نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مخفی کردن فایل های موجود در یک پوشه

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Babol
    پست
    80

    مخفی کردن فایل های موجود در یک پوشه

    سلام خدمت اساتید.

    من یه تیکه برنامه رو با استفاده از کدهای موجود در همین سایت نوشتم...

    منتها یه مشکلی هست...

    این برنامه قابلیت اینو داره که بتونه فایلها رو مخفی کنه و مجددا از حالت مخفی دربیاره...

    مشکل من اینجاست که من میخوام، یکسری فایل ها به صورت دسته جمعی مخفی و غیرمخفی بشن...

    یعنی وقتی کاربر با استفاده از folderBrowserDialog پوشه ای رو مشخص کرد، محتویات موجودد در پوشه به صورت مخفی دربیاد، یا اینکه اگه مخفی بود، از حالت مخفی دربیاد...

    پ.ن 1 : در اینجا منظور از مخفی، همان حالت Super Hidden هست...
    پ.ن 2 : یک Progressbar هم در برنامه وجود داره که باید همزمان با تغییر خاصیت فایل(فایل ها) حرکت کنه...

    اینم سورس برنامه :

    از سایت مدیا فایر

    در ضمیمه هم موجوده

    پیشاپیش باتشکر از راهنماییتون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: مخفی کردن فایل های موجود در یک پوشه

    اگر ميخواي يك پوشه رو بصورت سيستمي مخفي كني از اين كد استفاده كن:

    // Get Application start up path
    string path = Application.StartupPath;
    // Create Batch File Path
    string filePath = path + "\\Hide.bat";
    // Write syntex to write in BAtch File
    string strToWrite = "attrib +h +s " + '"' + path + '"';
    // Create Batch File
    FileStream fs = new FileStream(filePath, FileMode.Create);
    StreamWriter sw = new StreamWriter(fs);
    sw.WriteLine(strToWrite);
    sw.Close();
    fs.Close();

  3. #3

    نقل قول: مخفی کردن فایل های موجود در یک پوشه

    اگر ميخواي يك پوشه رو بصورت سيستمي مخفي كني از اين كد استفاده كن:

    // Get Application start up path
    string path = Application.StartupPath;
    // Create Batch File Path
    string filePath = path + "\\Hide.bat";
    // Write syntex to write in BAtch File
    string strToWrite = "attrib +h +s " + '"' + path + '"';
    // Create Batch File
    FileStream fs = new FileStream(filePath, FileMode.Create);
    StreamWriter sw = new StreamWriter(fs);
    sw.WriteLine(strToWrite);
    sw.Close();
    fs.Close();

    اين نمونه هم يه تست كن :

    DirectoryInfo di = new DirectoryInfo(@"C:\Test");
    di.Attributes = FileAttributes.Hidden;

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Babol
    پست
    80

    نقل قول: مخفی کردن فایل های موجود در یک پوشه

    با تشکر از شما .
    من برای مخفی کردن به صورت سیستمی و با استفاده از folderBrowserDialog از کد زیر استفاده کردم و جواب گرفتم...



    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    FolderBrowserDialog k = new FolderBrowserDialog();
    if (k.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    d = k.SelectedPath;
    }
    }

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    DirectoryInfo di = new DirectoryInfo(d);
    di.Attributes = FileAttributes.System ^ FileAttributes.Hidden;
    MessageBox.Show("Succefull to Hidden Folder", "Message");
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("Please Show a Folder first", "Message");
    }

    }


    بازم یه مشکل دارم.. و اونم اینه که وقتی درایوی رو انتخاب می کنیم، نمیشه فایلها و پوشه های موجود در درایو رو مخفی کرد، یعنی حتما باید یه پوشه انتخاب بشه...

    برای این چه راهی پیشنهاد می کنید؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: مخفی کردن فایل های موجود در یک پوشه

    قالب كلي براي تغيير Attribute فايل كه شما ميخواي از مخفي اون استفاده كني بصورت ذيل است:

    // clear all file attributes
    File.SetAttributes(filePath, FileAttributes.Normal);

    // set just only archive and read only attributes (no other attribute will set)
    File.SetAttributes(filePath, FileAttributes.Archive |
    FileAttributes.ReadOnly);


  6. #6

    نقل قول: مخفی کردن فایل های موجود در یک پوشه

    اگر انگليسيت هم خوبه به اين رفرنس انگليسي يه سر بزن .خيلي كامله

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Babol
    پست
    80

    نقل قول: مخفی کردن فایل های موجود در یک پوشه

    من با اینا مشکلی ندارم...

    تنها مشکلم اینه که الان دقیقا نمیتونم، هرفایل و پوشه ای که تو یک درایو هست رو مخفی کنم یا از حالت مخفی دربیارم...

    یعنی توسط folderBrowserDialog یک درایو رو انتخاب کنم،بعدش وقتی دکمه مخفی رو زدم، تموم فایل ها و پوشه های موجود در اون درایو انتخاب شده، مخفی بشه و یا بالعکس...

    یه چیزی مثل دستور زیر در داس :




    j: Enter

    j: attrib -h -s /d /s *.*
    آخرین ویرایش به وسیله Iman7228 : چهارشنبه 04 مرداد 1391 در 17:52 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مخفی کردن فایل های متنی
    نوشته شده توسط morteza@z در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1390, 13:37 عصر
  2. سوال: بدست آوردن نام فایل های موجود در یک پوشه
    نوشته شده توسط kaka22 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 بهمن 1389, 21:19 عصر
  3. سوال: مشکل با مخفی کردن DIV های موجود در reapter
    نوشته شده توسط khz-web1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مهر 1388, 20:34 عصر
  4. مخفی کردن فایل های اطلاعاتی از دید کاربر؟؟؟
    نوشته شده توسط drhadi_20 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 26
    آخرین پست: پنج شنبه 25 مرداد 1386, 22:24 عصر
  5. مخفی کردن فایل های منبع برنامه
    نوشته شده توسط realman در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 07 اسفند 1384, 07:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •