نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بدست آوردن DGView.CurrentRow.Cells(0).Value بدون کلیک کردن بر روی دیتاگراید

  1. #1

    بدست آوردن DGView.CurrentRow.Cells(0).Value بدون کلیک کردن بر روی دیتاگراید

    سلام و...

    دوستان من با این خط کد وقتی رو دیتاگراید کلیک می کنم Index مقدار می گیره:



    Index = DGView.CurrentRow.Cells(0).Value



    حالا می خوام بدون اینکه کاربر روی دیتا گراید کلیک کنه (یعنی رکوردی که در حالت انتخابه) ،، Index مقداری که در DGView.CurrentRow.Cells(0).Value قرار داره بدست بیاره؟؟


    با تشکر پیشاپیش
    آخرین ویرایش به وسیله JaVa : پنج شنبه 29 تیر 1391 در 19:59 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    849

    نقل قول: بدست آوردن DGView.CurrentRow.Cells(0).Value بدون کلیک کردن بر روی دیتاگراید

    دوست عزیز شما باید از خاصیت Selectrows(0) استفاده کنید

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن DGView.CurrentRow.Cells(0).Value بدون کلیک کردن بر روی دیتاگراید

    به این شکل:

    Index = DGView.SelectedRows(0).Cells(0).Value


    با تشکر.*

تاپیک های مشابه

  1. کنترل مختصات موس (((((بدون کلیک کردن)))))؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 مهر 1390, 20:30 عصر
  2. سوال: اجرای خودکار و بدون کلیک کردن روی فایل اجرایی
    نوشته شده توسط !mahdi! در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 21 فروردین 1388, 12:13 عصر
  3. سوال: بدست آوردن اطلاعات کنترلی که تو صفحه روش کلیک می شه ؟
    نوشته شده توسط Hope22 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 06 مرداد 1387, 11:44 صبح
  4. بدست آوردن طول یک جدول (یا یک تی دی) بدون مقدار دهی قبلی
    نوشته شده توسط tabib_m در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 29
    آخرین پست: یک شنبه 27 فروردین 1385, 10:30 صبح
  5. بدست آوردن تاریخ بدون زمان
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 12 اسفند 1384, 23:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •