نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کمک:خطا در نمایش گزارش stimul

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    Angry کمک:خطا در نمایش گزارش stimul

    سلام.
    با توجه به اینکه تازه کار با stimulsoft رو شروع کردم با مشکلات زیادی رو ب رو شدم.
    با استفاده از لینکیو یه کوئری ای نوشتم.حاصل این کوئری از جوین چندین جدول بدست میاد.به روشی که توی همین سایت گفته شده بود کوئری رو به گزارش فرستادم اما هنگامی که به دستور show میرسه پیغامی طولانی ک حاوی آدرس درایو c و ... است میده که اصلا مشخص نیست چی میخواد بگه.
    نکته اینکه من از dll این نرم افزار استفاده کردم و تنها شی ای ک در فرم استفاده کردم stireport هست که از علامت فلش اون گزارش رو طراحی کردم.(آیا برای نمایش شی ای دیگه نمیخواد؟).
    توی طراحی موقع ایجاد دیتا سورس از دو روش برا ایجاد فیلد ها استفاده کردم که هر دو جواب نداد.فیلدها رو اینطور ایجاد کردم که هر فیلدی رو ک توی گزارش نیاز داشتم با دستور select از تمام جداول اضافه کردم.برای همه جدا جدا select نوشتم منظورم اینه که هیچ جوینی انجام ندادم.
    روش دیگه اینکه از data from business object استفاده کردم و فیلدها رو اضافه کردم اما بازم دستور show رو خطا میگرفت.
    نکته ی دیگه اینکه توی گزارش من اصلا relation ی ایجاد نکردم.چون فکر کنم نیازی نیست چون توی دیتا بیس این کار صورت گرفته.
    کوئریش مطمئنم درسته ازش جواب گرفتم.
    کد اصلی اینه:
    public StiReport report = new StiReport();
    public void RegData(StiReport report)
    {
    Var a=from….
    report.RegData("DataSource1", c);
    }
    private void b2print_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {

    report.Load("E:\\Super\\SuperMarket\\SuperMarket\\bin\\Debug\\ stiReport1.mrt");
    RegData(report);
    report.Show();
    }

    }

  2. #2

    نقل قول: کمک:خطا در نمایش گزارش stimul

    به نظر من بهتره که شما این کوئری را در یک store procedure بنویسی و بعد یک stiReport1 روی فرم برنامه ات بگذاری و از خود stiReport1 به store procedure وصل شوی و بعد کد زیر را در load فرم بنویسی (من خودم در C#‎ با این روش جواب گرفتم)


    stiReport1.Compile();
    stiReport1.Render(
    true);
    stiReport1.Show();


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: کمک:خطا در نمایش گزارش stimul

    ممنون.stireport رو چطوری به store procedure وصل کنم؟
    فیلدهایی ک روی گزارش قرار دادم رو چطوری بگم به فیلدهای برگشتی از storeprocedure متصل کنه؟ضمن اینکه فیلدها از جوین چندین جدول بدست میاد.
    راستی مهمتر اینکه اگه بخوام با storeprocedure بنویسم باید براش پارامتر ورودی تعریف کنم.چطوری مقداری رو ب این storeprocedure بفرستم؟
    اصلا storeprocedure رو داخل SQL managment بنویسم؟(فکر نمیکنم داخل stimul بشه).
    آخرین ویرایش به وسیله hahaie : دوشنبه 02 مرداد 1391 در 17:28 عصر

  4. #4

    نقل قول: کمک:خطا در نمایش گزارش stimul

    برای نوشتن StoreProcedure باید نرم افزار Sql در سیستمت نصب باشه و در خود برنامه Sql یک storeprocedure بنویسی با چندین ورودی که خروجی این StoreProcedure یک جدول است با فیلدهایی که می خواهی در خروجی نمایش داده شود(این فیلدها را از join کردن می توانی بدست آوری) در ضمن اگر در مورد نوشتن StoreProcedure یه جستجو در اینترنت کنی طرز نوشتن آن را می فهمی به عنوان مثال :

    CreatePROCEDURE [dbo].[Sp_AddNewPersonel]
    @ID
    int,
    @FirstName nvarchar(250),
    @LastName nvarchar(250)
    AS
    BEGIN
    insertinto IT.Personel_Table(ID,FirstName,LastName,PartID)
    values (@ID,@FirstName,@LastName,1)
    END



  5. #5

    نقل قول: کمک:خطا در نمایش گزارش stimul

    بعد از نوشتن storeprocedure ،
    stireport را از نوار ابزار خود برنامه C#‎یا VB به داخل فرم درگ کن و در حالت Design stireport برو
    برای اتصال StoreProcedure به stireport باید در خود برنامه StimulSoft یک Connection به Sqlدرست کنی و بعد یک DataSource بعد نام spرا که می خواهی در گزارش داشته باشی انتخاب کن در ضمن اگه می تونی حتما سایت http://www.stimulsoft.com/Videos.aspx را ببین خیلی خوبه و دید خوبی بهت می ده و کار با StimulSoft را برات راحتر می کنه.
    امیدوارم مطالبی را که گفتم برات مفید بوده باشه فقط یه توصیه دوستانه قدم به قدم مراحل رو پیش برو ، ان شاالله که موفق می شوی.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: کمک:خطا در نمایش گزارش stimul

    سلام.ببخشید ب علت اینکه سربازم پستا دیر میشه.
    دوستان عزیز کلی توی سایت ها سرچ زدم.نوشتن storeprocedure رو هم بلدم.اتصال اون هم به stireport کاری نداره اما مشکل اینجاست که اگه استور پروسیجر یه پارامتر ورودی داشته باشه چطوری میشه اون رو مقدار دهی کرد؟؟؟؟
    هر چی مثال هم توی سایت ها پیدا میکنی یه استور پروسیجر خیلی ساده رو گفته
    جالبه من اصلا نپرسیده بودم storeprocedure رو چطوری مینویسند،بعد دوستان در این مورد توضیح دادند.منظورم از اینکه پرسیده بودم استور پروسیجر رو کجا باید نوشت این بود که شاید توی stimul بشه نوشت که نیازی به اتصال و ... نداشته باشه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطا در نمایش گزارش در ویندوز XP
    نوشته شده توسط omid.mohamadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 تیر 1391, 13:46 عصر
  2. خطا هنگام نمایش گزارش
    نوشته شده توسط dddd10 در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 16 مرداد 1390, 08:48 صبح
  3. خطا در نمایش گزارش و ارسال دیتاتیبل به Crystal Report 13 در VS2010
    نوشته شده توسط bardia goharbin در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 25 تیر 1390, 18:34 عصر
  4. پیغام خطا هنگام نمایش اطلاعات
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آبان 1387, 12:36 عصر
  5. نمایش مقادیر متغیرهای یک فرم در پیش نمایش گزارش
    نوشته شده توسط amir_king2_2 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 17 تیر 1383, 14:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •