نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ایجاد پسوند اختصاصی File Association

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار amin.m1993
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    select city from iran
    پست
    61

    Post ایجاد پسوند اختصاصی File Association

    سلام...

    چطور میشه تو سی شارپ یه فایلی ساخت که نشه با notepad یا هر چیز دیگه ای اونو باز کرد به عبارت دیگه توسط ویندوز ناشناخته بشه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehdy.programmer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    from Sanandaj lives in Tehran
    سن
    28
    پست
    254

    نقل قول: ایجاد پسوند اختصاصی

    notepad که می تونه هر فایلی رو باز کنه ! باید کاری کنی که نتونه اونو درست بخونه یا چشیز های نامفهوم نشون بده ! یکی از اون کار هام کدگذاری! می تونی اونو کد گذاری کنی که اطلاعات نامفهوم باشه!

    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: ایجاد پسوند اختصاصی

    با سلام خدمت شما دوست گرامی

    همونطور که دوست عزیزم هم گفتن باید روی فایل کد گذاری کنید,راحتترین کار اینه که به صورت باینری اونو ذخیره کنید اینجوری وقتی باز کنه فایلو کاراکترهای عجیب میبینه ,راه دیگش Hash کردن رشته ست که مثه :


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    string str = "man younes safaieenia hastam";
    MessageBox.Show(str.GetHashCode().ToString());

    }


    و ...

    موفق باشین
    بایت بایت

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار amin.m1993
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    select city from iran
    پست
    61

    نقل قول: ایجاد پسوند اختصاصی

    notepad که می تونه هر فایلی رو باز کنه ! باید کاری کنی که نتونه اونو درست بخونه یا چشیز های نامفهوم نشون بده ! یکی از اون کار هام کدگذاری! می تونی اونو کد گذاری کنی که اطلاعات نامفهوم باشه


    ببخشید کلاسی دارین که این کارو انجام بده یعنی کدگذاری کنه و از فایل کدگذاری شده بخونه؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار amin.m1993
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    select city from iran
    پست
    61

    نقل قول: ایجاد پسوند اختصاصی

    نقل قول نوشته شده توسط Youuness مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت شما دوست گرامی

    همونطور که دوست عزیزم هم گفتن باید روی فایل کد گذاری کنید,راحتترین کار اینه که به صورت باینری اونو ذخیره کنید اینجوری وقتی باز کنه فایلو کاراکترهای عجیب میبینه ,راه دیگش Hash کردن رشته ست که مثه :


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    string str = "man younes safaieenia hastam";
    MessageBox.Show(str.GetHashCode().ToString());

    }


    و ...

    موفق باشین
    بایت بایت

    ممنون از توضیح شما اما (همون طور که خود شما هم گفتید)فکر کنم راه حل دوستمونmehdy.programmer بهتر باشه چون وقتی کد رو hash کنیم هرکسی که قضیه رو بفهمه میتونه دوباره با برنامه نویسی متنو بدست بیاره اما تو روش آقا mehdi اگه درست متوجه شده باشم هرکسی برای خودش یه کلاسی تعریف میکنه و با اون کلاس متنو کدگذاری می کنه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mehdy.programmer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    from Sanandaj lives in Tehran
    سن
    28
    پست
    254

    نقل قول: ایجاد پسوند اختصاصی

    خوب بله شما درست میگین به محض فهمیدن قضیه همه چی لو رفته ، برای همین بهتره از سیسنم های کد گذاری ابتکاری خودمون استفاده کنیم که کمتر کسی با اونا آشنایی داشته باشه !
    هرچند برای این کار یه چند دوره ی کدگذاری و مطالعه چند کتاب و مقاله و بررسی سیستم های کدگذاری معروف لازمه!
    ولی شما همچنان می تونین از HashCode , MD5 و ... استفاده کنین!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: ایجاد پسوند اختصاصی

    نه داداش بهترین راه AES است
    چون MD5 و Sha1 یک طرفه هستند یعنی چیزی رو که رمز نگاری کردی قابل برگشت نیست!
    از AES استفاده کن
    واسه کلاسش هم یه کلاس بساز بنام AES.cs بعد اینارو کلا کپی کن:
    using System;
    using System.Security.Cryptography;
    using System.IO;

    namespace AES_Encryption
    {

    public class AES
    {
    public AES()
    {
    }

    private byte[] Encrypt(byte[] clearData, byte[] Key, byte[] IV)
    {

    MemoryStream ms = new MemoryStream();

    Rijndael alg = Rijndael.Create();
    alg.Key = Key;

    alg.IV = IV;
    CryptoStream cs = new CryptoStream(ms, alg.CreateEncryptor(), CryptoStreamMode.Write);

    cs.Write(clearData, 0, clearData.Length);
    cs.Close();
    byte[] encryptedData = ms.ToArray();
    return encryptedData;
    }

    private byte[] Decrypt(byte[] cipherData, byte[] Key, byte[] IV)
    {

    MemoryStream ms = new MemoryStream();
    Rijndael alg = Rijndael.Create();
    alg.Key = Key;
    alg.IV = IV;
    CryptoStream cs = new CryptoStream(ms, alg.CreateDecryptor(), CryptoStreamMode.Write);
    cs.Write(cipherData, 0, cipherData.Length);
    cs.Close();
    byte[] decryptedData = ms.ToArray();
    return decryptedData;
    }


    public string Decrypt(string Data, string Password, int Bits)
    {

    byte[] cipherBytes = Convert.FromBase64String(Data);

    PasswordDeriveBytes pdb = new PasswordDeriveBytes(Password,

    new byte[] { 0x00, 0x01, 0x02, 0x1C, 0x1D, 0x1E, 0x03, 0x04, 0x05, 0x0F, 0x20, 0x21, 0xAD, 0xAF, 0xA4 });

    if (Bits == 128)
    {
    byte[] decryptedData = Decrypt(cipherBytes, pdb.GetBytes(16), pdb.GetBytes(16));
    return System.Text.Encoding.Unicode.GetString(decryptedDa ta);
    }
    else if (Bits == 192)
    {
    byte[] decryptedData = Decrypt(cipherBytes, pdb.GetBytes(24), pdb.GetBytes(16));
    return System.Text.Encoding.Unicode.GetString(decryptedDa ta);
    }
    else if (Bits == 256)
    {
    byte[] decryptedData = Decrypt(cipherBytes, pdb.GetBytes(32), pdb.GetBytes(16));
    return System.Text.Encoding.Unicode.GetString(decryptedDa ta);
    }
    else
    {
    return string.Concat(Bits);
    }

    }

    public string Encrypt(string Data, string Password, int Bits)
    {

    byte[] clearBytes = System.Text.Encoding.Unicode.GetBytes(Data);

    PasswordDeriveBytes pdb = new PasswordDeriveBytes(Password,

    new byte[] { 0x00, 0x01, 0x02, 0x1C, 0x1D, 0x1E, 0x03, 0x04, 0x05, 0x0F, 0x20, 0x21, 0xAD, 0xAF, 0xA4 });

    if (Bits == 128)
    {
    byte[] encryptedData = Encrypt(clearBytes, pdb.GetBytes(16), pdb.GetBytes(16));
    return Convert.ToBase64String(encryptedData);
    }
    else if (Bits == 192)
    {
    byte[] encryptedData = Encrypt(clearBytes, pdb.GetBytes(24), pdb.GetBytes(16));
    return Convert.ToBase64String(encryptedData);
    }
    else if (Bits == 256)
    {
    byte[] encryptedData = Encrypt(clearBytes, pdb.GetBytes(32), pdb.GetBytes(16));
    return Convert.ToBase64String(encryptedData);
    }
    else
    {
    return string.Concat(Bits);
    }
    }


    }
    }

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: ایجاد پسوند اختصاصی

    سلام
    این کلاس رو باید چطوری استفاده کرد

تاپیک های مشابه

  1. پسوند اختصاصی
    نوشته شده توسط saadatfar در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 18 خرداد 1391, 10:56 صبح
  2. سوال: روش ایجاد پسوند اختصاصی برای فایل
    نوشته شده توسط papeli_83 در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 19 بهمن 1390, 17:16 عصر
  3. ایجاد برنامه با پسوند اختصاصی File Association
    نوشته شده توسط code_project در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 22 آبان 1390, 10:35 صبح
  4. ايجاد منوي اختصاصي براي هر فرم
    نوشته شده توسط ali190 در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 29 آبان 1388, 18:00 عصر
  5. سوال: ساختن پسوند اختصاصی
    نوشته شده توسط vahidvb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 20 تیر 1387, 11:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •