نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: خطا در زمان حذف یک رکود در بانک

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    37

    خطا در زمان حذف یک رکود در بانک

    دوستان این Error از چی می تونه باشه، چرا رکورد بانکم حذف نمی شه

    Capture.JPG

  2. #2

    نقل قول: خطا در زمان حذف یک رکود در بانک

    اين خطا از سمت اس كيو ال داره ارسال ميشه و بهت ميگه در دستورت داري سطري رو حذف ميكني كه باعث بهم خوردن ارتباطات توي ديتا بيست ميشه.احتمالا توي Relation در diagram توي اس كيو الت ارتباطت رو Cascade گذاشتي.
    كليدهاي ارتباطي در ارتباطاتت رو داري حذف ميكني در حاليكه هيچ رابطه درستي در دياگرامت بعد از حذف اين كليد ايجاد نكردي.

  3. #3

    نقل قول: خطا در زمان حذف یک رکود در بانک

    دلیل این خطا به دلیل اینه که یک سری رکورد در یک جدول دیگه داری که با رکوردهای همین جدول ارتباط دارن
    مثلا جدول مشتری وجود داره ، و جدول سفارش خرید
    وقتی سفارش خرید ثبت میشه آی دی مشتری به سفارش خرید میچسبه

    حالا اگر بعدا شما بیای و یک مشتری که چند سفارش ازش ثبت شده بخوای پاک کنی خطای ارتباط relation در یافت می کنی
    برای حل همین مشکل یا باید اول همه ی سفارش های اون مشتری رو از جدول سفارش ها پاک کرده و بعد بیای و اون مشتری رو پاک کنی
    یا توی تنظیماتی که دوستمون گفتن Insert و Update Action رو روی Casecade بزاری
    این یعنی تغییرات به صورت زنجیروار انجام بشه و اگر کسی یک مشتری رو پاک کنه خود به خود اس کیو ال همه ی رکوردهایی که از اون مشتری وجود داره پاک می کنه.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    37

    نقل قول: خطا در زمان حذف یک رکود در بانک

    دوستان این مشکل برطرف شد، حق با شما بود حالا من این ارتباطم رو باید چیکارش کنم که وقتی یک کلیدی رو حذف میکنم کلاً از داخل تمام Tabel ها اون کلیدی که دارم حذف بشه

    مثلاً فک کنید یک مقاله ثبت شده را از داخل جدول Article_Recive حذف کنم در صورتی که این مقاله رو برای یک داور فرستادم داخل جدول Article_Refree

    یعنی مقاله با ID =2 که هم داخل جدول Article_Recive و هم Article_Refree هست را از دو جدول حذف کنم

  5. #5

    نقل قول: خطا در زمان حذف یک رکود در بانک

    نقل قول نوشته شده توسط M.Nadiri مشاهده تاپیک
    دوستان این مشکل برطرف شد، حق با شما بود حالا من این ارتباطم رو باید چیکارش کنم که وقتی یک کلیدی رو حذف میکنم کلاً از داخل تمام Tabel ها اون کلیدی که دارم حذف بشه

    مثلاً فک کنید یک مقاله ثبت شده را از داخل جدول Article_Recive حذف کنم در صورتی که این مقاله رو برای یک داور فرستادم داخل جدول Article_Refree

    یعنی مقاله با ID =2 که هم داخل جدول Article_Recive و هم Article_Refree هست را از دو جدول حذف کنم
    فرض كن جدول كاركنان داري و يك جدول ليست بچه هاي اون كارمند حالا خود كارمند اخراج شده ! حذفش ميكني ايا دليلي داره كه اطلاعات فرزندان اون موجود باشه؟ حتما نه پس بايد يا نال بذاري يا حذفش كني. احتمالا تحليلت بد بوده مثلا ممكنه توي دياگرامت يك Cycle بوجود اورده باشي.عكس دياگرامت رو بذار.

  6. #6

    نقل قول: خطا در زمان حذف یک رکود در بانک

    سلام دوستان.
    این کد insert باتن منه که وقتی اطلاعات رو در فیلد ها وارد می کنم و سپس باتن رو کلیک می کنم دقیقا تصویری که دوستمون گذاشته اجرا می شه. ولی من فقط یک جدول دارم.

    con.Open();

    string query = "insert into books (bname, author) VALUES ('" + textBox1.Text + "', '" + textBox2.Text + "')";

    OleDbCommand myCommand = new OleDbCommand();
    myCommand.CommandText = query;
    myCommand.Connection = con;
    myCommand.ExecuteNonQuery();

    con.Close();
    MessageBox.Show("داده‌ها با موفقیت ثبت گردید!");
    textBox1.Text = "";
    textBox2.Text = "";

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    37

    نقل قول: خطا در زمان حذف یک رکود در بانک

    نقل قول نوشته شده توسط ali_habibi1384 مشاهده تاپیک
    فرض كن جدول كاركنان داري و يك جدول ليست بچه هاي اون كارمند حالا خود كارمند اخراج شده ! حذفش ميكني ايا دليلي داره كه اطلاعات فرزندان اون موجود باشه؟ حتما نه پس بايد يا نال بذاري يا حذفش كني. احتمالا تحليلت بد بوده مثلا ممكنه توي دياگرامت يك Cycle بوجود اورده باشي.عكس دياگرامت رو بذار.
    دوست من بفرما این هم دیاگرام
    Capture.JPG

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    37

    نقل قول: خطا در زمان حذف یک رکود در بانک

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan7007 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان.
    این کد insert باتن منه که وقتی اطلاعات رو در فیلد ها وارد می کنم و سپس باتن رو کلیک می کنم دقیقا تصویری که دوستمون گذاشته اجرا می شه. ولی من فقط یک جدول دارم.

    con.Open();

    string query = "insert into books (bname, author) VALUES ('" + textBox1.Text + "', '" + textBox2.Text + "')";

    OleDbCommand myCommand = new OleDbCommand();
    myCommand.CommandText = query;
    myCommand.Connection = con;
    myCommand.ExecuteNonQuery();

    con.Close();
    MessageBox.Show("داده‌ها با موفقیت ثبت گردید!");
    textBox1.Text = "";
    textBox2.Text = "";

    آیا داخل جدولت هیچ رکورد و اطلاعاتی هم داری، اگه داری نگاه کن ببین هنگام ورود داده به داخل بانک کلید بانک تکراری نخوای ثبت کنی

تاپیک های مشابه

  1. خطا در زمان حذف یک فایل تصویری
    نوشته شده توسط imanasp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 30 خرداد 1391, 16:28 عصر
  2. پیغام خطا در زمان ایجاد بانک .
    نوشته شده توسط ahmad65 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 11 آبان 1388, 12:34 عصر
  3. علت بروز خطا در زمان Edit اشیاء بانک اطلاعاتی MDB
    نوشته شده توسط aghamajid در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 24 آذر 1387, 15:12 عصر
  4. خطا در زمان اتصال به بانک اطلاعاتی خارج از V.S
    نوشته شده توسط میتی دات نت در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 20 اسفند 1386, 11:29 صبح
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 شهریور 1384, 21:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •