نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در تغییر (height ) دیو والد

  1. #1

    مشکل در تغییر (height ) دیو والد

    سلام من در جایی از فرمم یک div دارم که داخل آن هم ی دیو دیک دارم مشکل اینجاس که وقتی دیو داخلی داخلش مقداری وارد میکنم height ان درست میشه اما height دیو والد تغییری نمیکنه و به همون اندازه باقی می مونه
    میشه دوستان راهنمایی کنند؟؟؟
    کد HTML:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
    <head>
      <title></title>
    <style type="text/css">
    .main{
        width:985px;
        margin-top: 10px;
        background-color: #33FF66;
        border-radius: 10px;
        -moz-box-shadow: 0 0 5px #888;
        -webkit-box-shadow: 0 0 5px#888;
        box-shadow: 0 0 5px #888;
    }
    .big_body_div{
      background-color: #3300FF;
      float: right;
      width: 670px;
      padding-right: 15px;
      padding-left: 15px;
    }
    </style>
    </head>
    <body>
         <div class="main">
            <div class="big_body_div">
                <p>
                  To break<br />lines<br />in a<br />paragraph,<br />use the br element.
                </p>
            </div>
            112221
         </div>
    </body>
    </html>
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: مشکل در تغییر (height ) دیو والد

    2 تا راه : یکی اینکه خصوصیت فلوت رو حدف کنی .
    بعد برای به راست رفتن . در سی اس اس کلاس main بهش خصوصیت direction=rtl; اضافه کنی.
    راه بهترش اینه که به هر عنصری که نقش والد و در برگیرنده رو داشت این کلاس رو اضافه کن ی


    .clearfix:after {
    content:".";
    display:block;
    height:0;
    clear:both;
    visibility:hidden;
    }


    کد HTML:
    <div class="main clearfix">
            <div class="big_body_div">
                <p>
                  To break<br />lines<br />in a<br />paragraph,<br />use the br element.
                </p>
            </div>

  3. #3

    نقل قول: مشکل در تغییر (height ) دیو والد

    مرسی دوست عزیز از چوابتون اما جواب نداد من به صورت زیر عمل کردم و در دیو والد overflow: hidden; کردم درست شد ممنون

تاپیک های مشابه

  1. این مشکل از تغییر در سایت هس؟
    نوشته شده توسط Taha_u در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 22 تیر 1384, 01:07 صبح
  2. مشکل در تغییر رنگ.............. ؟
    نوشته شده توسط hghodsi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 23 دی 1383, 13:15 عصر
  3. مشکل در تغییر Font
    نوشته شده توسط Matin_t در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 16 دی 1383, 01:11 صبح
  4. مشکل در تغییر مقادیر یک ستون از نوع date در datagrid ...
    نوشته شده توسط lomir در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 24 خرداد 1383, 16:47 عصر
  5. مشکل عدم تغییر فونت در FastReport ، در حالت Runtime
    نوشته شده توسط Look in future در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 16 خرداد 1383, 07:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •