نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: redirect به صفحه دیگری از View

  1. #1

    redirect به صفحه دیگری از View

    سلام
    من میخوام وقتی کاربر روی منو کلیک کرد ،صفحه ی جدیدی برایش باز کنم.
    کد HTML:
    window.showModalDialog( '<%= ResolveUrl("~/Views/myViewFolder/Index.aspx") %>',"myWindow","status=1,toolbar=1");
    مشکل اینجاست که این صفحه را پیدا نمیکنه ولی اگر این صفحه بیرون از فولدر Views و در روت برنامه باشد موردی ندارد.
    مشکل از کجاست؟آیا برای اینکه یتونم از یک صفحه view،صفحه ی view دیگری را باز کنم،احتیاج به کد خاصی هست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: redirect به صفحه دیگری از View

    برای اون View یک اکشن متد بنویسید و View مربوطه را return کنید.
    برای مثال شما :

    public class HomeController : Controller
    {
    public ActionResult Index()
    {
    return View();
    }
    }


    و در داخل ویو مربوطه اون رو صدا بزنید :

    <a href="@Url.Action("Index", "Home")">Home</a>

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار sahebgharan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    کرج
    پست
    61

    Post نقل قول: redirect به صفحه دیگری از View

    شما اگه هم می خواین از showModalDialog استفاده کنین، به Controller و Action خاصی که می خواین آدرس بدین
    window.showModalDialog("/Home/Index", "myWindow", "status=1, toolbar=1");

  4. #4

    نقل قول: redirect به صفحه دیگری از View

    من دو تا پوشه در Views دارم به نام های Home و Login
    و داخل هر کدام از این پوشه ها یک فایل index.aspx
    حالا میخوام از منوی موجود در مسیر Login/index به صفحه ی Home/index بروم.
    از روش زیر مشکلم حل شد:
     window.open( '<%= ResolveUrl("~/Login/Index") %>'  , "myWindow", "width=1000,height=1000");


    ولی مشکلم اینجاست که چطوری پارامتر بهش بدم؟چون وقتی آدرس را به صورت زیر نوشتم، یعنی برایش aspx گذاشتم، صفحه را نمایش نداد.
     window.open( '<%= ResolveUrl("~/Login/Index.aspx") %>'  , "myWindow", "width=1000,height=1000");


    1-پارامتر را از این روش چگونه پاس بدم؟و پطوری ازش استفاده کنم؟

    2-من منظور شما رو درست متوجه نشدم،میشه بیشتر توضیح دهید؟
    3-اگر بخوام کنترلر یکی باشد برای دو پوشه،آیا امکانش هست؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 09 فروردین 1389, 17:21 عصر
  2. سوال: مشکل در redirect نشدن صفحه
    نوشته شده توسط htmbarnamenevisl در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 29 دی 1387, 14:38 عصر
  3. redirect به صفحه قبل بدون reset شدن محتوای فرم
    نوشته شده توسط ealvandi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 02 شهریور 1387, 00:19 صبح
  4. redirect بصورت صفحه جديد
    نوشته شده توسط oracle_2007 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 30
    آخرین پست: جمعه 21 تیر 1387, 00:29 صبح
  5. صفحه بندی grid view
    نوشته شده توسط sahar assar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اسفند 1385, 13:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •