نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ایجاد فرم تنظیمات

  1. #1

    Question ایجاد فرم تنظیمات

    با سلام
    من می خاستم یه فرم تنظیمات برای پروژم ایجاد کنم.
    خواستم ببینم چجوری میشه تنظیماتو به همه فرمها اعمال کرد
    مثلا تو فرم تنضیمات رنگ پس زمینه رو قرمز کنم و بعد رنگ زمینه همه فرمهایی که دارم قرمز بشه
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: ایجاد فرم تنظیمات

    باید تو Setting.Setting یه رشته بسازی که کد RGB رنگ مورد نظرت رو اونجا ذخیره کنی
    بعد تو همه فرم ها تعریف کن که رنگ بک گراند رو با تون تنظیم کنه

  3. #3

    نقل قول: ایجاد فرم تنظیمات

    Untitled.jpg

    سلام
    بخش setting.setting رو باز کن و تنظیماتی رو که میخوای ذخیره و بازیابی کنی رو تعریف کن و کد نویسی هم به صورت زیر هست

    this.BackColor = WindowsFormsApplication2.Properties.Settings.Defau lt.color;

    WindowsFormsApplication2.Properties.Settings.Defau lt.color = Color.Blue;
    WindowsFormsApplication2.Properties.Settings.Defau lt.Save();

    خط اول برای بازیابی تنظیمات مورد نظر
    و خط دوم به فیلدی که تعریف کردی مقدار میدی و خط سوم اونو ذخیره میکنه

    WindowsFormsApplication2 اینم namespace برنامه هست
    موفق باشید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: ایجاد فرم تنظیمات

    من رنگ زمینه رو مثال گفتم
    کلا میخواستم بدونم چجوری میشه با یک دکمه یک ویژگی رو برای همه فرمها اعمال کرد
    بازم ممنونم که کمک کردین

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: ایجاد فرم تنظیمات

    بنده هم ميخواستم همچين كاري كنم

    اگه ميشه اساتيد نظرات و راه حل هاي خودشونو اعلام كنند

    ممنون از لطفتون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: ایجاد فرم تنظیمات

    بابا اول فرم بعد Intialing Component کد بزار واسه همه فرم ها
    احتیاج نیست که تر فند خاصی بزنید
    مگه چند تا فرم دارید؟

  7. #7

    نقل قول: ایجاد فرم تنظیمات

    شا پسر مثله اینکه درست متوجه نشدی ، گفتم فرم تنظیمات یعنی تو این فرم بتونی هر تنظیماتی رو روی همه فرمها انجام بدی نه اینکه واسه تک تکشون کد بنویسی ، خواستم بدونم یه کدی چیزی مثل allforms داریم که وسه همه فرمها باشه؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: ایجاد فرم تنظیمات

    پسر جون خیلی سخته واست اینو بنویسی:
    کاربر باید تو فرم تنظیمات تنظیماتی مثل:تغییر رنگ پشت زمینه -تغییر فونت -... رو انجام بده بعد همه ی تغییرات تو Setting.Setting ذخیره بشن
    بعد تو همه فرم هات تو Form1.Designer.cs تو متد InitializeComponent اون تغییرات را بخون و اعمال کن به فرم

    واسه فرم جاری که از اون فرم تنظیمات باز شده Dialog Result بده که اگه اون OK بشه
     this.InitializeComponent();

    رو فراخوانی کن

    قرار نیست که تو برنامه نویسی گشاد بازی در بیاریم و بقول خودت All Form بزنیم!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: ایجاد فرم تنظیمات

    سلام
    ببخشید که من میپرم وسط بحثتون
    میشه بنظرتون ما تنظیمات را توی دیتا بیس ذخیره کنیم و به فرم ها بگیم که تنظیمات رو از روی دیتا بیس بخونن
    یعنی مثلا یه table تو دیتا بیس باشه برای تنظیمات بعد مثلا فیلد رنگ پس زمینه داشته باشه. بطور پیشفرض یک رنگ تو اون نوشته شده باشه. بعد از صفحه تنظیمات بشه اون مقدار را تغییر داد. تو کد load هر فرم هم بگیم که رنگ پس زمینه را از دیتا بیس و اون فیلد بخونه
    البته من چون روشی که شما در بالا گفتید را بلد نبودم این روش به ذهنم رسید هر چند که انجامش ندادم که بدونم چقد عملیه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: ایجاد فرم تنظیمات

    نقل قول نوشته شده توسط a_mottaghi_pour مشاهده تاپیک
    سلام
    ببخشید که من میپرم وسط بحثتون
    میشه بنظرتون ما تنظیمات را توی دیتا بیس ذخیره کنیم و به فرم ها بگیم که تنظیمات رو از روی دیتا بیس بخونن
    یعنی مثلا یه table تو دیتا بیس باشه برای تنظیمات بعد مثلا فیلد رنگ پس زمینه داشته باشه. بطور پیشفرض یک رنگ تو اون نوشته شده باشه. بعد از صفحه تنظیمات بشه اون مقدار را تغییر داد. تو کد load هر فرم هم بگیم که رنگ پس زمینه را از دیتا بیس و اون فیلد بخونه
    البته من چون روشی که شما در بالا گفتید را بلد نبودم این روش به ذهنم رسید هر چند که انجامش ندادم که بدونم چقد عملیه
    دوست من نشد نداره اما همونطور که دوستمون Farshid007 گفت این روش منطقی تره .

تاپیک های مشابه

  1. چک کردن ایجاد فرم
    نوشته شده توسط v_shalchian در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 12 تیر 1383, 11:43 صبح
  2. ایجاد فرم Public(قابل دسترس از سایر فرمها)
    نوشته شده توسط moradi_am در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 18
    آخرین پست: شنبه 06 تیر 1383, 13:56 عصر
  3. نوشتن و اجرا برنامه بدون ایجاد فرم
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اردیبهشت 1383, 15:27 عصر
  4. ایجاد فرم سفارشی
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 21 دی 1382, 00:48 صبح
  5. ایجاد فرم شفاف
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 10 آبان 1382, 19:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •