نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: قرار دادن آیکون به فرم خاص روی فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    قرار دادن آیکون به فرم خاص روی فرم

    سلام به همه ی دوستان من فرمی شبیه به فرم یاهو مسنجر طراحی کردم ( زیاد شبیه نیستا ) ... می خواستم بدونم چطور می تونم آیکون فرمم رو به شکل و شمایل آیکون فرم برنامه یاهو مسنجر دربیارم ؟
    آخرین ویرایش به وسیله sirvan-me : سه شنبه 09 دی 1393 در 19:41 عصر

  2. #2

    نقل قول: قرار دادن آیکون به فرم خاص روی فرم

    در جدول خصوصيات فرمتون ، خاصيت Icon رو با فايل مورد نظرتون پر كنيد.
    نوع فايل آيكن هم بايد Ico باشه.
    1.jpg


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: قرار دادن آیکون به فرم خاص روی فرم

    دوست عزيزم Nima_kyan صحيح مي فرمايند بايد خاصيت Icon فرمت رو تغيير بدي و آيكوني كه مد نظر داري رو قرار بدي

    موفق باشي

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: قرار دادن آیکون به فرم خاص روی فرم

    دوستان اینو می دونم اما این آیکونی که تو عکس نشون دادم اصلا به این شکل وارد نشده !!!!!!!!!!!!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: قرار دادن آیکون به فرم خاص روی فرم

    امتحان کردم ....

  6. #6

    نقل قول: قرار دادن آیکون به فرم خاص روی فرم

    از طریق کدنویسی هم میتونی این کار رو بکنی.
                Form2 form2 = new Form2();
    form2.Icon = new Icon("Path Of Icon .ico");
    form2.Show();

  7. #7

    نقل قول: قرار دادن آیکون به فرم خاص روی فرم

    با سلام خدمت شما دوست عزیز

    دوست عزیزم در ابتدا باید بهتون بگم یاهو مسنجر با سی شارپ ساخته نشده و حتی نسخه های جدید یاهوم بر مبنای سی شارپ نیست,فرضا بگیریم و قبول کنیم یاهو مسنجر با سی شارپ ساخته شده اگه این فرضو بگیریم این نرم افزار چت به صورت WPF ساخته شده (البته منظورم نسخه 10 اونه نه یاهویه بی ریخت جدید که تم نداره) نه فرم های خالص و ابتدایی سی شارپ,شما قادرید در WPF فرمتونو به هر شکلی که دوست داشته باشید دربیارید و هر استایلی دوست دارید برای نرم افزاراتون بسازید(مثلا یاهو مسنجری که برای ویستا ساخته شد کاملا با یورزکنترل و نرم افزارهای زیبا سازی بود)

    در انتها دوست عزیزم شما که داری تلاش میکنی و با سی شارپ یاهو مسنجر میسازی اونو فارسی (یا در صورت امکان دو زبانه) بسازی تا دوستان فارسی زبانم ازش استفاده کنن و یک وجه تمایز بین کار شما و برنامه یاهو مسنجر باشه.


    موفق باشین
    بایت بایت
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: قرار دادن آیکون به فرم خاص روی فرم

    یعنی اصلا راهی وجود نداره من بتونم آیکون فرمم رو به صورت آیکون فرم مسنجر یاهو در بیارم ؟!!!!!!!!!!!! ( کشیده !!! )

  9. #9

    نقل قول: قرار دادن آیکون به فرم خاص روی فرم

    خوب از اول میگفتی میخوای کشیده باشه!

    میتونید border رو none کنید و عکس مورد نظرو با پیکچرباکس قرار بدید. برای حرکت فرم با موس هم کدش هست بگردی پیدا میکنی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: قرار دادن آیکون به فرم خاص روی فرم

    فك نكنم #‍C همچين امكاني داشته باشه

    شما با WPF طراحي كن با #C كد نويسي

    بنطم اين راحت ترين راه باشه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: قرار دادن آیکون به فرم خاص روی فرم

    من اگه بخوام این روشی که شما گفتی رو برم لبه های شیشه ای دور فرم و چه کنم ؟!!!!!!!!!

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: قرار دادن آیکون به فرم خاص روی فرم

    کسی نبود راهکار بده ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: قرار دادن آیکون به فرم خاص روی فرم

    بازم ميگم با سي شارپ اين مكانات از دستت ميره

    برو با WPF لبه هاي شيشه اي كه صحله كل برنامتو شيشه اي بساز

    تنها راه چاره ات همينه (به يقين ميتونم اينطوري بگم)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کمک در قرار دادن یک datagrid + دوتا کلید روی فرم
    نوشته شده توسط Amir_s در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 26 شهریور 1387, 16:36 عصر
  2. آموزش قرار دادن آیکون برای برنامه های بدون فرم
    نوشته شده توسط Mbt925 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 13 خرداد 1387, 09:15 صبح
  3. کمک: قرار دادن یک فرم بر روی فرم دیگر
    نوشته شده توسط touraj در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 12 خرداد 1386, 17:15 عصر
  4. قرار دادن آیکون در فرم
    نوشته شده توسط sima_gh7 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 23 مهر 1384, 11:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •