نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نمایش فایل Swf به صورت Transparency روی فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نمایش فایل Swf به صورت Transparency روی فرم

    سلام ، دوستان می خواستم بدونم چطور می تونم یه فایل Swf رو به صورت Transparencyروی فرمم نمایش بدم ... فایل Swf ی که من دارم Background ش آبی من می خوام رنگ اون به رنگ Background فرمم تغییر پیدا کنه ... من از این کدها استفاده می کنم اما جواب نمی گیرم !!!!!!! خوشحال می شم دوستان راهکار بدن .


    string swfPath = Directory.GetCurrentDirectory() +
    Path.DirectorySeparatorChar + "login.swf";
    this.axShockwaveFlash1.LoadMovie(0, swfPath);
    axShockwaveFlash1.WMode = "Window";
    axShockwaveFlash1.BackgroundColor = Color.Transparent.ToArgb();

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: نمایش فایل Swf به صورت Transparency روی فرم

    بعد از ور رفتن زیاد با Property ها یافتم !!!!!

    باید با استفاده از خاصیت BG Color مربوط به کلاس AxShockwaveFlash رنگ پس زمینه رو تغییر بدیم .... اما یه سوال ... این خاصیت مقدار از نوع String می گیره حالا من اومدم مقدارشو اینطوری دادم اما رنگی که می خوام در نمیاد ؟!!!!!!!

     axShockwaveFlash1.BGColor = "0x577370";

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: نمایش فایل Swf به صورت Transparency روی فرم

    طاعات و عبادات همه قبول ... باز هم با یذره دستکاری ... اینجام میگم واسه دوستانی که شاید یه روزی به کارشون بیاد ... تو کدی که پست بالا دادم پیشوند هگزاد یعنی 0x رو حذف کنیم درست میشه .... یعنی :

    axShockwaveFlash1.BGColor = "577370";

تاپیک های مشابه

  1. نمایش فایل pdf بدون ذخیره شدن روی هارد
    نوشته شده توسط iman_pc_love در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 03 اردیبهشت 1389, 00:53 صبح
  2. نمایش فایل swf در GridView , ListView
    نوشته شده توسط nadia2174 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آبان 1388, 18:25 عصر
  3. مشکل در نمایش عکس موجود در دیتابیس بر روی فرم
    نوشته شده توسط M.Soroor در بخش VB.NET
    پاسخ: 25
    آخرین پست: پنج شنبه 02 اسفند 1386, 16:22 عصر
  4. نمایش فایل متنی (word ,pdf) بر روی صفحه(فوری)
    نوشته شده توسط fatima81 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 10 شهریور 1385, 07:29 صبح
  5. نمایش فایل & Word PowerPoint در یک فرم
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 اسفند 1383, 03:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •