نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اتصال پایگاه داده به لیست باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    اتصال پایگاه داده به لیست باکس

    سلام بر دوستان . می خواستم بدونم چه جوری میشه فیلترینگ ایجاد شده توسط اس کیو ال رو در داخل لیست باکس سورت کنیم. کدش رو نوشتم منتها اررور میده.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: اتصال پایگاه داده به لیست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط mafaman2003 مشاهده تاپیک
    دیتابایندینگ باید بر روی پروپرتی Items صورت بگیره.
    دوست عزیز پروپرتی رو که به Items تغییر میدم اررور میده که فقط قابلیت خواندن دارد.

  3. #3

    نقل قول: اتصال پایگاه داده به لیست باکس

    با سلام خدمت شما دوست عزیزم

    اول بگم نیازی نیست خودتونو اذیت کنین تو پراپرتی listbox خصوصیت Sorted رو True کنین خودش اتوماتیک کل لیست باکسو سورت میکنه.

    برای اتصال و فیلتر بندی میتونین از کد زیر استفاده کنین :


    public partial class Form1 : Form
    {
    SqlConnection cnn=new SqlConnection("Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirecto ry|\\Database.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");
    SqlDataAdapter da;
    DataTable dt = new DataTable();
    BindingSource bndsource = new BindingSource();
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    cnn.Open();
    da= new SqlDataAdapter("select name from list", cnn);
    da.Fill(dt);
    bndsource.DataSource = dt;
    listBox1.DataSource = dt;
    listBox1.DisplayMember = "name";
    cnn.Close();
    }
    private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    bndsource.Filter="name like '" + textBox1.Text + "%'";
    }
    }


    موفق باشین
    بایت بایت

تاپیک های مشابه

  1. اتصال پایگاه داده به اینترنت
    نوشته شده توسط a3m3i3r در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 13 اسفند 1386, 06:51 صبح
  2. اتصال پایگاه داده اکسس به vb.net 2005 این 2005 اش خیلی مهمه؟!
    نوشته شده توسط tik_tak در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 20 بهمن 1386, 18:04 عصر
  3. اتصال به صورت زنجیری لیست باکس دیتا گرید ویو وتکس باکس
    نوشته شده توسط mohi_saboohi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 دی 1386, 00:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •