نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل با حذف بعضی آیکونهای tool bar در previewe stimulsoft.reporter

  1. #1

    مشکل با حذف بعضی آیکونهای tool bar در previewe stimulsoft.reporter

    سلام

    در تنظیمات reporter یک گزینه داره به نام preview setting که با کلیک روی آن میشه گزینه های مختلف روی tool bar رو فعال یا غیر فعال کرد. اما مشکل اینجاست که خودش گزینه tool bar به صورت readonly هست و خودش تیک داره. که باید داشته باشه ولی به محض اینکه تیک یکی دو تا از گزینه های دیر رو بر داریم و ذخیره کنیم ، اتوماتیک تیک tool bar برداشته میشه و دیگه کلا تولبار رو نشون نمیده! و هیچ جوری هم نمیشه دوباره تیک این گزینه رو زد مگر اینکه برید از اول Report جدید بسازید!
    چرا این اینجوریه؟ میشه راهنمایی کنید؟

    این هم عکسش:



    و یک مورد دیگه که چجوری میشه راست به چپ کرد نوشته ها رو؟ چون ندیدم این گزینه رو داشته باشه.

  2. #2

    نقل قول: مشکل با حذف بعضی آیکونهای tool bar در previewe stimulsoft.reporter

    من اینجا کلی وقت گذاشتم و طراحی کردم فقط برای این یک کلید مجبور میشم همه رو از اول انجام بدم. معمولا نسخه های قدیمی تر فایلهای نسخه های جدید تر رو باز نمیکنند. میترسم 2010 نصب کنم و .....

    اینجا رو ببینید:
    http://stimulsoft.helpserve.com/inde...leid=105&nav=0

    این کدهایی که داده (از سایت خودش هست) چجوری باید استفاده کرد؟ چون من داخل خود vb که گذاشتم ارور داد. ببینید متوجه میشید این کدها رو کجا میشه گذاشت؟
    آخرین ویرایش به وسیله nekooee : پنج شنبه 05 مرداد 1391 در 15:01 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشکل با حذف بعضی آیکونهای tool bar در previewe stimulsoft.reporter

    سلام
    این کدها را تو برنامتون و قبل از Show ریپورت قرار دهید
    من در #C از این کد استفاده کردم

    //Do this operation once when running the program
    StiConfig.Load();

    //Get service
    StiViewerConfigService config = StiConfig.Services.GetService(typeof(StiViewerConf igService)) as StiViewerConfigService;
    //Turn off all buttons of changes of the rendered report

    config.PageNewEnabled =true;
    config.PageDeleteEnabled = true;
    config.PageDesignEnabled = true;
    config.PageSizeEnabled = true;

    //Save configuration if necessary
    StiConfig.Save();

    دقت کنید بجای
    StiPreviewConfigService
    از
    StiViewerConfigService
    استفاده شده است

  4. #4

    نقل قول: مشکل با حذف بعضی آیکونهای tool bar در previewe stimulsoft.reporter

    سلام خیلی محبت کردید. البته من از vb.net استفاده میکنم و کدهای اون صفحه که بهتون دادم همون کدهای شماست فقط به هر دو زبان داده.
    من حتی اولین خط:
    StiConfig.Load()
    این رو میگذارم بلافاصله زیرش خط آبی میندازه و اصلا این کدها رو نمیشناسه.
    کار خاصی باید بکنم؟
    ممنون میشم باز هم راهنمایی کنید

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشکل با حذف بعضی آیکونهای tool bar در previewe stimulsoft.reporter

    من با توجه به برنامه ام ارجاعات لازم و در ابتدای کدهام قرار داده ام

    using Stimulsoft.Base;
    using Stimulsoft.Controls;
    using Stimulsoft.Report;
    using Stimulsoft.Report.Components;


    این رو میگذارم بلافاصله زیرش خط آبی میندازه و اصلا این کدها رو نمیشناسه.
    با توجه به خطایی که میگیره بهتره متن خطا را هم اینجا بگین تا دوستان کمکتون کنند ( همراه خط آبی باید متن خطا هم ذکر بشه اصولا )

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشکل با حذف بعضی آیکونهای tool bar در previewe stimulsoft.reporter

    من با توجه به برنامه ام ارجاعات لازم و در ابتدای کدهام قرار داده ام

    using Stimulsoft.Base;
    using Stimulsoft.Controls;
    using Stimulsoft.Report;
    using Stimulsoft.Report.Components;


    این رو میگذارم بلافاصله زیرش خط آبی میندازه و اصلا این کدها رو نمیشناسه.
    با توجه به خطایی که میگیره بهتره متن خطا را هم اینجا بگین تا دوستان کمکتون کنند ( همراه خط آبی باید متن خطا هم ذکر بشه اصولا )

  7. #7

    نقل قول: مشکل با حذف بعضی آیکونهای tool bar در previewe stimulsoft.reporter

    خیلی ممنون
    ارجاعاتی که گفتید من وارد نگرده بودم! الآن اونها رو وارد کردم و بیشتر ارورها رفت ولی هنوز از یکی ایراد میگیره و اون هم :
    ConfigService
    هست اروری هم که میگیره اینه:
    Type 'configService' is not defined.
    change ' ConfigService' to 'StiLogService'.
    Generate 'Class ConfigService'
    Generate new type...

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشکل با حذف بعضی آیکونهای tool bar در previewe stimulsoft.reporter

    سلام
    من با کدهای زیر و با VB نتیجه گرفتم :

    Imports Stimulsoft.Base
    Imports Stimulsoft.Controls
    Imports Stimulsoft.Report
    Imports Stimulsoft.Report.Components
    Imports Stimulsoft.Report.Viewer


    Public Class Form1

    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    'Do this operation once when running the program
    StiConfig.Load()

    'Get service
    Dim Config As StiViewerConfigService = TryCast(StiConfig.Services.GetService(GetType(StiV iewerConfigService)), StiViewerConfigService)

    'Disable all buttons of changes of a rendered report
    Config.PageNewEnabled = False
    Config.PageDeleteEnabled = False
    Config.PageDesignEnabled = False
    Config.PageSizeEnabled = False

    'Save configuration if necessary
    StiConfig.Save()
    Dim stiReport1 = New Stimulsoft.Report.StiReport()
    stiReport1.Load(System.Windows.Forms.Application.S tartupPath + "\\Test.mrt")
    stiReport1.ScriptUpdate()
    stiReport1.Compile()
    ' stiReport1.Render(False)
    stiReport1.Show()

    End Sub
    End Class

  9. #9

    نقل قول: مشکل با حذف بعضی آیکونهای tool bar در previewe stimulsoft.reporter

    بله آفرین درسته
    ممنون خدا خیرت بده دوست عزیز:)

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در حذف بعضی رکوردها
    نوشته شده توسط matinebi در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 18 خرداد 1387, 10:39 صبح
  2. مشکل در حذف یک فایل
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 23 بهمن 1384, 14:00 عصر
  3. مشکل با اجرای بعضی stored procedure ها
    نوشته شده توسط vjp در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1384, 07:51 صبح
  4. ایجاد MenuBar یا Tool Bar اختصاصی در فرمهای اکسس
    نوشته شده توسط jafakar78 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 15 تیر 1384, 19:49 عصر
  5. یه مشکل در حذف رکورد
    نوشته شده توسط Morteza Manafpour در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اردیبهشت 1384, 14:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •