نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: برنامه نویسی موازی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rezamansori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خوزستان - اهواز
    سن
    30
    پست
    140

    Question برنامه نویسی موازی

    سلام دوستان
    آیا راهی هست که از طریق سی شارپ 2008 برنامه نویسی پارالل انجام داد؟

  2. #2

    نقل قول: برنامه نویسی موازی

    منظورتون استفاده از thread

  3. #3
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: برنامه نویسی موازی

    با سلام

    parallel از نسخه ی 2010 وارد vs شد و 2008 این امکان رو نداره.

    قبلا از برنامه نویسی چند نخی برای این کار استفاده می کردن ( انجام چند کار به صورت همزمان) که البته ربطی به parallel Programming نداره این موضوع. در مورد برنامه نویسی چند نخی هم زیاد بحث شده تو فروم

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله mmd2009 : چهارشنبه 04 مرداد 1391 در 00:26 صبح

  4. #4

    نقل قول: برنامه نویسی موازی

    کسی هست که بتونه بهم بگه این تیکه کد رو چطور می تونم بصورت موازی بنویسم؟
    می خوام هر سه حلقه موازی اجرا بشه
    int i,j,k;
    int a[10][10][10];
    int b[10][10][10];
    int c[10][10][10];
    for (i=0;i<10;i++)
    for(j=0;j<10;j++)
    for(k=0;k<10;k+)
    a[i][j][k]=b[i][j][k]+c[i][j][k];
    می خواهم این سه حلقه تودرتو موازی اجرا بشه و همه عناصر آرایه ها بصورت موازی با هم محاسباتشون انجام بشه
    کسی هست که بتونه به من کمک کنه؟
    کمک بزرگی به من خواهید کرد اگی کمکم کنید

  5. #5

    نقل قول: برنامه نویسی موازی

    این آموزشا رو با هزار جا گشتن پیدا کردم
    در این پست هم روش نصب CUDA هم یک مثال از اون رو گذاشتم. هم برنامه نویسی موازی روی پردازنده های چندهسته ای با openMP رو با یک مثال گذاشتم.

    دوستان اگر نکته ای آموزشی چیزی در مورد برنامه نویسی موازی با پردازنده های چند هسته ای پردازنده های گرافیکی و چند پردازنده ای بلدید همونجا بذارید.

تاپیک های مشابه

  1. برنامه نویسی موازی
    نوشته شده توسط bpzone در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 06 اردیبهشت 1395, 07:40 صبح
  2. سوال: برنامه نویسی موازی با mpich2 در لینوکس
    نوشته شده توسط mehran20 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 10 آبان 1392, 09:50 صبح
  3. حرفه ای: برنامه نویسی موازی
    نوشته شده توسط zahmatkesh8519 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 10:14 صبح
  4. سوال در مورد ایجاد یک Application ساده با برنامه نویسی موازی
    نوشته شده توسط DrXoX1790 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 تیر 1389, 02:43 صبح
  5. کمک : برنامه نویسی موازی
    نوشته شده توسط nima_trade در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 19 آذر 1383, 00:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •