نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغییر عرض تکست باکس

  1. #1

    Question تغییر عرض تکست باکس

    سلام
    آیا می توان عرض تکست باکس را از مقدار پیش فرض بیست به مقدار دیگری تغییر داد؟

  2. #2

    نقل قول: تغییر عرض تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط arash69 مشاهده تاپیک
    سلام
    آیا می توان عرض تکست باکس را از مقدار پیش فرض بیست به مقدار دیگری تغییر داد؟
    صد البته، وقتی به یک مشخصه صفت (EditorBrowsable(EditorBrowsableState.Never می دهید مخفی میشه، این
    همون کاری یه که با مشخصه AutoSize ئه TextBox کرده اند اما به هر حال کد زیر کار می کنه :

    textBox1.AutoSize = false;
    textBox1.Height = 40;


    اگر تعداد TextBox هاتون زیاده، اگه بجای کلاس اصلی TextBox از یک کلاس وارث استفاده کنید بهتره، چون از همون زمانی که یک نمونه TextBox2 را روی
    فرم اضافه کردید می توانید ابعاد اش رو بدون محدودیت تنظیم کنید، دیگه لازم نیست که با کد نویسی عرض اش رو آزاد کنید :

    public class TextBox2 : System.Windows.Forms.TextBox
    {
    public TextBox2()
    {
    base.AutoSize = false;
    }

    protected override Size DefaultSize
    {
    get
    {
    return new Size(base.DefaultSize.Width, 40);
    }
    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: تغییر عرض تکست باکس

    چرا اینجوری میشه؟
    چرا این مشخصه مخفی میشه؟
    شاید مشخصه های زیادی هست که از دید ما مخفی اند؟
    ای مایکروسافت نا قولا

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: تغییر عرض تکست باکس

    البته واسه این جنقولک بازی ها بهتره از WPF استفاده کرد

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در تغییر سایز تکست باکس
    نوشته شده توسط setareh2013 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 23 اسفند 1390, 23:54 عصر
  2. تغییر متن تکست باکس موجود در رپورت ویور خود دات نت
    نوشته شده توسط bashir_nashi در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 24 اردیبهشت 1390, 07:53 صبح
  3. مبتدی: برگرداندن نتیجه حاصل از تغییر در تکست باکس
    نوشته شده توسط wrangl3r در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 24 آذر 1389, 08:08 صبح
  4. تغییر رنگ تکست باکس
    نوشته شده توسط mmha_85 در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 05 دی 1387, 10:49 صبح
  5. تغییر در تکست باکس
    نوشته شده توسط koruir در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 15:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •