نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: رفتن به خط بعدی در MsgBox

  1. #1

    رفتن به خط بعدی در MsgBox

    سلام دوستان گل
    چطور میشه در مسج باکس به خط بعدی رفت ؟؟

    مثال:
    1- این یک تست است
    2- این یک تست است
    3- این یک تست است


    مثلا بشه سه خط زیر هم در مسج باکس نمایش داد؟؟
    (همچنین ، چطور میتونم نوشته دکمه باتون فارسی کنم؟؟)
    ممنون میشم اگه کمکم کنید
    باتشکر از توجه وعنایت دوستان
    آخرین ویرایش به وسیله سپهر-111 : دوشنبه 09 مرداد 1391 در 10:13 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: رفتن به خط بعدی در MsgBox

    سلام درست متوجه نشدم ولی فک کنم منظورتون این بود .
    MsgBox "salam" & vbCrLf & "salam " & vbCrLf & "salam "

  3. #3

    نقل قول: رفتن به خط بعدی در MsgBox

    نقل قول نوشته شده توسط ho3ein.3ven مشاهده تاپیک
    سلام درست متوجه نشدم ولی فک کنم منظورتون این بود .
    MsgBox "salam" & vbCrLf & "salam " & vbCrLf & "salam "





    سلام ممنون دوست من

    بله همین منظورم بود
    ولی یک مشل داره اونم انه که میخوام اول هر جمله یه شماره بزارم ولی هرکاری میکنم شماره پس و پیش میفته!!

    میخوام اینطوری بنویسم " 1- این یک تست است"
    ولی این طوری میشه "این یک تست است-"1
    موقع نمایش مسج باکس شماره میفته به اخر جمله
    اگه راهی به ذهنتون میرسه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saeedharati
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    119

    نقل قول: رفتن به خط بعدی در MsgBox

    بايد بنويسي :
    1- كاربر گرامي يا كاربر گرامي -1

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: رفتن به خط بعدی در MsgBox

    مشکلی نداره
    1.jpg
    البته من انگلیسی نوشتم

  6. #6

    نقل قول: رفتن به خط بعدی در MsgBox

    نقل قول نوشته شده توسط ho3ein.3ven مشاهده تاپیک
    سلام درست متوجه نشدم ولی فک کنم منظورتون این بود .
    MsgBox "salam" & vbCrLf & "salam " & vbCrLf & "salam "
    نقل قول نوشته شده توسط saeedharati مشاهده تاپیک
    بايد بنويسي :
    1- كاربر گرامي يا كاربر گرامي -1
    نقل قول نوشته شده توسط ho3ein.3ven مشاهده تاپیک
    مشکلی نداره
    1.jpg
    البته من انگلیسی نوشتم


    سلام
    ممنون دوستان
    من با فارسی مشکل دارم هر کاری میکنم اون عدد یک به اضافه خط فاصله، میفته به سمت راست ، یعنی اخر جمله....
    میخوام این طوری باشه
    1- این یک تست است
    ولی اینطوری میشه این یک تست است-1
    هرجوی جاشو عوض کردم نشد!!
    ایا راهی داره ؟؟؟

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    پست
    593

    نقل قول: رفتن به خط بعدی در MsgBox

    نقل قول نوشته شده توسط سپهر-111 مشاهده تاپیک
    سلام
    ممنون دوستان
    من با فارسی مشکل دارم هر کاری میکنم اون عدد یک به اضافه خط فاصله، میفتر به سمت راست ، یعنی اخر جمله....
    ایا راهی داره ؟؟؟
    سلام
    ببین دوست عزیز
    بعضی مواقع ترکیب کردن شماره و حروف فارسی و حروف اینگیلیسی مشکل ساز میشه.
    درهنگام فارسی نوشتن از کلید ترکیبی ت + Shift استفاده کنید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار saeedharati
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    نيشابور
    پست
    119

    نقل قول: رفتن به خط بعدی در MsgBox

    من تست كردم نشد فارسي رو با "1- اين خط تست است" نوشت

  9. #9

    نقل قول: رفتن به خط بعدی در MsgBox

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadriano مشاهده تاپیک
    سلام
    ببین دوست عزیز
    بعضی مواقع ترکیب کردن شماره و حروف فارسی و حروف اینگیلیسی مشکل ساز میشه.
    درهنگام فارسی نوشتن از کلید ترکیبی ت + Shift استفاده کنید.
    نقل قول نوشته شده توسط saeedharati مشاهده تاپیک
    من تست كردم نشد فارسي رو با "1- اين خط تست است" نوشت

    ممنون دوستان
    طبق گفته دوستمون "mohammadriano"
    اینطوری جواب میده
    1ت + Shiftاین یک تست است جواب میده
    میشه : 1- این یک تست است


    راستی دوستان
    چطور میشه دکمه باتون فارسی کرد؟؟؟
    چطور میشه اسم پنجره مسج باکس عوض کرد؟؟؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: رفتن به خط بعدی در MsgBox

    خودت یک msgbox بساز

  11. #11

    نقل قول: رفتن به خط بعدی در MsgBox

    سلام
    در نهایت تصمیم گرفتم که با یک فرم مسج باکس بسازم . . .
    حالا یک مشکل دیگه دارم ، میخوام وقتی مسج باکس سفارشی که خودمون ساختیم ، وقتی لود میشه تا زمانی که به اون جواب داده نشده ، کاربر نتونه روی فرم اصلی کلیک کنه . . .
    مثل اکثر برنامه ها که تا وقتی شما به کار پیغام جواب ندین نمیتونین کاری روی فرم اصلی انجام بدین
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنین

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: رفتن به خط بعدی در MsgBox

    Form2.Show vbModal

  13. #13

    نقل قول: رفتن به خط بعدی در MsgBox

    سلام علیکم
    هم میتوانید از ثابت vbMsgBoxRtlReading در MsgBox استفاده کنید:

    Call MsgBox("1-سلام", vbMsgBoxRtlReading)


    و اگر نمیخواهید فرم برنامه RTL شود از کد زیر استفاده کنید:
    کد زیر را در ماژول کد کپی کنید و پس از آن طبق روال معمول تابع MsgBox را احضار کنید:

    Option Explicit

    Private Declare Function SetTimer Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, ByVal nIDEvent As Long, ByVal uElapse As Long, ByVal lpTimerFunc As Long) As Long

    Private Declare Function KillTimer Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, ByVal nIDEvent As Long) As Long

    Private Declare Function FindWindow Lib "user32" Alias "FindWindowA" (ByVal lpClassName As String, ByVal lpWindowName As String) As Long

    Private Declare Function FindWindowEx Lib "user32.dll" Alias "FindWindowExA" (ByVal hWnd1 As Long, ByVal hWnd2 As Long, ByVal lpsz1 As String, ByVal lpsz2 As String) As Long

    Private Declare Function GetClassName Lib "user32" Alias "GetClassNameA" (ByVal hwnd As Long, ByVal lpClassName As String, ByVal nMaxCount As Long) As Long

    Public Declare Function SetWindowLong Lib "user32" Alias "SetWindowLongA" (ByVal hwnd As Long, ByVal nIndex As Long, ByVal dwNewLong As Long) As Long

    Public Declare Function InvalidateRect Lib "user32.dll" (ByVal hwnd As Long, ByRef lpRect As RECT, ByVal bErase As Long) As Long

    Public Declare Function GetWindowLong Lib "user32.dll" Alias "GetWindowLongA" (ByVal hwnd As Long, ByVal nIndex As Long) As Long

    Public Declare Function GetClientRect Lib "user32.dll" (ByVal hwnd As Long, ByRef lpRect As RECT) As Long

    Public Type RECT

    Left As Long

    Top As Long

    Right As Long

    Bottom As Long

    End Type

    Public rClientRect As RECT

    Public Const GWL_EXSTYLE = -20

    Public Const WS_EX_LAYOUTRTL As Long = &H400000

    Private Const MB_LBL_RTL As Long = &H1&

    Private sLastTitle$



    Public Function MsgBox(sPrompt$, Optional Buttons As VbMsgBoxStyle, Optional sTitle$) As VbMsgBoxResult

    sTitle$ = sTitle$ & String(Int(Rnd * 50), Chr(0))

    sLastTitle = sTitle$

    SetTimer Screen.ActiveForm.hwnd, MB_LBL_RTL, 1, AddressOf TimerProc

    MsgBox = VBA.MsgBox(sPrompt, Buttons, sTitle$)

    End Function



    Private Sub TimerProc(ByVal hwnd As Long, ByVal uMsg As Long, ByVal idEvent As Long, ByVal dwTime As Long)

    Dim hMessageBox As Long

    KillTimer hwnd, idEvent

    hMessageBox = FindWindow("#32770", sLastTitle)

    Select Case idEvent

    Case MB_LBL_RTL

    Dim ch_hwnd&, class_nam$, obj_cap$

    Do

    ch_hwnd& = FindWindowEx(hMessageBox, ch_hwnd&, vbNullString, vbNullString)

    class_nam$ = String$(50, Chr(0))

    GetClassName ch_hwnd&, class_nam$, Len(class_nam$)

    If class_nam$ Like "Static*" Then

    SetWindowLong ch_hwnd&, GWL_EXSTYLE, GetWindowLong(ch_hwnd&, GWL_EXSTYLE) Or WS_EX_LAYOUTRTL

    GetClientRect hMessageBox, rClientRect

    InvalidateRect hMessageBox, rClientRect, True

    End If

    Loop Until ch_hwnd& = 0

    End Select

    End Sub


    برای مثال:

    Call MsgBox("1-سلام")


    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

تاپیک های مشابه

  1. رفتن به صفحه بعدی با گرفتن Password , UserName
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 16 مرداد 1393, 18:22 عصر
  2. رفتن به رکورد بعدی دیتاگرید
    نوشته شده توسط msadgd در بخش VB.NET
    پاسخ: 20
    آخرین پست: یک شنبه 14 اسفند 1390, 23:28 عصر
  3. رفتن به خط بعدی با طولانی بودن متن در منو
    نوشته شده توسط ebrahimhoze در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 15 بهمن 1386, 19:47 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 بهمن 1385, 15:48 عصر
  5. Tab order و رفتن به فیلد بعدی
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 03 بهمن 1382, 22:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •