نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: آمار گیر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    آمار گیر

    سلام بچه ها
    من کد یک آمار گیر خوب می خوام که تو سایتم ازش استفاده کنم میشه راهنماییم کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: آمار گیر

    یه آمار گیر خوب بدون نیاز به دیتابیس

    اینا رو می ذاری داخل یه فایل php و ذخیره می کنی
    ////////////////////////////////////نمایش تعداد بازدید امروز   دیروز  و کل/////////////////////////////////////////////
    $fh=fopen('soroushamar.txt', 'r+b');
    flock($fh, LOCK_EX);
    list($today, $yesterday, $total, $timestamp) = explode("\n", fread($fh, 2000));
    $total = (int)$total + 1;
    $today_date = getdate();
    $last_date = getdate((int)$timestamp);
    if( $today_date['yday'] == $last_date['yday'])
    {
    $today = (int)$today +1;
    }
    else
    {
    $yesterday = (int)$today + 1;
    $today = 1;
    $total++;
    }
    $timestamp = time();
    $yesterday = (int)$yesterday;
    ftruncate($fh, 0);
    fseek($fh, 0);
    fwrite($fh, $today."\n".$yesterday."\n".$total."\n".$timestamp );
    flock($fh, LOCK_UN);
    fclose($fh);
    ///////////////////////////////////////////تاریخ روز////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    $shamsi_date = get_jalali_date2();
    //////////////////////////////////////////آی پی کاربر////////////////////////////////////////////////////////////////////
    function getRealIpAddr()
    {
    if (!empty($_SERVER['HTTP_CLIENT_IP']))
    //check ip from share internet
    $ip=$_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'];
    elseif (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']))
    //to check ip is pass from proxy
    $ip=$_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'];
    else
    $ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];

    return $ip;
    }
    $ip = getRealIpAddr();
    ////////////////////////////////تعداد مطالب وب سایت///////////////////////////////////
    $totalpaper=mysql_result(mysql_query('select count(*) as `total` from `tbl_paper`'),0,0);
    ////////////////////////////////تعداد کاربران جاری///////////////////////////////////
    $expire = 1;
    $filename = "counter.txt";
    if (file_exists($filename))
    {
    $ignore = false;
    $current_agent = (isset($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])) ? addslashes(trim($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])) : "no agent";
    $current_time = time();
    $current_ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    // daten einlesen
    $c_file = array();
    $handle = fopen($filename, "r");
    if ($handle)
    {
    while (!feof($handle))
    {
    $line = trim(fgets($handle, 4096));
    if ($line != "")
    $c_file[] = $line;
    }
    fclose ($handle);
    }
    else
    $ignore = true;
    // bots ignorieren
    if (substr_count($current_agent, "bot") > 0)
    $ignore = true;
    // hat diese ip einen eintrag in den letzten expire sec gehabt, dann igornieren?
    for ($i = 1; $i < sizeof($c_file); $i++)
    {
    list($counter_velip, $counter_veltime) = explode("||", $c_file[$i]);
    $counter_veltime = trim($counter_veltime);

    if ($counter_velip == $current_ip && $current_time-$expire < $counter_veltime)
    {
    // besucher wurde bereits gez&auml;hlt, daher hier abbruch
    $ignore = true;
    break;
    }
    }
    // counter hochz&auml;hlen
    if ($ignore == false)
    {
    if (sizeof($c_file) == 0)
    {
    // wenn counter leer, dann füllen
    $add_line1 = date("z") . ":1||" . date("W") . ":1||" . date("n") . ":1||" . date("Y") . ":1||1||1||" . $current_time . "\n";
    $add_line2 = $current_ip . "||" . $current_time . "\n";

    // daten schreiben
    $fp = fopen($filename,"w+");
    if ($fp)
    {
    flock($fp, LOCK_EX);
    fwrite($fp, $add_line1);
    fwrite($fp, $add_line2);
    flock($fp, LOCK_UN);
    fclose($fp);
    }
    // werte zur verfügung stellen
    $online = 1;
    }
    else
    {
    // counter hochz&auml;hlen
    list($record, $record_time) = explode("||", $c_file[0]);
    // neuer record?
    $record_time = trim($record_time);
    if ($day > $record)
    {
    $record = $day;
    $record_time = $current_time;
    }
    // speichern und aufr&auml;umen und anzahl der online leute bestimmten
    $online = 1;
    // daten schreiben
    $fp = fopen($filename,"w+");
    if ($fp)
    {
    flock($fp, LOCK_EX);
    $add_line1 = date("z") . ":" . $day . "||" . date("W") . ":" . $week . "||" . date("n") . ":" . $month . "||" . date("Y") . ":" . $year . "||" . $all . "||" . $record . "||" . $record_time . "\n";
    fwrite($fp, $add_line1);
    for ($i = 1; $i < sizeof($c_file); $i++)
    {
    list($counter_velip, $counter_veltime) = explode("||", $c_file[$i]);
    // übernehmen
    if ($current_time-$expire < $counter_veltime)
    {
    $counter_veltime = trim($counter_veltime);
    $add_line = $counter_velip . "||" . $counter_veltime . "\n";
    fwrite($fp, $add_line);
    $online++;
    }
    }
    $add_line = $current_ip . "||" . $current_time . "\n";
    fwrite($fp, $add_line);
    flock($fp, LOCK_UN);
    fclose($fp);
    }
    }
    }
    else
    {
    // nur zum anzeigen lesen
    if (sizeof($c_file) > 0)
    list($day_arr, $week_arr, $month_arr, $year_arr, $all, $record, $record_time) = explode("||", $c_file[0]);
    else
    list($day_arr, $week_arr, $month_arr, $year_arr, $all, $record, $record_time) = explode("||", date("z") . ":1||" . date("W") . ":1||" . date("n") . ":1||" . date("Y") . ":1||1||1||" . $current_time);
    $record_time = trim($record_time);
    $online = sizeof($c_file) - 1;
    }
    }
    ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////



    بعد میای فایل رو فراخوانی می کنی و اینطوری آمار رو نشون می دی

              <ul dir="rtl">
    <li>تاسیس : <b dir="ltr" class="textbold">1391/7/1</b></li>
    <li>تعداد مطالب : <b class="textbold"> <?php echo number_format($totalpaper);?></b></li>
    <li>به روز شده در : <b class="textbold"> <?php echo $shamsi_date; ?></b></li>
    <li>IP شما : <b class="textbold"> <?php echo $ip; ?></b></li>
    <li>تعداد کاربران جاری : <b class="textbold"><?php echo number_format($online); ?></b></li>
    <li>تعداد بازدید امروز : <b class="textbold"><?php echo number_format($today); ?></b></li>
    <li>تعداد بازدید دیروز : <b class="textbold"><?php echo number_format($yesterday); ?></b></li>
    <li>تعداد بازدید کل : <b class="textbold"> <?php echo number_format($total); ?></b></li>
    </ul>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: آمار گیر

    یه آمار گیر خوب بدون نیاز به دیتابیس

    اینا رو می ذاری داخل یه فایل php و ذخیره می کنی
    ////////////////////////////////////نمایش تعداد بازدید امروز   دیروز  و کل/////////////////////////////////////////////
    $fh=fopen('soroushamar.txt', 'r+b');
    flock($fh, LOCK_EX);
    list($today, $yesterday, $total, $timestamp) = explode("\n", fread($fh, 2000));
    $total = (int)$total + 1;
    $today_date = getdate();
    $last_date = getdate((int)$timestamp);
    if( $today_date['yday'] == $last_date['yday'])
    {
    $today = (int)$today +1;
    }
    else
    {
    $yesterday = (int)$today + 1;
    $today = 1;
    $total++;
    }
    $timestamp = time();
    $yesterday = (int)$yesterday;
    ftruncate($fh, 0);
    fseek($fh, 0);
    fwrite($fh, $today."\n".$yesterday."\n".$total."\n".$timestamp );
    flock($fh, LOCK_UN);
    fclose($fh);
    ///////////////////////////////////////////تاریخ روز////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    $shamsi_date = get_jalali_date2();
    //////////////////////////////////////////آی پی کاربر////////////////////////////////////////////////////////////////////
    function getRealIpAddr()
    {
    if (!empty($_SERVER['HTTP_CLIENT_IP']))
    //check ip from share internet
    $ip=$_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'];
    elseif (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']))
    //to check ip is pass from proxy
    $ip=$_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'];
    else
    $ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];

    return $ip;
    }
    $ip = getRealIpAddr();
    ////////////////////////////////تعداد مطالب وب سایت///////////////////////////////////
    $totalpaper=mysql_result(mysql_query('select count(*) as `total` from `tbl_paper`'),0,0);
    ////////////////////////////////تعداد کاربران جاری///////////////////////////////////
    $expire = 1;
    $filename = "counter.txt";
    if (file_exists($filename))
    {
    $ignore = false;
    $current_agent = (isset($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])) ? addslashes(trim($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])) : "no agent";
    $current_time = time();
    $current_ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    // daten einlesen
    $c_file = array();
    $handle = fopen($filename, "r");
    if ($handle)
    {
    while (!feof($handle))
    {
    $line = trim(fgets($handle, 4096));
    if ($line != "")
    $c_file[] = $line;
    }
    fclose ($handle);
    }
    else
    $ignore = true;
    // bots ignorieren
    if (substr_count($current_agent, "bot") > 0)
    $ignore = true;
    // hat diese ip einen eintrag in den letzten expire sec gehabt, dann igornieren?
    for ($i = 1; $i < sizeof($c_file); $i++)
    {
    list($counter_velip, $counter_veltime) = explode("||", $c_file[$i]);
    $counter_veltime = trim($counter_veltime);

    if ($counter_velip == $current_ip && $current_time-$expire < $counter_veltime)
    {
    // besucher wurde bereits gez&auml;hlt, daher hier abbruch
    $ignore = true;
    break;
    }
    }
    // counter hochz&auml;hlen
    if ($ignore == false)
    {
    if (sizeof($c_file) == 0)
    {
    // wenn counter leer, dann füllen
    $add_line1 = date("z") . ":1||" . date("W") . ":1||" . date("n") . ":1||" . date("Y") . ":1||1||1||" . $current_time . "\n";
    $add_line2 = $current_ip . "||" . $current_time . "\n";

    // daten schreiben
    $fp = fopen($filename,"w+");
    if ($fp)
    {
    flock($fp, LOCK_EX);
    fwrite($fp, $add_line1);
    fwrite($fp, $add_line2);
    flock($fp, LOCK_UN);
    fclose($fp);
    }
    // werte zur verfügung stellen
    $online = 1;
    }
    else
    {
    // counter hochz&auml;hlen
    list($record, $record_time) = explode("||", $c_file[0]);
    // neuer record?
    $record_time = trim($record_time);
    if ($day > $record)
    {
    $record = $day;
    $record_time = $current_time;
    }
    // speichern und aufr&auml;umen und anzahl der online leute bestimmten
    $online = 1;
    // daten schreiben
    $fp = fopen($filename,"w+");
    if ($fp)
    {
    flock($fp, LOCK_EX);
    $add_line1 = date("z") . ":" . $day . "||" . date("W") . ":" . $week . "||" . date("n") . ":" . $month . "||" . date("Y") . ":" . $year . "||" . $all . "||" . $record . "||" . $record_time . "\n";
    fwrite($fp, $add_line1);
    for ($i = 1; $i < sizeof($c_file); $i++)
    {
    list($counter_velip, $counter_veltime) = explode("||", $c_file[$i]);
    // übernehmen
    if ($current_time-$expire < $counter_veltime)
    {
    $counter_veltime = trim($counter_veltime);
    $add_line = $counter_velip . "||" . $counter_veltime . "\n";
    fwrite($fp, $add_line);
    $online++;
    }
    }
    $add_line = $current_ip . "||" . $current_time . "\n";
    fwrite($fp, $add_line);
    flock($fp, LOCK_UN);
    fclose($fp);
    }
    }
    }
    else
    {
    // nur zum anzeigen lesen
    if (sizeof($c_file) > 0)
    list($day_arr, $week_arr, $month_arr, $year_arr, $all, $record, $record_time) = explode("||", $c_file[0]);
    else
    list($day_arr, $week_arr, $month_arr, $year_arr, $all, $record, $record_time) = explode("||", date("z") . ":1||" . date("W") . ":1||" . date("n") . ":1||" . date("Y") . ":1||1||1||" . $current_time);
    $record_time = trim($record_time);
    $online = sizeof($c_file) - 1;
    }
    }
    ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////



    بعد میای فایل رو فراخوانی می کنی و اینطوری آمار رو نشون می دی

              <ul dir="rtl">
    <li>تاسیس : <b dir="ltr" class="textbold">1391/7/1</b></li>
    <li>تعداد مطالب : <b class="textbold"> <?php echo number_format($totalpaper);?></b></li>
    <li>به روز شده در : <b class="textbold"> <?php echo $shamsi_date; ?></b></li>
    <li>IP شما : <b class="textbold"> <?php echo $ip; ?></b></li>
    <li>تعداد کاربران جاری : <b class="textbold"><?php echo number_format($online); ?></b></li>
    <li>تعداد بازدید امروز : <b class="textbold"><?php echo number_format($today); ?></b></li>
    <li>تعداد بازدید دیروز : <b class="textbold"><?php echo number_format($yesterday); ?></b></li>
    <li>تعداد بازدید کل : <b class="textbold"> <?php echo number_format($total); ?></b></li>
    </ul>

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: آمار گیر

    عمل نمی کنه ایراد داره

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: آمار گیر

    دو تا فایل رو درست کردی counter.txt soroushamar.txt

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: آمار گیر

    درست کردم،ولی توش خالی است
    همچین ایرادی میگیره
    Parse error: syntax error, unexpected '$today_date' (T_VARIABLE) in F:\EasyPHP-12.0\home\mehdi\amar.php on line 9

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: آمار گیر

    نقل قول نوشته شده توسط mehdints مشاهده تاپیک
    درست کردم،ولی توش خالی است
    همچین ایرادی میگیره
    Parse error: syntax error, unexpected '$today_date' (T_VARIABLE) in F:\EasyPHP-12.0\home\mehdi\amar.php on line 9
    من کد این دوست خوبمون که خیلی هم بدردبخوره رو براتون آماده کردم که می تونید از فایل ضمیمه دانلودش کنید :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار tehro0n
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    متغیر!
    پست
    465

    نقل قول: آمار گیر

    اگه آمارگیر حرفه ای هم می خوای می تونی از سایت ToolsIR.com بگیری، اسکریپته ولی ارزشش رو داره ( هر مدل نحوه نمایش آمار که بخوای توش هست)
    طراحش هم تو همین فروم عضوه فعاله!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: آمار گیر

    نقل قول نوشته شده توسط tehro0n مشاهده تاپیک
    اگه آمارگیر حرفه ای هم می خوای می تونی از سایت ToolsIR.com بگیری، اسکریپته ولی ارزشش رو داره ( هر مدل نحوه نمایش آمار که بخوای توش هست)
    طراحش هم تو همین فروم عضوه فعاله!
    خب اگر کسی بخواد به این صورت اقدام کنه وبگذر حرف اول رو میزنه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار tehro0n
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    متغیر!
    پست
    465

    نقل قول: آمار گیر

    فکر نمی کنی وبگذر محدود تر از این ابزاره!
    خصوصی کردن اطلاعات هر قسمت و نمایش های مختلف آمار در صفحه سایت!
    + این که من این ابزار رو کنار وبگذر امتحان کردم، هر دو کد کنار هم در صفحه گذاشتم که نگیم کاربر وسط لود خارج شد و ..
    آمار ورودی جستجوگر ها و نمایش آن های در وبگذر 60% چیزی هست که در تولز آی آر نمایش میده، همچنین بازدیدکنندگان کمتری هم در وبگذر می بینیم!
    من که می گم سیستم toolsIR قوی تر از وبگذره

  11. #11

    نقل قول: آمار گیر

    نقل قول نوشته شده توسط رضا قربانی مشاهده تاپیک
    من کد این دوست خوبمون که خیلی هم بدردبخوره رو براتون آماده کردم که می تونید از فایل ضمیمه دانلودش کنید :
    دمت گرم داداش

    به درد من خیلی خورد

    فقط دو چیز کم داره

    1. بازدید هفته
    2. بازدید ماه پیش

    اگه کدش راحت هست برای من بنویسید خیلی کارم را راه می اندازه

  12. #12

    نقل قول: آمار گیر

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisaz مشاهده تاپیک
    دمت گرم داداش

    به درد من خیلی خورد

    فقط دو چیز کم داره

    1. بازدید هفته
    2. بازدید ماه پیش

    اگه کدش راحت هست برای من بنویسید خیلی کارم را راه می اندازه

    البته مشکل دیگری هم داره که تازه پی بردم

    و آن این هست که افراد آنلاین را درست نمایش نمیده !!!

    خواهشا این بخش رو اگه کسی وارد هست درست بکنه

    ممنون

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار tehro0n
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    متغیر!
    پست
    465

    نقل قول: آمار گیر

    به نظر من اگه برای افراد آنلاین از سیژن استفاده کنید خیلی بهتره
    چقدر هم الکی الگوریتم رو پیچیده کرده سرم گیج رفت

  14. #14

    نقل قول: آمار گیر

    سشن البته.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار tehro0n
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    متغیر!
    پست
    465

    نقل قول: آمار گیر

    اگه خیلی بیشتر به تلفظ اهمیت میدید تا محتوا، سیشن یا سشین البته.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه کدی آمار گیر شبیه وبگذر درست کنیم ؟
    نوشته شده توسط scarce در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 23 خرداد 1391, 15:27 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 24 دی 1390, 17:54 عصر
  3. تحلیل سایت های آمار گیر
    نوشته شده توسط morrning در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آبان 1390, 17:35 عصر
  4. پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1390, 09:46 صبح
  5. درباره InstallShield : از کجا گیر بیارم ؟
    نوشته شده توسط Dracula در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 خرداد 1382, 23:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •