نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نمایش فرم 2 درون پنل موجود در فرم 1

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rezamansori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خوزستان - اهواز
    سن
    30
    پست
    140

    Question نمایش فرم 2 درون پنل موجود در فرم 1

    سلام
    من میخوام وقتی که روی یکی از دکمه های فرم یک کلیک شد فرم دوم تو پنل موجود در فرم یک نشون داده بشه.

  2. #2

    نقل قول: نمایش فرم 2 درون پنل موجود در فرم 1

    سلام
    از فرمي كه مي خواي عكس بگير داخل يك پيكچر باكس قرار بده بعد ويزيبلش ترو فالس كن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: نمایش فرم 2 درون پنل موجود در فرم 1

    Form2 f2 = new Form2();
    f2.TopLevel = false;
    f2.Dock = DockStyle.Fill;
    panel1.Controls.Add(f2);
    f2.Show();

  4. #4

    نقل قول: نمایش فرم 2 درون پنل موجود در فرم 1

                Form2 frm2 = new Form2();
    frm2.TopLevel = false;
    this.panel1.Controls.Add(frm2);
    frm2.Show();

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: نمایش فرم 2 درون پنل موجود در فرم 1

    ممنون از دوستان

    به درد من يكي كه خيلي خورد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: نمایش فرم 2 درون پنل موجود در فرم 1

    تشکر آقا عبدالله >آیا میشه با یک چکس باکس خاصیت بالارو غیر فعال کرد.یعنی فرم به اندازه پانل باز نشهf2.Dock = DockStyle.Fill غیر فعال کرد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش گزارش درون یک فرم
    نوشته شده توسط sadegh1944 در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 02 دی 1392, 13:14 عصر
  2. آپديت فقط يك آپديت پنل از چند آپديت پنل موجود در فرم
    نوشته شده توسط aftab_mahtab در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 23:33 عصر
  3. سوال: نحوه نمایش یک فرم درون فرم دیگر؟!
    نوشته شده توسط sayyadhunter1366 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 12 آبان 1389, 22:06 عصر
  4. سوال: نمایش تغییرات در هنگام بازگشت از فرم درون گرید
    نوشته شده توسط neda_dela در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1388, 14:20 عصر
  5. مشکل در نمایش گرافیکی داخل پنل در فرم child
    نوشته شده توسط hasti.lm در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 27 شهریور 1387, 20:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •