نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مقدار دهی به ViewBag با استفاده از jquery

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    319

    مقدار دهی به ViewBag با استفاده از jquery

    سلام
    چگونه می توان مقدار موجود در یک Input text را در یک ViewBag ریخت؟
    مثلا به شکل زیر :

    ViewBag.Name=$("#Name").val()

    که البته دستور بالا درست اجرا نمی شه و من دستوری می خوام که همین کار رو انجام بده.

  2. #2

    نقل قول: مقدار دهی به ViewBag با استفاده از jquery

    بدلیل اینکه ViewBag سرور ساید هست شما نمی تونید مستقیما از View مقداری در ViewBag بریزید
    مگر اینکه با Ajax اینکار رو کنید



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    319

    نقل قول: مقدار دهی به ViewBag با استفاده از jquery

    نقل قول نوشته شده توسط mpmsoft مشاهده تاپیک
    بدلیل اینکه ViewBag سرور ساید هست شما نمی تونید مستقیما از View مقداری در ViewBag بریزید
    مگر اینکه با Ajax اینکار رو کنید
    ممنون از پاسختون، شما فرمودید با ajax میشه این کار رو انجام بدم مقدار مورد نظر رو در ViewBag بریزم اگه امکانش هست یک مثال بزنید که چطوری با ajax این کار رو انجام بدم؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مقدار دهی تابع پویا با استفاده از کلاس ( رفع اشکل + کمک )
    نوشته شده توسط MohammadReza.OmidAllah در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 12 خرداد 1390, 02:41 صبح
  2. سوال: مقدار دهی متفیر ها با استفاده از JavaScript
    نوشته شده توسط mehrnoosh_al62 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 24 مرداد 1388, 10:15 صبح
  3. مقدار دهی کنترل های asp.net با استفاده از جاوا اسکريپت
    نوشته شده توسط b581102 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 12 مرداد 1387, 15:51 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 بهمن 1385, 23:05 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 خرداد 1383, 14:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •