نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تحلیل کد!

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار h-rafiee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گیلان-صومعه سرا
    پست
    167

    Question تحلیل کد!

    چند روزیه که یک کلاسی ذهنم رو درگیر خودش کرده و دقیقا نمی فهمم دلیل اینکه چهار بار به یک متغییر مقدار دهی کرده در حالی که مقدار دهی آخر جایگذین میشود اگه من اشتباه نکرده باشم لطفا در این ضمینه نظر خودتون رو بهم بگید که این کلاس و کدهاش یه 4و5 روزیه جلویه چشممه و مثل کابوس داره میشه برام.

    BitArray b0 = new BitArray(2);
    b0[0] = false;
    b0[1] = false;

    BitArray b1 = new BitArray(2);
    b0[0] = false;
    b0[1] = true;

    BitArray b2 = new BitArray(2);
    b0[0] = true;
    b0[1] = false;

    BitArray b3 = new BitArray(2);
    b0[0] = true;
    b0[1] = true;

  2. #2

    نقل قول: تحلیل کد!

    نقل قول نوشته شده توسط h-rafiee مشاهده تاپیک
    چند روزیه که یک کلاسی ذهنم رو درگیر خودش کرده و دقیقا نمی فهمم دلیل اینکه چهار بار به یک متغییر مقدار دهی کرده در حالی که مقدار دهی آخر جایگذین میشود اگه من اشتباه نکرده باشم لطفا در این ضمینه نظر خودتون رو بهم بگید که این کلاس و کدهاش یه 4و5 روزیه جلویه چشممه و مثل کابوس داره میشه برام.

    BitArray b0 = new BitArray(2);
    b0[0] = false;
    b0[1] = false;

    BitArray b1 = new BitArray(2);
    b0[0] = false;
    b0[1] = true;

    BitArray b2 = new BitArray(2);
    b0[0] = true;
    b0[1] = false;

    BitArray b3 = new BitArray(2);
    b0[0] = true;
    b0[1] = true;
    مشخصه كه ميخواسته b1,b2,b3 رو مقدار دهي كنه اشتباها b0 رو مقدار داده. احتمالا طرف كپي كرده بوده از تعريف اولي يادش رفته مقدار دهيش رو عوض كنه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار h-rafiee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گیلان-صومعه سرا
    پست
    167

    نقل قول: تحلیل کد!

    این رو از سورس یک برنامه گرفتم. ولی شاید هم همینطور باشه کاش هنوز Visual Studio 2005 من زنده بود راستی راهی نداره پروژه 2005 داخل 2010 اجرا بشه!؟ بجز کدنویسی از نوع برنامه.

تاپیک های مشابه

  1. کمک در تحلیل برنامه
    نوشته شده توسط sahra_777 در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 02 مرداد 1384, 18:32 عصر
  2. تحلیل یک دیتابیس اکسس2000
    نوشته شده توسط VBCODEMAN در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1383, 12:05 عصر
  3. تحلیل مقدماتی الگوریتمها
    نوشته شده توسط Kambiz در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 23 شهریور 1382, 16:19 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •