نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارتباط با پورت USB در سی شارپ

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    بابل
    پست
    6

    ارتباط با پورت USB در سی شارپ

    سلام
    چطور میشه تو سی شارپ با پورت USB ارتباط برقرار کرد و اطلاعاتی مثل شماره سریال فلشی که به USB وصل شده رو بخونیم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamed_hossani
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    651

    نقل قول: ارتباط با پورت USB در سی شارپ

    سلام
    گرفتن فلش مموری وو نمایش در listBox
    DriveInfo[] dInfo = DriveInfo.GetDrives();
    int c = dInfo.Count();
    for (int i = 0; i < c; i++)
    {
    if (dInfo[i].DriveType == DriveType.Removable)
    {
    listBox1.Items.Add("Label : " + dInfo[i].VolumeLabel + " Drive: " + dInfo[i].Name );
    }
    }

    یا از این روش
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...(v=vs.71).aspx

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    بابل
    پست
    6

    نقل قول: ارتباط با پورت USB در سی شارپ

    این DriveInfo که نوشتی یه کلاسه؟
    برای استفاده ازش باید name space خاصی رو به برنامه اضافه کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: ارتباط با پورت USB در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط peiman مشاهده تاپیک
    این DriveInfo که نوشتی یه کلاسه؟
    برای استفاده ازش باید name space خاصی رو به برنامه اضافه کنم؟
    آره ... شما فضای نام System.IO رو Using کن ... تا بتونی از این کلاس استفاده کنی

  5. #5

    نقل قول: ارتباط با پورت USB در سی شارپ

    اما driveInfo اطلاعاتی در مورده سریال فلش نداشت .فقط اطلاعاتی در مورد خود درایو usb مثله نام و لیبل ومثله اینا. حالا شماره سریال را چطور بدست بیاریم؟
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. ارتباط با پورت USB
    نوشته شده توسط smt1383 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 20 خرداد 1393, 10:34 صبح
  2. ارتباط با پورت usb
    نوشته شده توسط farar_1 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 آذر 1386, 09:05 صبح
  3. ارتباط با پورت usb
    نوشته شده توسط vahidjoon_elec در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 23 مهر 1384, 07:07 صبح
  4. ارتباط با پورت USB
    نوشته شده توسط NOROOZY در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اردیبهشت 1384, 18:38 عصر
  5. ارتباط با پورت USB
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 01 اردیبهشت 1384, 23:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •