نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ارسال ایمیل فراموشی کلمه عبور

  1. #1

    ارسال ایمیل فراموشی کلمه عبور

    سلام من میخوام کاربر وقتی کلمه عبور خودشو خواست بازیابی کنه و ایمیلش رو وارد کرد
    من اول چک میکنم اگر ایمیل با نام کاربری سازگار بود
    میام یک پسورد به صورت راندم درست میکنم(این قسمت رو نمیدونم چطوری درست کنم)
    بعد پسورد جدید رو جایگزین پسورد قدیمی کاربر میکنم و به کاربر ارسال میکنم
    مشکلم اون ایجاد پسورد راندوم رو اگر کسی یاد بده ممنون میشم

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار majesticsoft
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    همدان
    پست
    90

    نقل قول: ارسال ایمیل فراموشی کلمه عبور

    string str = Session.SessionID;


    نمیدونم منظورت چنین چیزیه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: ارسال ایمیل فراموشی کلمه عبور

    نقل قول نوشته شده توسط majesticsoft مشاهده تاپیک
    string str = Session.SessionID;


    نمیدونم منظورت چنین چیزیه؟
    نه جون خودش گفته Random
            /// <summary>
    /// تولید رشته به طول درخواستی به صورت رندوم از بین رشته ها داده شده
    /// </summary>
    /// <param name="Num">مقدار عددی</param>
    public static string Character(int Num)
    {
    Random rand = new Random();
    string mode = "qwertyuiop[]';lkjhgfdsazxcvbnm,./ZAQXSWCDEVFRBGTNHYMJU,KI.LO/;P'[]!@#$%^&*()_+=-0987654321`123546978/*-";
    System.Text.StringBuilder str = new System.Text.StringBuilder();
    for (int i = 0; i < Num; i++)
    {
    str.Append(mode.Substring(rand.Next(0, mode.Length), 1));
    }
    return str.ToString();
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار afg_javan
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    33
    پست
    106

    نقل قول: ارسال ایمیل فراموشی کلمه عبور


  5. #5

    نقل قول: ارسال ایمیل فراموشی کلمه عبور

    ممنون از همه دوستان بویژع آقای fakhravariکه همیشه راهنمایی میکنن
    من میخوام اعداد راندم فقط اعداد باشه به جای string modeباید اعداد 0 تا 9 باید بذارم؟؟؟؟
    در ضمن اینو بخوام در یک رشته ذخیره کنم مثلا string ccباید چیکار کنم؟چون ایراد میگیره ازاسم Character استفاده میکنه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: ارسال ایمیل فراموشی کلمه عبور

    Random عدد
            /// <summary>
    /// رندم ععدی به تعداد درخواستی از مقدار درخواستی تا پایانی پیشفرص 0 تا 10 یعنی تا 9
    /// </summary>
    /// <param name="Num">تعداد رقم رندوم درخواستی</param>
    /// <param name="MinNum">مقدار شروع</param>
    /// <param name="MaxNum">مقدار پایانی</param>
    public static string Number(int Num, int MinNum = 0, int MaxNum = 10)
    {
    string rand_num = "";
    Random rand = new Random();
    for (int i = 0; i < Num; i++)
    {
    rand_num += rand.Next(MinNum, MaxNum);
    }
    return rand_num;
    }

  7. #7

    نقل قول: ارسال ایمیل فراموشی کلمه عبور

    ممنون فقط اینو به چه حالت میتونیم هر عدد راندم تولید شده رو در یک رشته ذخیره کرد؟؟؟و در جای دیگه استفاده کرد
    مثلا من میخوام پسورد رو که به این صورت راندم تولید کرد در یک رشته ذخیره کنم و ارسال.... اما هر چی مینویسم ایراد میگیره
    Label7.Text = Number();
    Lable7.text=Number.tostring();

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: ارسال ایمیل فراموشی کلمه عبور

    شما یه رشته تعریف کنید.
    public static string RundText = null;

    بعد متد رندوم از کلاس فراخونی کنید.
    برای مثال
    این در یه کلاس به نام classrandom بزار.
            public static string Number(int Num, int MinNum = 0, int MaxNum = 10)
    {
    string rand_num = "";
    Random rand = new Random();
    for (int i = 0; i < Num; i++)
    {
    rand_num += rand.Next(MinNum, MaxNum);
    }
    return rand_num;
    }

    تابع ارسال رمز
            public void SendPassword(string Username)
    {
    RundText = classrandom.Number(6, 0, 10);
    // password = RundText
    // Mail send...> Username
    }

  9. #9

    نقل قول: ارسال ایمیل فراموشی کلمه عبور

    چرا از password recovery استفاده نمی کنی

تاپیک های مشابه

  1. ارسال کلمه عبور کاربر به email
    نوشته شده توسط Elias.F در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 12 اسفند 1390, 12:16 عصر
  2. بازخوانی پسوورد Hashشده هنگام فراموشی کلمه عبور
    نوشته شده توسط eL2rado در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 23 شهریور 1389, 13:00 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 02:52 صبح
  4. ارسال ایمیل به همراه فایل
    نوشته شده توسط ghaum در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 15 آذر 1382, 14:21 عصر
  5. مشکل ارسال ایمیل در سایت
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •