نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چاپ فایل HTML بدون کامپونت و پیام اضافی

  1. #1

    Question چاپ فایل HTML بدون کامپونت و پیام اضافی

    سلام، من نیاز دارم که فایل HTML موجود در هارد کامپیوترم رو پرینت بگیرم. در پروژ] ام به دلیل جلوگیری از به وجود اومدن تاخیر نباید از WebBrowser استفاده کنم. به همین منظور من از کد زیر استفاده می کنم:
    using (Process printProcess = new Process())
    {
    string systemPath = Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolde r.System);
    printProcess.StartInfo.FileName = systemPath + @"\rundll32.exe";
    printProcess.StartInfo.Arguments = systemPath + @"\mshtml.dll,PrintHTML """ + fileToPrint + @"""";
    printProcess.Start();
    }

    مشکل این کد اینه که در موقع ارسال دستور پرینت، پنجره PrintDialog رو باز می کنه.
    من به دنبال دستور، روش و یا راه حلی هستم که بتونم فایل های HTML درون هاردم رو با حفظ شدن استایلشون و بدون هیچ پیامی پرینت بگیرم.
    لطفا استاید راهنمایی فرمایند.
    باتشکر

  2. #2

    نقل قول: چاپ فایل HTML بدون کامپونت و پیام اضافی

    دوستان و استاید کمک نمی فرمایند؟
    کسی هست بهم کمک کنه یا حداقل بتونه تغییر در کد بالا ایجاد کنه که اون پیام دیده نشه؟!

  3. #3

    نقل قول: چاپ فایل HTML بدون کامپونت و پیام اضافی

                using (WebBrowser wb = new WebBrowser())
    {
    wb.Url = new Uri(@"Path Of HTML File");
    Application.DoEvents();
    wb.Print();
    }

  4. #4

    نقل قول: چاپ فایل HTML بدون کامپونت و پیام اضافی

    نقل قول نوشته شده توسط mafaman2003 مشاهده تاپیک
                using (WebBrowser wb = new WebBrowser())
    {
    wb.Url = new Uri(@"Path Of HTML File");
    Application.DoEvents();
    wb.Print();
    }
    عرض کردم که نمی خوام از وب بروزر استفاده کنم! :)

تاپیک های مشابه

  1. Load فایل ها بدون پنجره Open
    نوشته شده توسط H_r_m در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آذر 1390, 14:37 عصر
  2. سوال: نمایش پیام در فرم اصلی بدون باز شدن پنجره اضافی
    نوشته شده توسط programmable در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 اسفند 1387, 14:17 عصر
  3. اجرای کد های html بدون فراخوانی از فایل
    نوشته شده توسط Bahram0110 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 27
    آخرین پست: پنج شنبه 10 خرداد 1386, 17:23 عصر
  4. چاپ متن TextBox بدون هیچ ابزار اضافی
    نوشته شده توسط DaneshSoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1384, 12:15 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •