نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چطور با کلیک روی دو یا سه دکمه پشت سر هم انها را با هم به وسط صفحه بیاریم ( لطفا فقط کد سی شارپ )

  1. #1

    چطور با کلیک روی دو یا سه دکمه پشت سر هم انها را با هم به وسط صفحه بیاریم ( لطفا فقط کد سی شارپ )



    در یک ستون که 5 تا دکمه پشت سر هم هسنتد ما می خواهیم با کلیک بر روی دومی انهایی که جلو دکمه هستند بیایند .وسط فرم
    1
    2
    3
    4
    5

  2. #2

    نقل قول: چطور با کلیک روی دو یا سه دکمه پشت سر هم انها را با هم به وسط صفحه بیاریم ( لطفا فقط کد سی

    نقل قول نوشته شده توسط mahin-movaghar مشاهده تاپیک


    در یک ستون که 5 تا دکمه پشت سر هم هسنتد ما می خواهیم با کلیک بر روی دومی انهایی که جلو دکمه هستند بیایند .وسط فرم
    1
    2
    3
    4
    5

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int height = button5.Bottom - button3.Top;
    int xdiff = (ClientSize.Width - button3.Width) / 2 - button3.Left;
    int ydiff = (ClientSize.Height - height) / 2 - button3.Top;
    button3.Location = new Point(button3.Left + xdiff, button3.Top + ydiff);
    button4.Location = new Point(button4.Left + xdiff, button4.Top + ydiff);
    button5.Location = new Point(button5.Left + xdiff, button5.Top + ydiff);
    }

  3. #3

    نقل قول: چطور با کلیک روی دو یا سه دکمه پشت سر هم انها را با هم به وسط صفحه بیاریم ( لطفا فقط کد سی

    امیدوارم که سوالتان را فهمیده باشم شما فرمتون مثل شکل زیر دیگه ؟؟؟؟


    شما میخواین با فشردن دکه center همه ی کنترلها به وسط بیان ؟؟؟؟

    کد زیر یه همچین چیزی هست .


    foreach (Control ctrl in this.Controls)
    {

    ctrl.Left = this.Width / 2;
    //یا این کد ctrl.Location = new Point(this.Width / 2, ctrl.Location.Y);

    }


  4. #4

    نقل قول: چطور با کلیک روی دو یا سه دکمه پشت سر هم انها را با هم به وسط صفحه بیاریم ( لطفا فقط کد سی

    نه سوالم این نیست !!
    فرم صفحه تمام صفحه است
    شما یک ستون فرض کن که 5 تا دکمه پشت سر هم قرار دارند
    1
    2
    3
    4
    5
    حالا من می خوام دکمه شماره 3 بیاد وسط صفحه اما جلو اون دکمه های شماره 4و5 هست یعنی موقعیت هر 3 انها باید عوض بشه و بیان وسط
    1
    2




    3
    4
    5

  5. #5

    نقل قول: چطور با کلیک روی دو یا سه دکمه پشت سر هم انها را با هم به وسط صفحه بیاریم ( لطفا فقط کد سی

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    int horizotal = 30;
    int vertical = 30;
    Button[] player_A = new Button[54];

    for (int i = 0; i < player_A.Length; i++)
    {
    player_A[i] = new Button();
    player_A[i].Size = new Size(60, 23);
    player_A[i].Text = i.ToString();
    player_A[i].Location = new Point(horizotal, vertical);


    if ((i == 1) || (i == 6) || (i == 11) || (i == 13) || (i == 18) ||
    (i == 23) || (i == 28) || (i == 33) || (i == 38) || (i == 43) || (i == 48))
    {

    vertical = 30;
    horizotal = horizotal + 80;
    }//if
    else
    vertical = vertical + 30;
    this.Controls.Add(player_A[i]);
    }//for



    }//form load

    شما این کدها را بزن تا بیشتر متوجه سوالم بشی
    آخرین ویرایش به وسیله mahin-movaghar : پنج شنبه 05 مرداد 1391 در 07:35 صبح

  6. #6

    نقل قول: چطور با کلیک روی دو یا سه دکمه پشت سر هم انها را با هم به وسط صفحه بیاریم ( لطفا فقط کد سی

    فرمتون به شکل زیر دیگه ؟؟؟؟؟


    شما میخواین با فشردن کلید 3 دکمه های 3و4و5 به وسط بیان ؟؟
    کد زیر جوابتون رو میده :

    private void button3_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    button3.Left = button4.Left = button5.Left = this.Width / 2;
    //یا این کد button3.Location = button4.Location = button5.Location = new Point(this.Width / 2, ctrl.Location.Y);
    }

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: چطور با کلیک روی دو یا سه دکمه پشت سر هم انها را با هم به وسط صفحه بیاریم ( لطفا فقط کد سی

    استادتون دقیقاً چی گفت؟

  8. #8

    نقل قول: چطور با کلیک روی دو یا سه دکمه پشت سر هم انها را با هم به وسط صفحه بیاریم ( لطفا فقط کد سی

    گفته بازی چرتکه درست کن

تاپیک های مشابه

  1. خطا بعد از دوبار کلیک روی دکمه
    نوشته شده توسط merlin_vista در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مهر 1386, 00:55 صبح
  2. چرخاندن یک تصویر با کلیک روی یک دکمه
    نوشته شده توسط leilaa در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 24 مرداد 1385, 20:37 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 11:50 صبح
  4. ایجاد رکورد تازه با کلیک روی یک دکمه
    نوشته شده توسط Reza_kh در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 17 فروردین 1385, 17:25 عصر
  5. حذف یه نوشته از ComboBox با کلیک روی یک دکمه
    نوشته شده توسط Reza_kh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 11 فروردین 1385, 17:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •