نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: redirect شدن به صفحه مدیریت از صفحه لاگین توسط کنترل login خود asp

  1. #1

    redirect شدن به صفحه مدیریت از صفحه لاگین توسط کنترل login خود asp

    سلام
    من از ممبرشیپ برای ساخت نام کاربری استفاده میکنم می خواهم در صفحه لاگین اگر کاربر نام کاربری و رمز عبور مدیریت را زد وارد صفحه مدیریت شود
    اما بلد نیستم باید چکار کنم؟
    لطفا کمک کنید

  2. #2

    نقل قول: redirect شدن به صفحه مدیریت از صفحه لاگین توسط کنترل login خود asp

    دوستان کسی نیست جواب بده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amir22448
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    199

    نقل قول: redirect شدن به صفحه مدیریت از صفحه لاگین توسط کنترل login خود asp

    با استفاده از این کد می تونید تمام فیلد های Username و Password را برگردونید:



    public static ArrayList Login(String User, String Password)

    {







    SqlConnection myCon = CTDB.Connect();





    String CommStr = "SELECT * FROM [AdminProfile] WHERE (([UserName] = @UserName) AND ([Password] = @Password))";





    SqlCommand myComm = new SqlCommand(CommStr, myCon);

     







    SqlParameter p0 = new SqlParameter("UserName", User);





    SqlParameter p1 = new SqlParameter("Password", Password);





    myComm.Parameters.Add(p0);





    myComm.Parameters.Add(p1);





    SqlDataReader rd = myComm.ExecuteReader();





    ArrayList FinalArray = newArrayList();





    if (rd.HasRows)

    {







    while (rd.Read())

    {







    ArrayList list = newArrayList();





    list.Add(rd.GetInt64(0)); //ID

    list.Add(rd.GetString(1)); //NAME

    list.Add(rd.GetString(2)); //Family

    list.Add(rd.GetString(3)); //UserName

    list.Add(rd.GetString(4)); //Password

    list.Add(rd.GetString(5)); //Avatar

    list.Add(rd.GetString(6)); //Email



    list.Add(rd.GetDateTime(7)); //DateRegistered

    list.Add(rd.GetDateTime(8)); //LastLoginDate



    list.Add(rd.GetBoolean(9)); //Status



    list.Add(rd.GetString(10)); //Description


    FinalArray.Add(list);

    }

    }







    else

    {





    FinalArray.Add("nothing");

    }







    return FinalArray;

    }








    با دوبار کلیک روی صفحه ی دیزاین به CodeBihind رفته و کد های زیر را تایپ کنید:


    using

    System.Data;

    using

    System.Linq;

    using

    System.Web;

    using

    System.Web.Security;

    using

    System.Web.UI;

    using

    System.Web.UI.HtmlControls;

    using

    System.Web.UI.WebControls;

    using

    System.Web.UI.WebControls.WebParts;

    using

    System.Xml.Linq;

    public

    partialclassAdmin_LoginPage : System.Web.UI.Page

    {



    protectedvoid Page_Load(object sender, EventArgs e)

    {

    }



    protectedvoid btnCheck_Click(object sender, EventArgs e)

    {



    ArrayList natijeh = ClassAdmin.Login(txtUser.Text, txtPass.Text);



    if (natijeh[0].ToString() == "nothing")

    {



    lblReport.Text = "ورود شما معتبر نيست";

    }



    else

    {



    lblReport.Text = "خوش آمديد";



    for (int i = 0; i < natijeh.Count; i++)

    {



    ArrayList YekNafar = (ArrayList)natijeh[i];



    Session.Add("LoggedID", YekNafar[0].ToString());



    lblReport.Text +="<br>"+YekNafar[0].ToString() +" "+ YekNafar[1].ToString() +" "+ YekNafar[2].ToString();



    break;

    }





    Response.Redirect("InsertProfile.aspx");

    }

    }

    }



    کد
    Response.Redirect("Admin.aspx");


    شما را به صفحه ی Admin.aspx هدایت می کند.









تاپیک های مشابه

  1. سوال: redirect شدن به صفحه login
    نوشته شده توسط admin110 در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 مرداد 1391, 20:21 عصر
  2. ورود از طریق Login خود ASP.net و مواجه شدن با خطا
    نوشته شده توسط m.toosi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 00:44 صبح
  3. سوال: redirect شدن به صفحه مورد نظر...نه default بعد از لاگین دستی در وب
    نوشته شده توسط maryam_sta در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 13 خرداد 1390, 10:05 صبح
  4. ناپدید شدن اسکرول فهرست ها در صفحه مدیریت وردپرس
    نوشته شده توسط modirmasool در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 24 آذر 1389, 22:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •