نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغییر در برنامه نویسی جستجو سایت

  1. #1

    تغییر در برنامه نویسی جستجو سایت

    با سلام

    من میخواهم در برنامه نویسی جستجو سایتمو تغییر بدم بصورتی که همه آیتم ها کنار یکدیگر قرار بگیرند و جستجو در گوگل و جستجو در سایت بصورت باکس بازشونده تبدیل بشه و جلوی این باکس ،باکسی وجود داشته باشه که متن جستجو رو وارد کنه کاربر و کلید جستجو هم جلوی اینها در یک ردیف قرار بگیره.




    متن برنامه :

    {* simple search form *}

    <table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">

    <form id=sproduct_search action="parsp_page.php" method=get target=_blank >


    {section name=i loop=$searchstrings}
    <input type=hidden name='search_string_{$smarty.section.i.index}'
    value="{$searchstrings[i]}">
    {/section}

    <tr>

    <td width="251">

    <input type="text" id=search_keyword class=fild name="searchstring" size="25" value="{$searchstring|default:""}">

    <DIV class=search_method>

    <DIV>جستجو در سایت :</DIV>

    <div align="right">
    <INPUT value=s CHECKED type=radio name=search_in>توسط موتور جستجوگر سایت</div>

    <div align="right">
    <INPUT value=g type=radio name=search_in>توسط گوگل </div>
    </LABEL>
    </DIV>

    <DIV class=submit>
    <INPUT value=" جستجو " type="submit" ></DIV>

    <INPUT value=UTF-8 type=hidden name=ie> <INPUT value=UTF-8 type=hidden name=oe> <INPUT
    id=q type=hidden name=q> </FORM>

    <SCRIPT src="js/form.js" type=text/javascript></SCRIPT>

    </td>
    </tr>

    <!--
    {if $old_search_query ne ""}
    <input type=hidden name="oldproducts" value="{$old_search_query}">
    {/if}
    -->
    </table>


    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: تغییر در برنامه نویسی جستجو سایت

    مشکل شما رو نفهميدم
    در نمايش تکس باکسها مشکل داريد يا در کد نويسي؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار wallfa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    414

    نقل قول: تغییر در برنامه نویسی جستجو سایت

    تا اونجا که فهمیدم میخواهی نتایج جستجو از گوگل و جستجو در سایت کنار هم نشون بدی ؟ درسته ؟
    اگر اینطوری تا بچه ها راه حل پیشنهاد کنند ؟

  4. #4

    نقل قول: تغییر در برنامه نویسی جستجو سایت

    سلام
    بله میخوام بصورت که بجای رادیو کلیک کردن باز شونده باشه . و کنار هم قرار بگیرند.

تاپیک های مشابه

  1. تغییر در برنامه نویسی جستجو سایت
    نوشته شده توسط smzmagician در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 31 تیر 1391, 00:17 صبح
  2. سوال: در مورد برنامه نویسی وب سایت در VB.net
    نوشته شده توسط sajjad_india در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 25 تیر 1389, 19:29 عصر
  3. سوال: انتخاب زبان برنامه نویسی وب سایت
    نوشته شده توسط p_mcse_it در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 17 اسفند 1387, 09:51 صبح
  4. راهنمائی برای تغییر زبان برنامه نویسی از delphi بهC++‎ builder
    نوشته شده توسط mehdi_x_rayaneh در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 06 اردیبهشت 1387, 23:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •