نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ساز و کار تعویض قالب وبلاگ!؟

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    میانا
    سن
    30
    پست
    4

    Red face ساز و کار تعویض قالب وبلاگ!؟

    دوستان من سایتی طراحی کردم که اعضا می تونن توش عضو شن و مطالبشونو منتشر کنن؛ درست مثل سرویس های وبلاگدهی.
    ولی چیزی رو که نمی تونم سر در بیارم اینه که چطور می تونم به کابرانم امکان تعویض قالب وبلاگشون رو بدم؟
    مثلا چطور می تونم قطعه قالب زیر رو:
    کد HTML:
    <POSTSLIST>
    <h3><-PostTitle-></h3>
    <div class="pst"><-PostContent-></div>
    </POSTLIST>
    به کد زیر تغییر بدم:

    <?PHP while ( $row = mysql_fetch_array($resault) ): ?>
    <h3><?PHP echo $row['PostTitle']; ?></h3>
    <div class="pst"><?PHP echo $row['PostContent']; ?></div>
    <?PHP endwhile; ?>


    مثلا یه ایده ای که دارم اینه که کل قالبو قاطی سایر اطلاعات کاربر تو دیتابیس ذخیره کنم و موقع نمایش وبلاگ قالبو لود کنم و بعد عبارات کلیدی رو با نظایرشون جایگزین کنم مثلا <-PostTitle-> رو با <?PHP echo $row['PostTitle']; ?> ولی مسئله ای که بوجود میاد اینه که نتیجه این جایگذاری یه متنه که نمی دونم چطوری باید کامپایل شه!؟
    ایده دیگه ای که دارم هم اینه که همون موقع ذخیره قالب این جایگذاری ها رو انجام بدم و متن نهایی رو تو یه فایل php ذخیره کنم و با mod_rewrite آدرس وبلاگ کاربران رو به فایل مربوطه شون منتقل کنم و مشکلی که با این حالت دارم هم اینه که برای 10 هزار تا وبلاگ مجبورم 10 تا فایل php داشته باشم که این یعنی اشتغال بخش عمده ای از فضای هاست.

    حالا سوالم از شما اینه که آیا شما از روش استاندارد و معمول تغییر قالب در سایت های وبلاگدهی خبر دارید؟ این سایت ها به چه روشی از قالب های مختلف پشتیبانی می کنن؟
    لطفا منو راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: ساز و کار تعویض قالب وبلاگ!؟

    میتونید به کاربر بگید برای تعویض قالب فایل css آپلود بکنه و برای هرکاربر یه فایل css قرار بدید

  3. #3

    نقل قول: ساز و کار تعویض قالب وبلاگ!؟

    شما میتونید برای هر کاربر که عضو میشه یه ساب بدید و درنهایت یه صفحه همه کاره.
    بعد امکان تغییر تو اون صفحه رو به کاربر می دی و بعد کلمات کلیدی ایجاد می کنی که کاربر بتونه قالبشو طراحی کنه مثل blogtitle بعد با ترکیب آجاکس و پی اچ پی خیلی راحت میشه این کارو انجام داد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ساخت قالب وبلاگ
    نوشته شده توسط aminaltavista در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 24 آذر 1389, 14:51 عصر
  2. ویرایش قالب وبلاگ
    نوشته شده توسط menevlster در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 آذر 1389, 08:46 صبح
  3. ساخت قالب وبلاگ بدون دانستن برنامه نویسی
    نوشته شده توسط arefba در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 مهر 1388, 17:01 عصر
  4. کمک در مورد ساخت قالب وبلاگ
    نوشته شده توسط hjran abdpor در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 06 شهریور 1388, 14:32 عصر
  5. سوال: اشکال در قالب وبلاگ
    نوشته شده توسط alih110 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 مرداد 1388, 11:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •