نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: جدا كردن اعداد از يك رشته

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    59

    جدا كردن اعداد از يك رشته

    سلام دوستان من يه رشته اينچنيني دارم كه ميخام اعدا رو از توش جدا كنم .ايا راهي بلدين؟ممنون
    86587F22015204DBC72B3E0AAD38E9D9

  2. #2

    نقل قول: جدا كردن اعداد از يك رشته

    اگر منظورت اينه كه ميخواي اعداد رو از توش حذف كني از تابع Replace استفاده كن بصورت زير:

    string str = "86587F22015204DBC72B3E0AAD38E9D9";
    str = str.Replace("1", "").Replace("2", "").Replace("3", "").Replace("4", "").Replace("5", "").Replace("6", "").Replace("7", "").Replace("8", "").Replace("9", "").Replace("0", "");

  3. #3

    نقل قول: جدا كردن اعداد از يك رشته

    اگه تو تکست باکس میای رشته رو تایپ میکنی میتونی با کد زیر همزمان با تایپ کردن جدا سازی رو انجام بدی :


    private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    ('if (e.KeyChar >= '0' && e.KeyChar <= '9
    ;()label1.Text += e.KeyChar.ToString
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fjm11100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    658

    نقل قول: جدا كردن اعداد از يك رشته

    یک حلقه بنویس و یکی یکی کارکترها را بررسی کن اگر کد اسکیش بین 30 هگز(مخ من به هگز بیشتر از دهدهی عادت داره!!! تبدیل کن ببین دهدهیش چی میشه) تا 39 هگز بود یعنی عدد هستند.

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    59

    نقل قول: جدا كردن اعداد از يك رشته

    نقل قول نوشته شده توسط ali_habibi1384 مشاهده تاپیک
    اگر منظورت اينه كه ميخواي اعداد رو از توش حذف كني از تابع Replace استفاده كن بصورت زير:

    string str = "86587F22015204DBC72B3E0AAD38E9D9";
    str = str.Replace("1", "").Replace("2", "").Replace("3", "").Replace("4", "").Replace("5", "").Replace("6", "").Replace("7", "").Replace("8", "").Replace("9", "").Replace("0", "");
    نه دقيقا اعداد رو نياز دارم.اين اعداد هم تو تكست باكس يا از طريق تايپ ايجاد نميشن بلكه تو يه متغيير هست.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fjm11100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    658

    نقل قول: جدا كردن اعداد از يك رشته

    راه من بکارت نیومد؟!!

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: جدا كردن اعداد از يك رشته

    از regex استفاده کنید (عبارات با قاعده) :
    \d+

  8. #8

    نقل قول: جدا كردن اعداد از يك رشته

    راه حل fjm1100 ساده ترين راه حله و درسته.دقيقا جوابتو داده.

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    59

    نقل قول: جدا كردن اعداد از يك رشته

    نقل قول نوشته شده توسط fjm11100 مشاهده تاپیک
    راه من بکارت نیومد؟!!
    چرا اتفاقا دارم با این روش ور میرم.منتها نمی تونم مقدار هگز یا کد اسکی کاراکترها رو بدست بیارم.ممکنه اون تیکه کدش و برام بزاری؟ممنون.

  10. #10

    نقل قول: جدا كردن اعداد از يك رشته

    اين رو خودم هم تست كردم برات:

    string result="", str = "09238n098n0128n08";
    for (int i = 0; i < str.Length; i++)
    if ("0123456789".Contains( str[i])) result += str[i];
    MessageBox.Show(result);

    در اين مثال result ميشه 0923809812808
    آخرین ویرایش به وسیله ali_habibi1384 : چهارشنبه 04 مرداد 1391 در 19:14 عصر

  11. #11

    نقل قول: جدا كردن اعداد از يك رشته

    به جای کد هگز از مقایسه کاراکترها هم میتونی استفاده کنی
                for (int i = 0; i < textBox1.TextLength; i++)
    {
    if (textBox1.Text[i] >= '0' && textBox1.Text[i] <= '9')
    textBox2.Text += textBox1.Text[i];
    }

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    59

    نقل قول: جدا كردن اعداد از يك رشته

    نقل قول نوشته شده توسط ali_habibi1384 مشاهده تاپیک
    اين رو خودم هم تست كردم برات:

    string result="", str = "09238n098n0128n08";
    for (int i = 0; i < str.Length; i++)
    if ("0123456789".Contains( str[i])) result =result+ str[i];
    MessageBox.Show(result);

    در اين مثال result ميشه 0923809812808

    ممنون عالی بود.
    ممکنه در مورد بدست آوردن دستوری که کد کاراکتر ها رو برمیگردونه هم یه توضیح کوچولو بدی؟

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    59

    نقل قول: جدا كردن اعداد از يك رشته

    نقل قول نوشته شده توسط mafaman2003 مشاهده تاپیک
    به جای کد هگز از مقایسه کاراکترها هم میتونی استفاده کنی
     for (int i = 0; i < textBox1.TextLength; i++)
    {
    if (textBox1.Text[i] >= '0' && textBox1.Text[i] <= '9')
    textBox2.Text += textBox1.Text[i];
    }
    خیلی ممنون کد شما هم درسته و کار میکنه.از همه دوستان تشکر میکنم.

  14. #14

    نقل قول: جدا كردن اعداد از يك رشته

    نقل قول نوشته شده توسط irana8 مشاهده تاپیک
    ممنون عالی بود.
    ممکنه در مورد بدست آوردن دستوری که کد کاراکتر ها رو برمیگردونه هم یه توضیح کوچولو بدی؟
    لازم نيست كد اونها رو بدست بياري. من از تابع Contains استفاده كردم تا ببينم اگر كاراكتر مورد نظر درون كاراكترهاي عددي بود اونو در Result بريزه

  15. #15

    نقل قول: جدا كردن اعداد از يك رشته

    ممنون عالی بود.
    خیلی ممنون کد شما هم درسته
    .از همه دوستان تشکر میکنم
    ميتونيد از كليد تشكر استفاده كنيد

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار yashar666
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    طهران
    پست
    332

    نقل قول: جدا كردن اعداد از يك رشته


    string s = textBox1.Text;
    StringBuilder alph = new StringBuilder();
    StringBuilder num = new StringBuilder();
    foreach (char c in s)
    if (char.IsDigit(c))
    num.Append(c);
    else
    alph.Append(c);
    label1.Text = alph.ToString();
    label2.Text = num.ToString();


    موفق باشید

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    59

    نقل قول: جدا كردن اعداد از يك رشته

    نقل قول نوشته شده توسط yashar666 مشاهده تاپیک

    string s = textBox1.Text;
    StringBuilder alph = new StringBuilder();
    StringBuilder num = new StringBuilder();
    foreach (char c in s)
    if (char.IsDigit(c))
    num.Append(c);
    else
    alph.Append(c);
    label1.Text = alph.ToString();
    label2.Text = num.ToString();


    موفق باشید
    حیفم اومد فقط دکمه تشکر را بزنم
    کد شما کاملتر بود و حروف را هم جدا میکرد.ممنون

  18. #18

    نقل قول: جدا كردن اعداد از يك رشته

    سلام بنده هم به کمک نیاز دارم ادرس زیر:
    https://barnamenevis.org/showthread....69#post2443969

  19. #19
    کاربر جدید آواتار mohsen1726
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    قم
    سن
    37
    پست
    5

    نقل قول: جدا كردن اعداد از يك رشته

    نقل قول نوشته شده توسط irana8 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من يه رشته اينچنيني دارم كه ميخام اعدا رو از توش جدا كنم .ايا راهي بلدين؟ممنون
    86587F22015204DBC72B3E0AAD38E9D9

    سریعترین کد برای جداسازی اعداد از یک طول رشته:

    $txt="86587F22015204DBC72B3E0AAD38E9D9";
    $digits = preg_replace("/[^0-9]/", '', $txt);

  20. #20
    کاربر جدید آواتار mohsen1726
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    قم
    سن
    37
    پست
    5

    نقل قول: جدا كردن اعداد از يك رشته

    بهترین و سریعترین راه برای جداسازی اعداد از یک رشته:

    $txt="86587F22015204DBC72B3E0AAD38E9D9";
    $digits = preg_replace("/[^0-9]/", '', $txt);

  21. #21
    کاربر جدید آواتار mohsen1726
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    قم
    سن
    37
    پست
    5

    نقل قول: جدا كردن اعداد از يك رشته

    $txt="86587F22015204DBC72B3E0AAD38E9D9";
    $digits = preg_replace("/[^0-9]/", '', $txt);

تاپیک های مشابه

  1. جدا كردن اعداد از يك رشته عبارت
    نوشته شده توسط Tarragon در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 12 تیر 1391, 18:01 عصر
  2. جدا كردن قسمتي از يك رشته ي متغير
    نوشته شده توسط Elmira1987 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 05 دی 1389, 14:06 عصر
  3. سوال: كنك جدا كردن اعداد مثبت و منفي در اسمبلي
    نوشته شده توسط saeed_bad1 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 03 آذر 1389, 12:53 عصر
  4. سوال: سه رقم سه رقم جدا كردن اعداد
    نوشته شده توسط sh2007 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1387, 12:05 عصر
  5. جدا کردن اعداد از یک رشته
    نوشته شده توسط kamal_habibi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 01 مرداد 1386, 14:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •