلاح کنم

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط ASKaffash مشاهده تاپیک
    سلام
    کد را قرار دهید تا برایتان اصلاح کنم
    سلام . تشکر . ببینید کد من چیز خاصی نیست فقط یوزر و پسورد تایپ شده توسط کاربر گرفته و به اون sp که در چند پست قبل کدش گذاشتم میفرسته ، همین کد خاصی نیست. اگه باز نیاز به توضیح بیشتر هست حتما بگید . تشکر

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    سلام- همچنان منتظر راهنمایی های بی دریغ دوستان هستم- تشکر

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    سلام
    با اجازه آقای صادقیان مجبورم در تالار SQLServer به زبان #C بنویسم:
    در کد ذیل تا زمانیکه 5 دقیقه Sleep تمام نشده باشد Session باز است و رکورد قفل می ماند از جائی دیگر (برنامه ای دیگر / کام÷یوتر دیگر / ... ) سعی کنید روی رکورد مورد نظر دستور Update صادر کنید می بینید که نمی شود

    int Min = 5;
    SqlConnection C = new SqlConnection(".......");
    C.Open();
    DataTable DT = new DataTable();
    new SqlDataAdapter("Set Tran Isolation Level Serializable Begin Tran Select * From Users With (RowLock) Where UserID=1", C).Fill(DT);
    System.Threading.Thread.Sleep(Min * 60000);
    C.Close();

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    سلام - تشکر- ببینید من فقط یکبار اونم در لحظه ورود کاربر این قضیه چک میکنم - اگه درست متوجه شده باشم راهکار شما در هر بار ارتباط با بانک باید این روال در پیش بگیره؟ درسته؟

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    سلام
    نه باید همیشه در طول برنامه این Connection را حفظ کنید در غیر اینصورت وجود کاربر را تشخیص نخواهید داد (شی C خیلی مهم است)

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط ASKaffash مشاهده تاپیک
    سلام
    نه باید همیشه در طول برنامه این Connection را حفظ کنید در غیر اینصورت وجود کاربر را تشخیص نخواهید داد (شی C خیلی مهم است)
    سلام - به چه طریق باید حفظ شه؟- با تایمر؟ تشکر

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    سلام
    می تونه یک شی Static باشد که در ابتدی برنامه استفاده شود و در زمان خروج Dispose گردد

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط ASKaffash مشاهده تاپیک
    سلام
    می تونه یک شی Static باشد که در ابتدی برنامه استفاده شود و در زمان خروج Dispose گردد
    سلام- بازم تشکر- من از طریق دیگه ای عمل کردم و روی کاغذ جواب گرفتم - فقط یه سوال آیا می توان با استفاده از دستوران sql ، آی پی سیستمی در شبکه ping کرد و نتیجه دید؟ تشکر

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار oliya24
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ابادان
    سن
    32
    پست
    1,005

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    میشه خواهش کنم نتالیج کارهاتون رو برای من و دیگران هم بگذارید ممنون میشم

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    سلام
    بله اگر نسخه بالای 2005 داشته باشید و دات نت کار هم باشید می توانید با طراحی یک Assembly با دات نت در SQL استفاده کنید در دات نت Ping با استفاده از کلاس new System.Net.NetworkInformation.Ping() است

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط ASKaffash مشاهده تاپیک
    سلام
    بله اگر نسخه بالای 2005 داشته باشید و دات نت کار هم باشید می توانید با طراحی یک Assembly با دات نت در SQL استفاده کنید در دات نت Ping با استفاده از کلاس new System.Net.NetworkInformation.Ping() است
    سلام - تشکر- پاسخ شما چندین مرتبه خوندم - اما ... -ظاهرا توضیحات من کافی نبوده ببینید sql2005 و من میخوام sp طراحی کنم که به وسیله اون sql نصب شده روی سرور بتونه کلاینت ها ping کنه و از نتیجه اون در برنامم(#C) استفاده کنم .

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    سلام
    متوجه توضیح شما شدم : شما میخواهید با استفاده از T-SQL تعدادی Client را Ping کنید و با دستور Select استخراج ودر زبان برنامه نویسی استفاده کنید درست است ؟
    بنابراین جواب همان Assembly است حتی دربرنامه های Web Base و غیر دات نتی هم این روش قابل استفاده است

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط ASKaffash مشاهده تاپیک
    سلام
    متوجه توضیح شما شدم : شما میخواهید با استفاده از T-SQL تعدادی Client را Ping کنید و با دستور Select استخراج ودر زبان برنامه نویسی استفاده کنید درست است ؟
    بنابراین جواب همان Assembly است حتی دربرنامه های Web Base و غیر دات نتی هم این روش قابل استفاده است
    سلام - یه دنیا تشکر- میشه درباره اسمبلی اینکه چی هست و چجوری باید ازش استفاده کرد هم توضیح کوتاهی بدین- تشکر

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    سلام
    یک DLL با یکی از زبانهای دات نت بنویسید و توابع مورد نظر خود را پیاده سازی کنید (در مثال شما متدی برای Ping یک IP) و در SQLServer توابع این DLL را بااستفاده از Create Assembly معرفی کنید و مثل توابع UDF طراحی شده درون SQLServer درون دستورات T-SQL آنها را بکار ببرید درون Help خود SQLServer نمونه وجود دارد (در واقع شما دات نت را در خدمت SQLServer در می آورید)

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط ASKaffash مشاهده تاپیک
    سلام
    یک DLL با یکی از زبانهای دات نت بنویسید و توابع مورد نظر خود را پیاده سازی کنید (در مثال شما متدی برای Ping یک IP) و در SQLServer توابع این DLL را بااستفاده از Create Assembly معرفی کنید و مثل توابع UDF طراحی شده درون SQLServer درون دستورات T-SQL آنها را بکار ببرید درون Help خود SQLServer نمونه وجود دارد (در واقع شما دات نت را در خدمت SQLServer در می آورید)
    سلام- تشکر- خیلی دوس داشتم اینکار به تنهایی انجام بدم و دوباره شما تو زحمت نندازم- راهی که رفتم این بود با سی شارپ dll آزمایشی ایجاد کردم و بعد از داخل management studio و با انتخاب بانک مورد نظر و سپس Assemblies گزینه new و سپس آدرس dll بهش دادم و owner هم dbo انتخاب کردم - اما نه با دستور select و نه exec نتونستم اجراش کنم- میشه بیشتر راهنمایی کنید - تشکر

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    سلام
    بنظرم عنوان تاپیک از مسیر اصلی منحرف شده موضوع ایجاد Assembly با #C کمی پیچیده است اگر تمایل داشته باشید یک تاپیک مناسب بنام ایجاد Ping با استفاده از Assembly دات نت با #C ایجاد کنید و من صفر تا 100 را با سورس Ping ارائه دهم تا برای دیگران نیز مفید واقع گردد

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: نحوه تشحیص خروج نامتعارف کاربر از برنامه تحت شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط ASKaffash مشاهده تاپیک
    سلام
    بنظرم عنوان تاپیک از مسیر اصلی منحرف شده موضوع ایجاد Assembly با #C کمی پیچیده است اگر تمایل داشته باشید یک تاپیک مناسب بنام ایجاد Ping با استفاده از Assembly دات نت با #C ایجاد کنید و من صفر تا 100 را با سورس Ping ارائه دهم تا برای دیگران نیز مفید واقع گردد
    https://barnamenevis.org/showthread.p...46#post1594946

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل ثبت نام کاربر در برنامه تحت شبکه
    نوشته شده توسط hf.farhadi در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 22 شهریور 1390, 23:00 عصر
  2. سوال: دسترسی دو کاربر مختلف به یک فرم در برنامه تحت شبکه
    نوشته شده توسط f.shahabadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 05 آبان 1389, 20:17 عصر
  3. نحوه ی ارسال مقادیر به یک برنامه تحت وب با کمک IdHTTP?
    نوشته شده توسط AlirezaBahredar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 23 بهمن 1386, 11:58 صبح
  4. برنامه تحت شبکه با vb و sqlserver
    نوشته شده توسط mohamad6 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1384, 18:46 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •