نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با نمایش صحیح تاریخ در Stimulsoft

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    دماوند
    سن
    32
    پست
    287

    مشکل با نمایش صحیح تاریخ در Stimulsoft

    سلام دوستان. من توی گزارشم نیاز دارم که تاریخ فارسی نشون داده بشه برای این کار از تابع زیر استفاده میکنم:


    public static string ConvertToPersianDate(DateTime datetime)
    {
    System.Globalization.PersianCalendar c = new System.Globalization.PersianCalendar();
    string result = String.Format("{0000}/{01}/{02}", c.GetYear(datetime), c.GetMonth(datetime), c.GetDayOfMonth(datetime));
    return result;
    }



    حالا مشکلم باهاش اینه که ماه و روز رو دو رقمی نشون نمیده یعنی به جای اینکه بزنه 05/03/1391 میزنه 5/3/1391 - کسی میدونه چکار باید بکنم؟ همین کد توی خود پروژم که WPF هستش درست نشون میده! ولی توی گزارش نه.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    دماوند
    سن
    32
    پست
    287

    نقل قول: مشکل با نمایش صحیح تاریخ در Stimulsoft

    یعنی هیچکس نمیدونه چجوری این مشکل رو حل کنم؟ عجله دارم. خواهشاً کمک کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشکل با نمایش صحیح تاریخ در Stimulsoft

    سلام
    حالا مشکلم باهاش اینه که ماه و روز رو دو رقمی نشون نمیده یعنی به جای اینکه بزنه 05/03/1391 میزنه 5/3/1391 - کسی میدونه چکار باید بکنم؟ همین کد توی خود پروژم که WPF هستش درست نشون میده! ولی توی گزارش نه.
    بهتر است اصلاحات لازم را در تابع بعمل آورید تا تاریخ بشکل صحیح به stimul‌ ارسال گردد . در واقع چیزی که ارسال میشه نمایش داده میشه
    سریعترین راه کنترل Length ماه و روز است که اگر از 2 کمتر بود "0" به آنها اضافه شود و .....

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در نمایش صحیح درinternet explorer
    نوشته شده توسط behzadk در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 26 بهمن 1386, 18:31 عصر
  2. مشکل در نمایش صحیح درinternet explorer
    نوشته شده توسط behzadk در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 26 بهمن 1386, 18:31 عصر
  3. نمایش صحیح تاریخ در دیتا گرید
    نوشته شده توسط mina291m در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 26 آذر 1386, 15:53 عصر
  4. مشکل در نمایش فیلد تاریخ
    نوشته شده توسط بهزادسلطانی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 24 مرداد 1385, 13:25 عصر
  5. مشکل در نمایش صحیح فونت فارسی
    نوشته شده توسط kimia1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 15 اردیبهشت 1383, 14:02 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •