نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: چگونه می توان در QuickReport یک فیلد جدا درست کرد و به عنوان ردبف از آن استفاده کرد .

  1. #1

    Question چگونه می توان در QuickReport یک فیلد جدا درست کرد و به عنوان ردبف از آن استفاده کرد .

    چگونه می توان در QuickReport یک فیلد جدا درست کرد و به عنوان ردبف از آن استفاده کرد .
    در واقع شماره رکورد ها را در آن فیلد قرار دهیم

  2. #2
    اگر مشکل سوال قبلی رو حل کنید (با CalcField) اینجا هم مشکلتون حل میشه چون اینجوری یک فیلد اضافه داری که می تونی هر کاری باهاش بکنی
    You never know what you can do until you try

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    شما باید از QrExpr استفاده کرده و در آن از count استفاده نمایید.

  4. #4

    Question بیشتر

    بیشتر توضیح بدهبد
    بیشتر توضیح بدهبد
    بیشتر توضیح بدهبد
    بیشتر توضیح بدهبد
    بیشتر توضیح بدهبد


  5. #5
    ببین
    رو DataSet دو بار کلیک کن
    بعد تو صفحه ظاهر شده راست کلیک کن و add all fields رو بزن
    بعد دوباره راست کلیک کن و NewField رو بزن
    بعد یه Field از نوع Calculated ایجاد کن
    بعد تو رخداد Oncalc بنویس

    dataset.fieldbyname('fieldName').AsInteger:=DataSe t.RecNo;

    اینهم جواب کامل
    You never know what you can do until you try

  6. #6

    Question کمی نا مفهوم شد

    اگه اشتباه نکنم منظور شما از Dataset باید AdoTable باشد

    بعد اون کدی که گفتی تو رخداد کدام کنترل بنویسم ؟

  7. #7
    نه منظور من Dataset بود
    Ado table هم یه نوع DataSet هست
    AdoTable
    AdoQuery
    TTable
    TQuery
    ...
    You never know what you can do until you try

  8. #8
    آفرین آقای mzjahromi
    آفرین آقای mzjahromi
    آفرین آقای mzjahromi
    آفرین آقای mzjahromi

  9. #9
    فقط یک مشکل

    چرا اولین شمار رکورد را 1- میزنه ؟

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط دنی کوئیل
    آفرین آقای mzjahromi
    آفرین آقای mzjahromi
    آفرین آقای mzjahromi
    آفرین آقای mzjahromi
    خواهش می کنم
    ضمنا MZjahromi اسم من نیست ID منه
    You never know what you can do until you try

  11. #11
    نقل قول نوشته شده توسط دنی کوئیل
    فقط یک مشکل

    چرا اولین شمار رکورد را 1- میزنه ؟
    من تا حالا با این مشکل برخورد نکردم ولی خوب اگر رکوردهای بعدی شماره شونو درست میزنه خودتون با کد نویسی اون یکی رو درست کنید

    if Recno=-1 then
    recno=1;

    البته این شبه کد هست
    You never know what you can do until you try

  12. #12
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Iran - Shiraz
    پست
    2
    سلام

    من یه راه ساده میگم کخ همیشه هم جواب میده:
    یه متغیر مثلا radif توی یونیتت تعریف کن. بعد مثلا توی detail band و توی رخداد BeforPrint بنویس:
    radif := radif + 1
    اونوقت توی رخداد OnPrint مربوط به lable ردیفت بنویس:
    Value := IntToSr(radif)

    البته قبل ار هر پرینت باید: radif := 0 باشه .
    پس radif رو به صورت public تعریف کن که از unit های دیگه هم قابل دسترسی باشه.

  13. #13
    نقل قول نوشته شده توسط ali_zapata
    سلام

    من یه راه ساده میگم کخ همیشه هم جواب میده:
    یه متغیر مثلا radif توی یونیتت تعریف کن. بعد مثلا توی detail band و توی رخداد BeforPrint بنویس:
    radif := radif + 1
    اونوقت توی رخداد OnPrint مربوط به lable ردیفت بنویس:
    Value := IntToSr(radif)

    البته قبل ار هر پرینت باید: radif := 0 باشه .
    پس radif رو به صورت public تعریف کن که از unit های دیگه هم قابل دسترسی باشه.
    دوست عزیز مشکل من خیلی وقت پیش حل شد

    اونم این بود که در lbl ردیف در رویداد OnPrint این کد را نوشتم


    Value := intToStr(ADOTable_ModiriatUser.RecNo )


    موفق باشی

  14. #14
    بابا شما ها چرا لقمه رو میچرخونید به جواب اقا مصطفی یک نگاهی بیندازید

    نقل قول نوشته شده توسط Touska
    شما باید از QrExpr استفاده کرده و در آن از count استفاده نمایید.
    البته میشود بجای Count از DetailNo هم (اگر اسمشو درست نوشته باشم) استفاده کرد

  15. #15
    نقل قول نوشته شده توسط سید مسعود موحد
    بابا شما ها چرا لقمه رو میچرخونید به جواب اقا مصطفی یک نگاهی بیندازید



    البته میشود بجای Count از DetailNo هم (اگر اسمشو درست نوشته باشم) استفاده کرد
    اون جواب آقا مصطفی را نقل قول کن

  16. #16
    دنی جان من که نقل قول کردم
    Toska‌همان آقا مصطفی میباشد.

  17. #17
    خوب با یه دستور if مشکلت رو حل کن بدین صورت که در دستورت بگه گه مقدارش 1- است اون رو 1 بذار

تاپیک های مشابه

  1. چاپ دو نسخه در یک A4 در QuickReport
    نوشته شده توسط [عبدالله] در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 23 شهریور 1386, 17:57 عصر
  2. مشکل در Quickreport
    نوشته شده توسط میتی دات نت در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 14:48 عصر
  3. QuickReport کجاست؟
    نوشته شده توسط oghab در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1385, 09:04 صبح
  4. اشکال در گزارش گیری با QuickReport
    نوشته شده توسط ord1383 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 19 فروردین 1385, 07:51 صبح
  5. مشکل در quickreport
    نوشته شده توسط ord1383 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1385, 15:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •