نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: جستجوی یک مقدار خاص در کل دیتابیس با کد سی شرپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    جستجوی یک مقدار خاص در کل دیتابیس با کد سی شرپ

    سلام
    دیتابیس من sql 2005 هستش
    می خوام یک مقدار رو بدم و در کل دیتابیس بگردم و ببینم
    چه تیبل هایی و چه رکوردهایی این داده را دارند
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: جستجوی یک مقدار خاص در کل دیتابیس با کد سی شرپ

    نقل قول نوشته شده توسط sadaf_ مشاهده تاپیک
    سلام
    دیتابیس من sql 2005 هستش
    می خوام یک مقدار رو بدم و در کل دیتابیس بگردم و ببینم
    چه تیبل هایی و چه رکوردهایی این داده را دارند
    ممنون
    دوست عزیز از دستورات دیتا ادپتر استفاده کن.
    بعد از ایجاد کانکشن و باز کردن کانکشن مورد نظر شی از نوع دیتا ادپتر درست کن.

    SqlDataAdapter objdataadapter = new SqlDataAdapter("SELECT * FROM mainfrm Where txt Like N'%" + textBox1.Text.TrimStart() + "%'", objconnection);

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: جستجوی یک مقدار خاص در کل دیتابیس با کد سی شرپ

    نقل قول نوشته شده توسط h.rezaee مشاهده تاپیک
    دوست عزیز از دستورات دیتا ادپتر استفاده کن.
    بعد از ایجاد کانکشن و باز کردن کانکشن مورد نظر شی از نوع دیتا ادپتر درست کن.

    SqlDataAdapter objdataadapter = new SqlDataAdapter("SELECT * FROM mainfrm Where txt Like N'%" + textBox1.Text.TrimStart() + "%'", objconnection);
    الان این چیزی که نوشتی کل دیتابیس رو میگرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یا یک جدول رو جستجو میکنه؟

  4. #4

    نقل قول: جستجوی یک مقدار خاص در کل دیتابیس با کد سی شرپ

    نقل قول نوشته شده توسط h.rezaee مشاهده تاپیک
    دوست عزیز از دستورات دیتا ادپتر استفاده کن.
    بعد از ایجاد کانکشن و باز کردن کانکشن مورد نظر شی از نوع دیتا ادپتر درست کن.

    SqlDataAdapter objdataadapter = new SqlDataAdapter("SELECT * FROM mainfrm Where txt Like N'%" + textBox1.Text.TrimStart() + "%'", objconnection);
    جاااااااان ما سوالو خوندي؟!!!!!!
    ببين اين مرجع انگيليسي بدردت ميخوره؟
    مرجع1
    مرجع 2
    مرجع3

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: جستجوی یک مقدار خاص در کل دیتابیس با کد سی شرپ

    نقل قول نوشته شده توسط ali_habibi1384 مشاهده تاپیک
    ببين اين مرجع انگيليسي بدردت ميخوره؟
    مرجع1
    مرجع 2
    مرجع3
    در این مثال ها نام فیلد را می گیرد و نام جداول ها را بر می گرداند
    من باید یک مقدار از داده هایم را بدم و نام جداولی رو برگردونه که این مقدار ها در اون جدول هستش

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: جستجوی یک مقدار خاص در کل دیتابیس با کد سی شرپ

    دوستان خواهشمندم کمکم کنید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: جستجوی یک مقدار خاص در کل دیتابیس با کد سی شرپ

    سلام
    به نظر من شما باید ابتدا کل جداول رو از دیتابیست بخونی
    بعد از اون بیای و فیلد های هر جدول رو هم بخونی
    و حالا یه تابع بنویسی که یکی یکی جداول رو با یه حلقه بخونه و با دستورات Sql ساده مقدار رو توی جدول و فیلد مربوطه جستجو کنه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: جستجوی یک مقدار خاص در کل دیتابیس با کد سی شرپ

    دستور SQL برای گرفتن جداول یک دیتابیس

    SELECT TABLE_Name FROM INFORMATION_SCHEMA.tables WHERE table_name not like 'sys%' AND TABLE_TYPE='BASE TABLE'"


    دستور گرفتن فیلد های یک جدول

    SELECT column_Name,Data_type FROM INFORMATION_SCHEMA.columns WHERE table_name = 'نام جدول'

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: جستجوی یک مقدار خاص در کل دیتابیس با کد سی شرپ

    نقل قول نوشته شده توسط nilmil_nil مشاهده تاپیک
    دستور SQL برای گرفتن جداول یک دیتابیس

    SELECT TABLE_Name FROM INFORMATION_SCHEMA.tables WHERE table_name not like 'sys%' AND TABLE_TYPE='BASE TABLE'"


    دستور گرفتن فیلد های یک جدول

    SELECT column_Name,Data_type FROM INFORMATION_SCHEMA.columns WHERE table_name = 'نام جدول'
    من باید یک مقدار داده ای بدم و نام جدول رو به دست بیارم
    مثلا مقدار ali را وارد کنم و حالا اون جداولی که مقدار هایی با عنوان ali دارند را نشان می ده

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: جستجوی یک مقدار خاص در کل دیتابیس با کد سی شرپ

    من با این کد به جواب رسیدم
    شما هم با یه سری تغییرات میتونید به جواب برسید

    private void _Sadaf_Function(string Value)
    {
    DataTable dtTables = new DataTable();
    DataTable dtFields = new DataTable();
    string strSQLSelect = "";
    dtTables = dal.SelectCommand("SELECT TABLE_Name FROM INFORMATION_SCHEMA.tables WHERE table_name not like 'sys%' AND TABLE_TYPE='BASE TABLE'");
    for (int i = 0; i < dtTables.Rows.Count; i++)
    {
    dtFields = dal.SelectCommand(@"SELECT column_Name,Data_type FROM INFORMATION_SCHEMA.columns WHERE Data_type in('nchar','char','nvarchar','varchar') AND table_name = '"
    + dtTables.Rows[i]["Table_Name"].ToString() + "' ");
    for (int j = 0; j < dtFields.Rows.Count; j++)
    {
    strSQLSelect = "Select * From " + dtTables.Rows[i]["Table_Name"].ToString() + " WHERE " + dtFields.Rows[j]["Column_Name"].ToString() + " LIKE '%" + Value + "%'";
    DataTable dtt = dal.SelectCommand(strSQLSelect);// برای اجرای دستور SQL من از یه کلاس که خودم نوشتم استفاده میکنم ---- شما این دستور رو خودتون یا دستوراتی که دارین اجرا کنید و نتیجه رو برگردونید
    if (dtt.Rows.Count > 0)
    listBox1.Items.Add(dtTables.Rows[i]["Table_Name"].ToString());// table name add if value Search is find it
    }
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. جستجوی یک مقدار در کل دیتابیس
    نوشته شده توسط sadaf_ در بخش T-SQL
    پاسخ: 15
    آخرین پست: دوشنبه 09 مرداد 1391, 01:36 صبح
  2. مشکل در جستجوی یک رکورد خاص
    نوشته شده توسط neda_dela در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1388, 22:01 عصر
  3. گفتگو: نظر شما راجع به مقدار ID رکورد در دیتابیس
    نوشته شده توسط pesare_ariyayi در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 18 شهریور 1387, 14:46 عصر
  4. جستجو یک کلمه خاص در کل دیتابیس
    نوشته شده توسط karimi84 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 30 بهمن 1386, 16:36 عصر
  5. remove کردن یک مقدار خاص از lable
    نوشته شده توسط roya_dibaj در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 18 بهمن 1386, 10:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •