نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: مشکل در ارسال اطلاعات با querystring

  1. #1

    Angry مشکل در ارسال اطلاعات با querystring

    توی یه صفحه یه GridView1 دارم که یه فیلد select داره میخوام وقتی روی select کلیک کرد code رو به همون صفحه بفرسته با کد زیر این کارو نمی کنه؟

    Response.Redirect("Default.aspx?code=" + e.CommandArgument);

  2. #2

    نقل قول: مشکل در ارسال اطلاعات با querystring

    از قسمت خاصیت های gridview خاصیت datakeyname فیلد code رو هم اضاف کن و بعد در قسمت کدنویسی select گرید برای بدست آوردن مقدار فیلد کد از متد زیر استفاده کن :

    gridview1.selecteddatakey(*)

    به جای * هم عدد قرار میگیره که این عدد بستگی به این داره که فیلد code در کدام اولویت در خاصیت datakeyname وجود داره یعنی اگر این فیلد بعد از فیلد id باشه عددش میشه 1 و برای id 0 است

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ارسال اطلاعات با querystring

    ممنون. ولی نشد
    خطای زیرو بده
    Object reference not set to an instance of an object.
    فکر کنم به GridView1 گیر میده

  4. #4
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: مشکل در ارسال اطلاعات با querystring

    دوست عزیز به جای استفاده از select خود gridview شما ابتدا TemplateField به صورت زیر درست کنین

    <asp:TemplateField>
    <ItemTemplate>
    <asp:Button ID="Button1" runat="server" CommandArgument="<%# Bind('rowid') %>" CommandName="xxx"
    Font-Names="Tahoma" Font-Size="Small" Text="حذف" />
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>

    که rowid کلید شماست.سپس شما در رویداد RowCommand به صورت زیر عمل کنین

    if (e.CommandName == "xxx")
    {
    Response.Redirect("Default.aspx?code=" + e.CommandArgument);
    }

    این روش همه جا میتونه بهتون کمک کنه



  5. #5

    نقل قول: مشکل در ارسال اطلاعات با querystring

    این کارو کردم. خطا نداد ولی با کد زیر بازم جواب نداد


    if (IsPostBack)
    {
    string code=Request.QueryString["code"];
    TextBox1.Text = code;
    }

  6. #6
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: مشکل در ارسال اطلاعات با querystring

    ! قبل از IsPostBack فراموش کردین



  7. #7

    نقل قول: مشکل در ارسال اطلاعات با querystring

    بازم نشد. ببینین من یه صفحه مثل عکس زیر دارم

    با کلیک انتخاب میخوام کد اتاق و تعداد آن رو بگیره و با تاریخ شروع مقایسه کنه. ولی نمیشه. چون textbox رو خالی میکنه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: مشکل در ارسال اطلاعات با querystring

    گرید
    <asp:GridView ID="GridView1" runat="server" DataKeyNames="TopicID" AutoGenerateColumns="False"

    e.CommandArgument

  9. #9

    نقل قول: مشکل در ارسال اطلاعات با querystring

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    گرید
    <asp:GridView ID="GridView1" runat="server" DataKeyNames="TopicID" AutoGenerateColumns="False"

    e.CommandArgument
    این یعنی چی اون وقت؟ خوب منم همین کارو کردم ولی وقتی دکمه انتخاب رو میزنم textbox خالی میشه. من مقدار تایپ شده text هم میخوام که توی کوئری ازش استفاده کنم

  10. #10
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: مشکل در ارسال اطلاعات با querystring

    دوست عزیز خواهشا سوالتون رو واضح بگین شما اول میگین که میخوام با querystring اطلاعات رو بفرستم به یه صفحه دیگه الان میگین میخوام textbox رو پر کنم.



  11. #11

    نقل قول: مشکل در ارسال اطلاعات با querystring

    آخه اون querystring مشکلش حل شد. بذارین کامل بگم. توی gridview یه سری اطلاعات از بانک رو نشون میده که کاربر باید تعداد اتاق را از combo انتخاب کنه و تاریخ ورود به هتل رو پر کنه و دکمه انتخاب رو بزنه. حالا من میخوام برنامه تاریخ رو بگیره کد و تعداد اتاق انتخاب شده رو هم بگیره و با این اظلاعات ببینه در اون تاریخ اتاق خالیه یا نه. تا اینجا فقط تونستم کد اتاق رو بفرستم اما تاریخ و تعداد اتاق رو نمیدونم چیکار کنم.
    الان واضح گفتم؟؟؟

  12. #12

    نقل قول: مشکل در ارسال اطلاعات با querystring

    میشه لطف کنین بگین چیکار باید بکنم. فکر نکنم کار سختی باشه

  13. #13
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: مشکل در ارسال اطلاعات با querystring

    اگه درست متوجه شده باشم شما اولا برای تاریخ نیاز به یه تقویم فارسی دارین که توی همین سایت جستجو کنین پیدا میکنین.بعد شما میتونین چند تا پارامتر رو با querystring بفرستین (با & از هم جدا کنین)



  14. #14

    نقل قول: مشکل در ارسال اطلاعات با querystring

    ممنون. تاریخ رو که میشه با querystring فرستاد اما تعداد اتاق رو چیکار کنم؟ از همون کد که به دکمه انتخاب نسبت دادم میتونم استفاده کنم؟

  15. #15
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: مشکل در ارسال اطلاعات با querystring

    دوست عزیز اگر شما نیاز به چندین ستون از GridView دارین یه کار دیگه بکنین
    CommandArgument رو مقداری ندین داده تا صورت پیش فرضش که rowindex اعمال بشه
    بعد توی SelectedIndexChanged به صورت زیر عمل کنین
    برای به دست آوردن text یه ستون از سطرتون به شکل زیر

    YourGV.Rows[e.CommandArgument].Cell[yourColumnIndex].Text

    و برای بدست آوردن مقدار DropDownList به صورت زیر عمل کنین

    DropDownList ddl=(DropDownList ) yourGv.Rows[e.CommandArgument].FindControls("yourDropDownListID")

    حالا شما DropDownList رو دارین و میتونین مقدارش رو بدست بیارین



  16. #16

    نقل قول: مشکل در ارسال اطلاعات با querystring

    مرسی از اینکه جواب میدین. با این روش میتونم code هم بگیرم؟

  17. #17
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: مشکل در ارسال اطلاعات با querystring

    بله دوست عزیز شما یه فیلد BoundField که visible اون رو false کنین و از طریق بالا بهش دسترسی دارین



  18. #18

    نقل قول: مشکل در ارسال اطلاعات با querystring

    خب تو حالت SelectedIndexChanged اصلا CommandArgument نداره!!!

  19. #19
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: مشکل در ارسال اطلاعات با querystring

    ببخشید اشتباه کردم توی همون RowCommand اینکارو بکنین



تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ارسال اطلاعات به mysql
    نوشته شده توسط mojtabadj در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 05 بهمن 1388, 12:37 عصر
  2. سوال: مشکل با ارسال اطلاعات بوسیله storedprocedure
    نوشته شده توسط meysampaknahad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مهر 1388, 21:10 عصر
  3. مشکل در ارسال اطلاعات به روی Comport
    نوشته شده توسط gbg در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 مرداد 1388, 16:43 عصر
  4. سوال: مشکل در ارسال اطلاعات حجیم از یک فرم به صفحه دیگر
    نوشته شده توسط mhofayyaz در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 01 مهر 1387, 22:58 عصر
  5. مشکل در ارسال اطلاعات
    نوشته شده توسط desiran در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 02 شهریور 1385, 11:20 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •