نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: در نمودار برای مقادیر null خطی رسم نشود

  1. #1

    در نمودار برای مقادیر null خطی رسم نشود

    سلام

    در رسم نمودار خطی می خوام برای مقادیری که null هستن خطی رسم نشود چگونه می تونم این کار را بکنم؟
    به تصویر زیر نگاه کنید من می خوام نموداری مثل این رسم کنمChart.gif

  2. #2

    نقل قول: در نمودار برای مقادیر null خطی رسم نشود

    شما با یک حلقه در میان آرایه ی مقادیر جستجو می کنید و آنهایی که Null نیستند رو به یک آرایه ی جدید منتقل می کنید و بعد آرایه ی جدید رو رسم می کنید.

  3. #3

    نقل قول: در نمودار برای مقادیر null خطی رسم نشود

    سلام
    راه حلی که شما پیشنهاد دادید باعث میشه مقادیری که null هستند را اصلا در محور X ها نمایش ندهد در صورتی که من نیاز دارم مقادیری که null هستند را نمایش دهم یعنی مختصات من X دارد ولی مقدار Y آن null است

  4. #4

    نقل قول: در نمودار برای مقادیر null خطی رسم نشود

    لطفا كمك كنيد من بايد چكار كنم؟

  5. #5

    نقل قول: در نمودار برای مقادیر null خطی رسم نشود

    خط وقتی رسم میشه که یک نقطه مبدا و یک نقطه مقصد داشته باشه بدون null چه در x و چه در y
    اگر هم بجای خط نقطه رسم می کنید باز هم نباید null باشه، چه x و چه y
    شما نوع آرایه یا لیستی که داده ورودی داخلش هست رو مشخص کنید بهتر میشه نتیجه گرفت، فرضا این همون ورودی است که تصویر
    نمونه ای که شما نشون دادید لازم داره :

    private struct PointData
    {
    public object X, Y;

    public PointData(object x, object y)
    {
    X = x;
    Y = y;
    }

    public static implicit operator Point(PointData p)
    {
    if (p.IsNull)
    {
    return Point.Empty;
    }
    return new Point(100 - Convert.ToInt32(p.X) * 10, 100 - Convert.ToInt32(p.Y) * 10);
    }

    public bool IsNull
    {
    get
    {
    return ((X == null) || (Y == null));
    }
    }
    }

    List<PointData> points = new List<PointData>();

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    points.Add(new PointData(7, 1));
    points.Add(new PointData(5.8, 2));
    points.Add(new PointData(5, 4));
    points.Add(new PointData(null, null));
    points.Add(new PointData(3, 3));
    points.Add(new PointData(1, 1));
    }

    protected override void OnPaint(PaintEventArgs e)
    {
    base.OnPaint(e);
    for (int i = 1; i < points.Count; i++)
    {
    if ((points[i - 1].IsNull == false) && (points[i].IsNull == false))
    {
    e.Graphics.DrawLine(Pens.Blue, points[i - 1], points[i]);
    }
    }
    }

  6. #6

    نقل قول: در نمودار برای مقادیر null خطی رسم نشود

    سلام
    ممنون از راهنمائیتون
    ولی من نیاز دارم که این نمودار را باMS CHART رسم کنم.
    اگه بتونید تو این زمینه کمکم کنید ممنون میشم.

  7. #7

    نقل قول: در نمودار برای مقادیر null خطی رسم نشود

    در رسم نمودار خطی می خوام برای مقادیری که null هستن خطی رسم نشود
    من نیاز دارم مقادیری که null هستند را نمایش دهم یعنی مختصات من X دارد ولی مقدار Y آن null است
    آخر تصميمت رو بگير ميخواي رسم بشه يا نه؟ دوستمون كه جوابت رو داد.شايد منظورتو نميتوني واضح برسوني

  8. #8

    نقل قول: در نمودار برای مقادیر null خطی رسم نشود

    ممنون از توجه دوست عزیز

    فکر می کردم منظورمو با گذاشتن اون عکس کامل رسوندم
    من می خوام برای مقادیر null با اینکه محور X آنها نمایش داده می شود خطی برای آنها رسم نشود
    اگر اون عکس را نگاه کنید متوجه می شوید منظور من چیه
    در ضمن همینطور که قبلا گفتم می خوام این کار به کمک کامپوننت MS Chart انجام بشه نه اینکه با دستور DrawLine روی فرم تنها خط رسم بشه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار zare69
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    240

    نقل قول: در نمودار برای مقادیر null خطی رسم نشود

    سلام دوستان
    منم همین مشکلو دارم می خوام مقدار Null رو نمودار نشون بدم(یعنی اون قسمتی که مقدار NULL داره را خالی بذاره و خطی رسم نکنه) دقیقا مثل عکسی که دوستمونS_VB.max قرار داده.
    آیا میشه اینکار رو کرد؟البته با استفاده از کامپوننتMS Chart

  10. #10

    نقل قول: در نمودار برای مقادیر null خطی رسم نشود

    کسی نیست به من بگه چکار باید بکنم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: رسم نمودار برای سایت
    نوشته شده توسط iradata در بخش PHP
    پاسخ: 32
    آخرین پست: شنبه 18 شهریور 1391, 09:46 صبح
  2. نمودار دایره ای و مشکل برچسب روی نمودار برای ....
    نوشته شده توسط bahar60 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1388, 14:22 عصر
  3. مقادیر Null از PictureBox در DataBase
    نوشته شده توسط فاطمه هاشمیان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 18
    آخرین پست: سه شنبه 10 مهر 1386, 21:56 عصر
  4. مشکل با مقادیر null
    نوشته شده توسط shakiba_12 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 13 تیر 1384, 14:38 عصر
  5. ترسیم نمودار برای معادلات ریاضی ؟
    نوشته شده توسط minaaaa در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 27 دی 1383, 17:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •