نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: چک کردن وجود حداقل دو کاراکتر در رشته

  1. #1

    چک کردن وجود حداقل دو کاراکتر در رشته

    سلام دوستان

    من میخوام توی یه سری رشته، رشته هایی رو که حداقل دو کاراکتر خاص رو دارند پیدا کنم ، مثلا اسم هایی که از حروف a,o,u,e,i حداقل دو حرف رو داشته باشند رو جدا کنم .

    برای یک کاراکتر دستور زیر رو نوشتم ولی برای چک کردن کاراکترهای بیشتر نمیدونم چی باید بنویسم ؟

      var r =
    from nam in lst
    where nam.Name.Contains("a") || nam.Name.Contains("e") || nam.Name.Contains("i") ||
    nam.Name.Contains("o") || nam.Name.Contains("u")
    orderby nam.Name.First() descending
    select new { };

  2. #2

    نقل قول: چک کردن وجود حداقل دو کاراکتر در رشته

    با تابع Split متنتو تبديل به آرايه كن كاراكتر split هم space قرار بده. يه for بذار از اول تا آخر آرايه رو تك تك روي حروفها ببين كاركترها موجود هستند يا نه. هر كاراكتري كه موجود بود به متغيرت يكي اضافه كن. اگر نتونستي بگو برنامشو برات بذارم.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: چک کردن وجود حداقل دو کاراکتر در رشته

    regex :
    \b((\w*[aouei]\w*){2,})\b

  4. #4

    نقل قول: چک کردن وجود حداقل دو کاراکتر در رشته

    نقل قول نوشته شده توسط ali_habibi1384 مشاهده تاپیک
    با تابع Split متنتو تبديل به آرايه كن كاراكتر split هم space قرار بده. يه for بذار از اول تا آخر آرايه رو تك تك روي حروفها ببين كاركترها موجود هستند يا نه. هر كاراكتري كه موجود بود به متغيرت يكي اضافه كن. اگر نتونستي بگو برنامشو برات بذارم.
    ممنون دوست عزیز ،
    من رشته هام رو از یه کلاس با یه حلقه for از کاربر می گیریم و توی لیست ذخیره می کنم ، برای تبدیل متن به آرایه این کد رو نوشتم :
     Students st = new Students();
    string[] str = st.Name.Split(' ');

    ولی نمیدونم برای چک کردن منظورتون اینه که برای هر حرف یه if بذارم ؟؟؟
     for (int i = 0; i < str.Length; i++)
    {
    if (str.Contains("a"))

    if (str.Contains("e"))

    //??
    }


    متغیر رو چی بذارم ؟

    ممنون میشم اگه کدش رو برام بذارید ، میخوام نتیجه رو با دستور linq نشون بدم .

  5. #5

    نقل قول: چک کردن وجود حداقل دو کاراکتر در رشته

    نقل قول نوشته شده توسط Saman_12 مشاهده تاپیک
    regex :
    \b((\w*[aouei]\w*){2,})\b
    متشکرم

    میشه یه کم در موردش توضیح بدید .

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: چک کردن وجود حداقل دو کاراکتر در رشته

                string all = "this a sample text for using in regex matches" ;
    string pattern = @"\b((\w*[aouei]\w*){2,})\b";
    Regex regex = new Regex(pattern);

    foreach (Match match in regex.Matches(all))
    {
    Console.WriteLine("match: {0}", match.Value);
    }

  7. #7

    نقل قول: چک کردن وجود حداقل دو کاراکتر در رشته

    نقل قول نوشته شده توسط Saman_12 مشاهده تاپیک
                string all = "this a sample text for using in regex matches" ;
    string pattern = @"\b((\w*[aouei]\w*){2,})\b";
    Regex regex = new Regex(pattern);

    foreach (Match match in regex.Matches(all))
    {
    Console.WriteLine("match: {0}", match.Value);
    }
    ممنون از جوابتون.

    ولی من رشته ها رو از کاربر می گیرم ، این کد چیزی رو برنگردوند و این پیغام رو میده value cannot be null .

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: چک کردن وجود حداقل دو کاراکتر در رشته

    این یه مثال واسه استفاده :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: چک کردن وجود حداقل دو کاراکتر در رشته

    ممنون دوست عزیز ولی نتونستم از این برنامه استفاده کنم .
    من فعلا دارم توی محیط console کار می کنم (تمرین می کنم) ، همونطور که گفتم از کاربر ورودی هام رو می گیرم ،
    کد زیر :
    class Students
    {
    public int ID;
    public string Name, Family;

    }

    static void Main(string[] args)
    {


    Console.Write("Number of Student?");
    int num = int.Parse(Console.ReadLine());


    List<Students> lst = new List<Students>();

    for (int i = 0; i < num; i++)
    {
    Students st = new Students();
    Console.Write("Name?");
    st.Name = Console.ReadLine();
    Console.Write("Family?");
    st.Family = Console.ReadLine();
    Console.Write("ID?");
    st.ID = int.Parse(Console.ReadLine());
    lst.Add(st);
    }

    }


    و میخوام اسم هایی رو که حداقل دو کاراکتر صدادار داخلشون هست رو با دستورات linq برگردونم ، برای یک کارکتر رو با کدی که بالا گذاشتم چک کردم ولی بیشتر رو نمیدونم باید چجوری چک کنم .

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: چک کردن وجود حداقل دو کاراکتر در رشته

    شاید این کمک کنه :

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Text.RegularExpressions;

    namespace Console_Student
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    Console.Write("Number of Student?");
    int num = int.Parse(Console.ReadLine());


    List<Students> lst = new List<Students>();
    string pattern = @"\b((\w*[aouei]\w*){2,})\b";
    Regex regex = new Regex(pattern);


    for (int i = 0; i < num; i++)
    {
    Students st = new Students();
    Console.Write("Name?");
    st.Name = Console.ReadLine();
    Console.Write("Family?");
    st.Family = Console.ReadLine();
    Console.Write("ID?");
    st.ID = int.Parse(Console.ReadLine());
    lst.Add(st);
    }

    foreach (Students st in lst)
    {
    foreach (Match match in regex.Matches(st.Name))
    {
    Console.WriteLine("match: {0}", match.Value);
    }
    }
    Console.Read();
    }
    }

    class Students
    {
    public int ID;
    public string Name, Family;

    }
    }


  11. #11

    نقل قول: چک کردن وجود حداقل دو کاراکتر در رشته

    نقل قول نوشته شده توسط yekta99 مشاهده تاپیک
    ممنون دوست عزیز ،
    من رشته هام رو از یه کلاس با یه حلقه for از کاربر می گیریم و توی لیست ذخیره می کنم ، برای تبدیل متن به آرایه این کد رو نوشتم :
     Students st = new Students();
    string[] str = st.Name.Split(' ');

    ولی نمیدونم برای چک کردن منظورتون اینه که برای هر حرف یه if بذارم ؟؟؟
     for (int i = 0; i < str.Length; i++)
    {
    if (str.Contains("a"))

    if (str.Contains("e"))

    //??
    }


    متغیر رو چی بذارم ؟

    ممنون میشم اگه کدش رو برام بذارید ، میخوام نتیجه رو با دستور linq نشون بدم .
    نه دوست عزيز برعكس فهميدي. حلقه for اينجوري ميشه:
    کد HTML:
    int k=0;
    for ( int i=0;i<str.length;i++)
    {
    for (int j=0,k=0;j<str[i].length;j++)
    if ("aeuoi".contains(str[i])) k++;
    if ( k>1) يعني اين كلمه بيشتر از دوبار از اون حرفاي پركاربرد داره و بقيه عملياتت
    }

  12. #12

    نقل قول: چک کردن وجود حداقل دو کاراکتر در رشته

    با LINQ به اینصورت میتونی جواب بگیری
                int count = textBox1.Text.Count(i => i.ToString().ToLower() == "a" || i.ToString().ToLower() == "e" || i.ToString().ToLower() == "i" || i.ToString().ToLower() == "o" || i.ToString().ToLower() == "u");
    if (count >= 2)
    {
    // ...
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در اتچ کردن با وجود حداقل دو دیتابیس متفاوت
    نوشته شده توسط mostafarastin239 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 27 بهمن 1390, 00:27 صبح
  2. مبتدی: الگوریتم برای جابجا کردن دو کاراکتر در رشته
    نوشته شده توسط salehbagheri در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 15 شهریور 1389, 22:59 عصر
  3. سوال: اضافه کردن کاراکتر میان رشته
    نوشته شده توسط maminb در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 09 دی 1388, 19:46 عصر
  4. بزرگ کردن کاراکتر اول رشته
    نوشته شده توسط vahideh85 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 16 فروردین 1387, 09:18 صبح
  5. مشخص کردن وجود یک رشته داخل رشته دیگر
    نوشته شده توسط nima_dir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آذر 1385, 00:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •