نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: font size in print

  1. #1

    font size in print

    سلام
    من برای پرینت صفحه در سایز مورد نظرم از کدهای زیر استفاده کردم اما جوای نمیده

    <scripttype="text/javascript">
    function printDiv() {
    // var divToPrint2 = document.getElementById('divprint');
    // var newWin = window.open('');
    // newWin.document.open();
    // newWin.document.write('<html><body dir="rtl" onload="window.print()">' + divToPrint2.innerHTML + '</body></html>');
    // newWin.document.close();
    var prtContent = document.getElementById('divprint');
    var WinPrint = window.open('', '', 'letf=0,top=0,toolbar=0,scrollbars=0,status=0');
    WinPrint.document.write(
    '<html><body dir="rtl" ><span style="font-size: 12px">' + prtContent.innerHTML + '</span></body></html>');
    // setTimeout(function () { newWin.close(); }, 10);
    WinPrint.document.close();
    WinPrint.focus();
    WinPrint.print();
    // WinPrint.close();

    }
    </script>




    <stylemedia="print"type="text/css">


    @media print
    {
    #noprint{ visibility: hidden; }
    #divprint* { visibility: visible; }
    }
    </style>


    یکی از دوستان گفته بود به body برای تنظیم فونت style بده اما اون هم نشد
    ممنون میشم راهنماییم کنید

  2. #2

    نقل قول: font size in print


    var display_setting = "toolbar=yes,location=no,directories=yes,menubar=y es,";
    display_setting +=
    "scrollbars=yes,width=750, height=600, left=100, top=25";
    var content_innerhtml = document.getElementById("printable").innerHTML;
    var document_print = window.open("", "", display_setting);
    document_print.document.open();
    document_print.document.write(
    '<html><head><title>Disclaimer Agreement </title></head>');
    document_print.document.write(
    '<body style="font-family:verdana; font-size:25px;" onLoad="self.print();self.close();" >');
    document_print.document.write(content_innerhtml);
    document_print.document.write(
    '</body></html>');
    document_print.print();
    document_print.document.close();
    returnfalse;


    از این استفاده کردم داخل div ها رو تغییر داد اما table ها و div های داخل table رو تغییر نمیده

  3. #3

    نقل قول: font size in print

    با css باید کنترل کنم؟

  4. #4

    نقل قول: font size in print

    استفاده از media آیا روش کار هست اگر هست راهنماییم کنید لطفا

  5. #5

    نقل قول: font size in print

    از خیلی از روش ها استفاده کردم اما جواب نمیده کسی راهی برای این قضیه نداره؟

  6. #6

    نقل قول: font size in print

    کسی نمیتونه کمکی بکنه؟

  7. #7

    نقل قول: font size in print

    به خود table هم به صورت دستی font-size دادم اما باز هم روی موقع پرینت عناصر داخل تگ table کوچیک نمیشن.

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: Problem By Font&Size Richtextbox
    نوشته شده توسط hamed shahba در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 22 دی 1389, 00:39 صبح
  2. ‍Print محتویات PictureBox
    نوشته شده توسط BehnamPro در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 07 بهمن 1382, 11:23 صبح
  3. font برایmschart؟؟؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط ario در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 12 آذر 1382, 21:41 عصر
  4. print Problem in Parsa
    نوشته شده توسط Alphapp در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 02 خرداد 1382, 13:44 عصر
  5. تغیر language font
    نوشته شده توسط afshincomputer در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 14 اردیبهشت 1382, 15:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •