نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: استفاده از دستورات خط فرمان در vb.net

  1. #1

    استفاده از دستورات خط فرمان در vb.net

    سلام دوستان میخواستم بدونم چگونه میتونم دستورات خط فرمان رو تو وی بی بنویسم و اجرا کنم
    مثلا دستور(md \\.\C:\prn.pnb) که توی cmd مینویسیم رو با ویبی اجرا کنم؟
    اصلا امکان داره؟

    ممنون

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: استفاده از دستورات خط فرمان در vb.net

    سلام
    کار نشد نداره.
    دستورات رو در یک فایل بنویسید و با پسوند .bat ذخیره کنی. حال با استفاده از متود start از کلاس System.Diagnostics.Process اجرا کنید
    موفق باشید..

  3. #3

    نقل قول: استفاده از دستورات خط فرمان در vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط M.safa مشاهده تاپیک
    سلام
    کار نشد نداره.
    دستورات رو در یک فایل بنویسید و با پسوند .bat ذخیره کنی. حال با استفاده از متود start از کلاس System.Diagnostics.Process اجرا کنید
    موفق باشید..
    ممنون ولی این راهو خودم میدونم میخواستم بدونم میشه با ویبی بدون متکی شدن به فایل دیگه ای این کار رو انجام داد(با کد نویسی)

  4. #4

    نقل قول: استفاده از دستورات خط فرمان در vb.net

    واقعا کسی نیست به این سوال جواب بده؟
    اگه راه دیگه ای نیست بگید از این سردرگمی در بیام.!

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: استفاده از دستورات خط فرمان در vb.net

    راه که هسته اما بچه ها کلا با سوالای تکراری حال نمیکنن.(اول جستجو کنید اگر به نتیجه نرسیدید بعد ما در خدمتیم! >> shelll <<)

  6. #6

    نقل قول: استفاده از دستورات خط فرمان در vb.net

    با دستور shell این کار رو کردم اما ارور داد
    Shell("md \\.\C:\prn.pnb")


    بعد با sendkeys انجام دادم تو cmd نوشت ولی خودش اینتر نمیشه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: استفاده از دستورات خط فرمان در vb.net

    ویرایش :
    عذر میخوام من یه آرگامنت رو فراموش کرده بودم :
    Shell("cmd.exe /c mkdir c:\b")
    آخرین ویرایش به وسیله Saman_12 : شنبه 07 مرداد 1391 در 20:19 عصر

  8. #8

    نقل قول: استفاده از دستورات خط فرمان در vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط Saman_12 مشاهده تاپیک
    shell("cmd.exe md \\.\c:\prn.pnb")
    منون ولی جواب نداد

  9. #9

    نقل قول: استفاده از دستورات خط فرمان در vb.net

    کسی جوابی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
    هرچی گشتم تو تالار در این مورد پیدا نکردم اگه هست یه لینکی بذارین یا جوابی بدین

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: استفاده از دستورات خط فرمان در vb.net

    این باید جواب بده و کار شمارو راه بندازه

    Process.Start("")

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار arash020
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    گیلان-رودسر
    پست
    392

    نقل قول: استفاده از دستورات خط فرمان در vb.net

    سلام

    دو روش میشناسم که میشه دستورات داس رو داخل برنامه اجرا کرد و نتیجه رو هم داخل برنامه گرفت ... که اینا هستن :

    کد فرم اصلی :
    Public Class Form1
    '----------------------روش شماره 1------------
    Function ExecuteDos(ByVal Comm As String)
    Dim objShell, objExecObject
    objShell = CreateObject("WScript.Shell")
    objExecObject = objShell.Exec("%comspec% /c " & Comm)
    MsgBox(objExecObject.StdOut.ReadAll())
    End Function
    '------------------------------------------------
    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    '------استفاده از روش 1-------
    Dim objShell, objExecObject
    objShell = CreateObject("WScript.Shell")
    objExecObject = objShell.Exec("%comspec% /c " & TextBox1.Text)
    MsgBox(objExecObject.StdOut.ReadAll())
    'ExecuteDos(TextBox1.Text)
    '-------------------------------
    '----------روش شماره 2---------
    ' On Error GoTo er
    ' Dim psi As System.Diagnostics.ProcessStartInfo = New System.Diagnostics.ProcessStartInfo(TextBox1.Text, TextBox2.Text)
    ' psi.UseShellExecute = False
    ' psi.RedirectStandardOutput = True
    ' psi.CreateNoWindow = True
    ' Dim OutPut_String As String
    ' Dim proc As System.Diagnostics.Process = System.Diagnostics.Process.Start(psi)
    ' OutPut_String = proc.StandardOutput.ReadToEnd
    '
    ' Tjavab.Text = OutPut_String
    ' Exit Sub
    'er:
    ' Tjavab.Text = "حطا رخ داده است , احتمالا دستور وارد شده صحیح نیست" & vbNewLine & Err.GetException.Message

    End Sub
    End Class


    کنترل های موردنیاز :
    textbox1 برای دستور
    textbox2 برای پارامتر های دستور
    textbox3 برای نمایش نتیجه اجرای دستور


    eaglevb.blogfa.com
    Eagle computer

    موفق باشی

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار omidpa2
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    81

    نقل قول: استفاده از دستورات خط فرمان در vb.net

    دستت درد نکنه چیز جالبی از آب در اومد
    من به جای تکست باکس 3 از ریچ باکس استفاده کردم . به جای تکست باکس1 ار لیبل و توش ping گذاشتم
    حالا با وارد کردن آی پی سرور رو پینگ میکنه!

    مرسی از آرش

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 05 مهر 1390, 19:13 عصر
  2. سوال: استفاده از دستورات php در asp.net?
    نوشته شده توسط icegirl_f2r در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 اسفند 1389, 11:15 صبح
  3. استفاده از دستورات sql در vb.net 2008
    نوشته شده توسط saeid99 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1388, 12:57 عصر
  4. استفاده از دستورات dos در vb.net
    نوشته شده توسط majid_vb_2008 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 21 مرداد 1388, 09:22 صبح
  5. استفاده از دستورات html در vb.net
    نوشته شده توسط bahar2008 در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 22 اسفند 1386, 09:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •