نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: پیکچر باکس با امکان پرینت کردن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    Exclamation پیکچر باکس با امکان پرینت کردن

    سلام. امیدوارم نماز و روزه های شما بزرگواران مورد قبول درگاه حق قرار گرفته باشه.
    می خواستم ببینم آیا میشه برای پیکچر باکس امکان پرینت گرفتن از عکس در حال نمایشش رو داد یا نه؟
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. تو تاپیک ها سری کردم ولی پیدا نکردم

  2. #2

    نقل قول: پیکچر باکس با امکان پرینت کردن


    using System.Drawing.Printing;
    ...
    protected void btnPrint_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    PrintDocument pd = new PrintDocument();
    pd.PrintPage += PrintPage;
    pd.Print();
    }

    private void PrintPage(object o, PrintPageEventArgs e)
    {
    System.Drawing.Image img = System.Drawing.Image.FromFile("D:\\Foto.jpg");
    Point loc = new Point(100, 100);
    e.Graphics.DrawImage(img, loc);
    }

  3. #3

    نقل قول: پیکچر باکس با امکان پرینت کردن

    اينم يك نمونه ديگه كاملتره:

    ..

    Image photo = Image.FromFile(“c:\banana.jpg”);
    PrintDocument printDoc = new PrintDocument();
    printDoc.PrintPage += new PrintPageEventHandler(printDoc_PrintPage);
    printDoc.Print();

    ..

    void printDoc_PrintPage(object sender, PrintPageEventArgs e)
    {
    Point ulCorner = new Point(100, 100);
    e.Graphics.DrawImage(photo, ulCorner);
    InsertText(“OK”);
    }

    Print Preview

    PrintPreviewDialog dlg = new PrintPreviewDialog();
    dlg.Document = printDoc;
    dlg.ShowDialog();

    Printer Settings Dialog

    PrintDialog dlg = new PrintDialog();
    dlg.Document = printDoc;
    dlg.ShowDialog();

    // If the result is OK then print the document.
    if (result == DialogResult.OK)
    {
    printDoc.Print();
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: پیکچر باکس با امکان پرینت کردن

    از لطف شما خیلی ممنونم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: پیکچر باکس با امکان پرینت کردن

    ممنون . فقط لطف می کنید آموزش قدم به قدمش رو هم بگید . چون بنده تو زبان سی شارپ تازه وارد هستم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: پیکچر باکس با امکان پرینت کردن

    دوستان کسی نیست به من بی نوا کمک کنه. به خدا تو C#‎ تازه واردم . کمک کنید نمی تونم. این کد ها رو هم گذاشتم خطا میده.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    Exclamation نقل قول: پیکچر باکس با امکان پرینت کردن

    اینم ارروری که میده.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: پیکچر باکس با امکان پرینت کردن

    نقل قول نوشته شده توسط ali_habibi1384 مشاهده تاپیک
    اينم يك نمونه ديگه كاملتره:

    ..

    Image photo = Image.FromFile(“c:\banana.jpg”);
    PrintDocument printDoc = new PrintDocument();
    printDoc.PrintPage += new PrintPageEventHandler(printDoc_PrintPage);
    printDoc.Print();

    ..

    void printDoc_PrintPage(object sender, PrintPageEventArgs e)
    {
    Point ulCorner = new Point(100, 100);
    e.Graphics.DrawImage(photo, ulCorner);
    InsertText(“OK”);
    }

    Print Preview

    PrintPreviewDialog dlg = new PrintPreviewDialog();
    dlg.Document = printDoc;
    dlg.ShowDialog();

    Printer Settings Dialog

    PrintDialog dlg = new PrintDialog();
    dlg.Document = printDoc;
    dlg.ShowDialog();

    // If the result is OK then print the document.
    if (result == DialogResult.OK)
    {
    printDoc.Print();
    }
    دوست عزیز این کدها اررور میدن

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پرینت پیکچر باکس
    نوشته شده توسط رامین مرادی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 14 بهمن 1390, 18:08 عصر
  2. سوال: جایگزین کردن عکس در پیکچر باکس
    نوشته شده توسط arefba در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 25 مرداد 1389, 14:14 عصر
  3. بایند کردن پیکچر باکس
    نوشته شده توسط pourya_comphard در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 11 دی 1388, 16:05 عصر
  4. Drag and Drop کردن Button روی پیکچر باکس
    نوشته شده توسط hhiliahh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 آبان 1386, 20:22 عصر
  5. سیو کردن عکس داخل پیکچر باکس
    نوشته شده توسط ftmotlagh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 13 تیر 1386, 12:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •