نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: خارج شدن از فرم در سی شارپ

  1. #1

    خارج شدن از فرم در سی شارپ

    با سلامبه همه دوستان
    توی سی شارپ من می خوام که با زدن یک دکمه از یکفرم به یک فرم دیگه برم طوری که فرم اول بسته بشه
    لطفا بگید باید چیکار کنم
    ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fjm11100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    658

    نقل قول: خارج شدن از فرم در سی شارپ

    خب جز فرم اصلی راحت می تونی ببندی سوالت کجاست؟ اگه فرمت فرم اصلی است hide کنش

  3. #3

    نقل قول: خارج شدن از فرم در سی شارپ

    من یه فرم لاگین دارم که کاربر باید با یوزر نیم و پسورد خودش وارد بشه
    میخوام بعد از اینکه کاربر اطلاعاتشووارد کرد و دکمه ی لاگین رو زد فرم لاگین بسته بشه و فرم اصلی نمایش داده بشه
    من بقیه فرم ها رو با کد:
    this.close();
    میبندم
    ولی اینجا این دستور جواب نمیده و موقع اجرا شدن هر دوتا فرم بسته میشن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: خارج شدن از فرم در سی شارپ

    تو بخش‌Program.cs فرم اول كه فرم لاگين رو گذاشتي عوض كن و فرم اصليتو بزار تا اول فرم اصليت نمايش داده بشه
    اما براي اينكه بخواي اول لوگين نمايش داده بشه فرم لوگين رو از فرم اصليت لود كن سپس بعد از لوگين شدن كاربر فرم رو با this.close() ببند
    مشكلي پيش نمياد

    درسته ؟

  5. #5

    نقل قول: خارج شدن از فرم در سی شارپ

    بله درسته
    ممنونم

  6. #6

    نقل قول: خارج شدن از فرم در سی شارپ

    سلام
    بارها این مشکل در سایت مطرح شده و من ApplicationContext رو پیشنهاد دادم:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...icationContext

  7. #7

    نقل قول: خارج شدن از فرم در سی شارپ

    اگر اسم صفحه که میخوای باز شه main باشه


    main ma = new main();
    ma.Show();
    this.Hide();

  8. #8

    نقل قول: خارج شدن از فرم در سی شارپ

    دوستان با تشکر از توجه همه شما مشکل من با نطق جناب دانشجوحل شد
    بازم ازتون ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: روش خارج شدن از فرم به کمک کلید esc
    نوشته شده توسط salehvasaleh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 30 اردیبهشت 1393, 02:58 صبح
  2. بستن فرم هنگام خارج شدن فوکوس
    نوشته شده توسط naderanhari در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 30 مهر 1390, 21:53 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 02 اسفند 1389, 16:30 عصر
  4. سوال: تغییرات در فرم بعد از خارج شدن و وارد شدن مجدد
    نوشته شده توسط 850725115 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اسفند 1387, 00:38 صبح
  5. مشکل در ناپدید شدن کنترلهای روی فرم در سی شارپ
    نوشته شده توسط coldsummer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 30 مرداد 1386, 01:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •