نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: نمایش ارر های برنامه در یک فرم شکیل

  1. #1

    نمایش ارر های برنامه در یک فرم شکیل

    سلام
    من میخوام خطاهایی که برنامه ام داره در یک فرم شکیل نمایش بدم!
    که اون فرم رو خودم طراحی کنم،
    آیا روش خاصی برای این کار وجود داره ؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: نمایش ارر های برنامه در یک فرم شکیل

    منظورت چه خطاییه؟
    منظورت خطای کاربره مثل پر کردن فرم !
    یا خطا های زمان اجرای برنامه؟

  3. #3

    نقل قول: نمایش ارر های برنامه در یک فرم شکیل

    منظورت Unhandeledexeption يا خطاهاي برنامه؟
    مگه messegebox خود دات نت چشه؟هم استاندارده و هم براي كاربر آشناست.

  4. #4

    نقل قول: نمایش ارر های برنامه در یک فرم شکیل

    زمان برنامه
    مثل exception ها

    خب فرم استاندارد خیلی ساده اس
    میخوام شیک باشه و اختصاصی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fjm11100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    658

    نقل قول: نمایش ارر های برنامه در یک فرم شکیل

    خب این کد را استفاده کن
     
    try
    {
    }
    catch(exception err)
    {
    frmError frm=new frmError(err);
    frm.ShowDialog();
    }


    این frmError فرمی است که واسه نمایش خطا ساختی. err شی خطای گرفته شده است. بعد برو توی سازنده کلاس فرمی که ساختی بر اساس این شی خطا، یک پیام مناسب نمایش بده یا لاگ بگیر یا Send Error کن.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: نمایش ارر های برنامه در یک فرم شکیل


  7. #7

    نقل قول: نمایش ارر های برنامه در یک فرم شکیل

    ممنون
    دقیقا میشه بگید این که ذکر کردید چیه کارش؟
    نوشته
    Occurs when an exception is not caught

    یعنی حتی اگه در برنامه try catch ننویسیم این catch میکنه همه ی exception ها رو؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: نمایش ارر های برنامه در یک فرم شکیل

    نقل قول نوشته شده توسط alimooghashang مشاهده تاپیک
    ممنون
    دقیقا میشه بگید این که ذکر کردید چیه کارش؟
    نوشته
    Occurs when an exception is not caught

    یعنی حتی اگه در برنامه try catch ننویسیم این catch میکنه همه ی exception ها رو؟
    اینطور که نوشته بله! البته توجه داشته باشید که تو دیباگ جواب نمیده و برنامه باید به صورت مستقل از دیباگر ران بشه.

  9. #9

    نقل قول: نمایش ارر های برنامه در یک فرم شکیل

    اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم یه راهنمایی کنید که این کار رو چطوری باید انجام داد!
    من باید پروژه ام رو تا چند روز دیگه تحویل بدم و نیاز دارم که اگر جایی exception داد برنامه نپره بیرون و یه پیغام نشون بده و یه لاگ ذخیره کنه که بعد بررسی کنم و درستش کنم!

  10. #10

    نقل قول: نمایش ارر های برنامه در یک فرم شکیل

    نقل قول نوشته شده توسط alimooghashang مشاهده تاپیک
    اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم یه راهنمایی کنید که این کار رو چطوری باید انجام داد!
    من باید پروژه ام رو تا چند روز دیگه تحویل بدم و نیاز دارم که اگر جایی exception داد برنامه نپره بیرون و یه پیغام نشون بده و یه لاگ ذخیره کنه که بعد بررسی کنم و درستش کنم!
    از رخداد Application.ThreadException استفاده کنید.
    یک نگاهی به داخل Program.cs پروژه پیوستی بندازید. موقع اجرای برنامه در TextBox یک مقدار غیر عددی
    یا رشته تهی تایپ کنید تا برنامه خطا بده.
    چند بار که خطا دادن رو امتحان کردید یک نگاهی به داخل پوشه LogError\bin\Debug بندازید. فایل error.log ساخته شده، منتظر شما است.

    LogError.zip

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: نمایش ارر های برنامه در یک فرم شکیل

    تو لینکی که بهتون دادم چند تا ارجاع هم هست میتونید نیگا کنید اینم یه نمونه (به کدهای Program.cs دقت کنید) :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش فرم های برنامه و مثالی می خواهم که از خط اول و دوم فایل متنی را در دو Lable کپی کند.
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1391, 12:56 عصر
  2. سوال: عدم نمایش ابکت های dev بر روی فرم
    نوشته شده توسط gharibeh223 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 10 مرداد 1390, 13:07 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 20:33 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آذر 1384, 19:57 عصر
  5. نمایش layout های برنامه های طراحی صنعتی
    نوشته شده توسط alireza_s در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 08 شهریور 1384, 20:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •