نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: انتخاب یک گزینه ازگزینه های DropDownList که در بانک اطلاعاتی ثبت شده است

  1. #1

    انتخاب یک گزینه ازگزینه های DropDownList که در بانک اطلاعاتی ثبت شده است

    باسلام وعرض خسته نباشید
    دوستان من یک فرم ثبت اطلاعات فردی ساختم که کاربر مشخصات خودرا ثبت می کند یکی از آیتمهای فرم انتخاب مدرک تحصیلی است که به یک جدول از بانک اطلاعاتی وصل است که مدارک تحصیلی در آن قرار داد . که ازبین 6 مدرک تحصیلی یک مورد را انتخاب و ثبت می کند . حال فرمی ساختم که کاربر مشخصات قبلی را که وارد کرده ویرایش کند . فرم را ساختم و DropDownList را به جدول مربوطش وصل کردم که مدارک تحصیلی را از بانک نمایش دهد .
    سوال اینجاست که می خواهم وقتی کاربر فرم اصلاح مشخصان خود را باز می کند DropDownList گزینه ای را نشان دهد که قبلا ثبت کرده و وقتی کاربر DropDownList را باز می کند گزینه مورد نظر انتخاب شده باشد تا وقتی که کاربر تغییرش دهد . با تشکر

  2. #2

    نقل قول: انتخاب یک گزینه ازگزینه های DropDownList که در بانک اطلاعاتی ثبت شده است

    dropdownlist1.SelectedItem.Text = (مقداری که از دیتابیس خوندی)

  3. #3

    نقل قول: انتخاب یک گزینه ازگزینه های DropDownList که در بانک اطلاعاتی ثبت شده است

    این کد را قبلا امتحان کردم مثلا گزینه فوق دیپلم را نشان میده حال اینکه وقتی لیست را باز می کنی گزینه اول هم فوق دیپلم هست داخل لیست هم یک فوق دیپلم دیگه وجود دارد . من یک بار با کد زیر انجام دادم کار کرد حالا نمی دونم چرا باز کار نمی کنه اشکال میگیره
    DropDownList_Evidence.SelectedValue = dr("Cod_Evidence")

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohsen_f_b
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    401

    نقل قول: انتخاب یک گزینه ازگزینه های DropDownList که در بانک اطلاعاتی ثبت شده است

    سلام دوست عزیز

    شما براحتی می توانید اطلاعات خود را بایند و به نمایش در بیاورید.
    از چه طریقی اطلاعات را از بانک برمیگردانی؟!
    از DataSet استفاده می کنید یا از DaraReader یا از نحوه های دیگر؟!

    یک نمونه با DataSet براتون زدم. البته من دسترسی به VS ندارم ولی کلیات به این شکل می باشد.


    dropdownlist1.DataSource = ds.Tables[0];
    dropdownlist1.DataValueField = "ID";
    dropdownlist1.DataTextField = "Value";
    dropdownlist1.DataBind();

    dropdownlist1.SelectedValue = "مقدار ID که از بانک بر میگردانید";


    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار jigily
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    زير سايه حضرت صاحب
    پست
    320

    نقل قول: انتخاب یک گزینه ازگزینه های DropDownList که در بانک اطلاعاتی ثبت شده است

    پاسخ شمابدر من خورد فقط وقتی dropdown را باز می کنی فقط همون ایتمی که سلکت کردی نمایش میده و بقیه داده ها رو نمایش نمیده

تاپیک های مشابه

  1. رکورد های اطلاعای و یک بانک اطلاعاتی کامل
    نوشته شده توسط hercool در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 08 تیر 1391, 11:02 صبح
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 17 اسفند 1389, 07:16 صبح
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 04 تیر 1388, 21:35 عصر
  4. انتخاب ایتم های dropdownlist دوم بر اساس dropdownlist اول
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش VB.NET
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 22 دی 1386, 22:06 عصر
  5. Sample های برنامه نویسی با بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط Boo Ali در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 02 مرداد 1386, 10:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •