نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: wave com و kylix و کابل rs232 به USB و خطاهای جور واجور !!

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    Question wave com و kylix و کابل rs232 به USB و خطاهای جور واجور !!

    سلام . یدونه جی اسم ام پورن ueb داشتم باهاش براحتی کار میکردم. کسی راهنمایی کرد و گفت جی اس ام های متصل به پورت کام در ارسال پیامک سریعترن. حالا این بماند!! که چقد حقیقت داره. سیستم پورت کام نداشت - با کابل مبدل به پورت usb متصلش کردم . حالا از هر 20 بار تلاش برای کانکت یکبار با التماس متصل میشه و بعد هم به ندرت چیزی ارسال میکنه . از سیم کارت ایرانسل استفاده میکنم . که گاهی ایرانس پیام میده که تنظیمات برای TCL E757 قابل دریافت نمی باشد . دوستان میتونن راهنمایی کنن ؟ تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: wave com و kylix و کابل rs232 به USB و خطاهای جور واجور !!

    ایرانسل این دو تا پیام هم میده: تنظیمات برای LG G5300 و همینطور TCL 3688 قابل دریافت نمی باشد .!!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: wave com و kylix و کابل rs232 به USB و خطاهای جور واجور !!

    سلام.
    پس متن خطاها کو؟

    سرعت USB سه چهار تا صفر بیشتر از سرعت COM داره

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: wave com و kylix و کابل rs232 به USB و خطاهای جور واجور !!

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    سلام.
    پس متن خطاها کو؟

    سرعت USB سه چهار تا صفر بیشتر از سرعت COM داره
    sسلام . من سرعت روی 115200 تنظیم کردم. خطاهای kylix با تعویض جی اس ام رفع شد . اما خطاهای ایرانسل پا برجاست. در ضمن زمانیکه پیامی ارسال میکنم داخلش اسم سایت kylix هم میاد این یعنی ک . ر. ک ش ایراد داره؟ و یه مطلب دیگه وقتی از ایرانسل به ایرانس پیام میدم دلیوردش کمتر از 5 ثانیه میاد . اما از همراه اول به ایرانسل با وجود دریافت صحیح و کامل sms اما اصلا دلیورد نمیاد!!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: Rs232 و USB
    نوشته شده توسط شهرياري در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 آذر 1390, 11:08 صبح
  2. RS232+com+serial
    نوشته شده توسط lilo در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 27 خرداد 1387, 20:03 عصر
  3. نحوه کار با پورت ها (Rs232 or USB)
    نوشته شده توسط Bahmany در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 خرداد 1386, 07:28 صبح
  4. (com port data (RS232
    نوشته شده توسط محسن فارسی در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 16 بهمن 1384, 14:29 عصر
  5. TCP/IP and RS232
    نوشته شده توسط RezaBS در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 15 فروردین 1382, 22:42 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •