نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نشان دادن مجموع 10 رکورد اخر یک فیلد در label

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نشان دادن مجموع 10 رکورد اخر یک فیلد در label

    سلام . چه جوری میشه مجموع 10 رکورد اخر یک فیلد رو توی label نشون داد؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: نشان دادن مجموع 10 رکورد اخر یک فیلد در label

    سلام این دستور رو اجرا کن
    select top(10) sum(POP_Amount)  from tbl

    بعد از اون از طریق دیتا تیبل اون رو بخون و بریز توی label

  3. #3

    نقل قول: نشان دادن مجموع 10 رکورد اخر یک فیلد در label

    نقل قول نوشته شده توسط nilmil_nil مشاهده تاپیک
    سلام این دستور رو اجرا کن
    select top(10) sum(POP_Amount)  from tbl

    بعد از اون از طریق دیتا تیبل اون رو بخون و بریز توی label
    اين ده تاي اول رو برميگردونه. همينو بنويس فقط يه order by با پارامتر DESC بهش اضافه كن.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: نشان دادن مجموع 10 رکورد اخر یک فیلد در label

    نقل قول نوشته شده توسط ali_habibi1384 مشاهده تاپیک
    اين ده تاي اول رو برميگردونه. همينو بنويس فقط يه order by با پارامتر DESC بهش اضافه كن.
    مرسی از یا دآوری

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: نشان دادن مجموع 10 رکورد اخر یک فیلد در label

    ممنون دوستان میشه کد نشون دادن تو لیبل رو هم برام بزارین

  6. #6

    نقل قول: نشان دادن مجموع 10 رکورد اخر یک فیلد در label

    نقل قول نوشته شده توسط rezarko مشاهده تاپیک
    ممنون دوستان میشه کد نشون دادن تو لیبل رو هم برام بزارین
    به این صورت :

    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=ekbatantech;Integrated Security=True");
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select top(10) sum(Price) as Total from Products", con);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    label1.Text = dt.Rows[0]["Total"].ToString();
    آخرین ویرایش به وسیله Sirwan Afifi : دوشنبه 09 مرداد 1391 در 16:58 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: نشان دادن مجموع 10 رکورد اخر یک فیلد در label

    اگه بخوام فقط یه فیلد رو توی لیبل نشون بده بدون استفاده از While و جمع کردن به چه صورتیه؟
    با تشکر

  8. #8

    نقل قول: نشان دادن مجموع 10 رکورد اخر یک فیلد در label

    نتيجه كوئري كه دوستمون نوشت اسكالر يعني تك مقداريه پس نيازي نيست از حلقه Whilie و اين چيزا نتيجه خروجي رو مستقيم مياريش توي ليبل. در اين مورد هم زياد بحث شده جستجو كنيد.

  9. #9

    نقل قول: نشان دادن مجموع 10 رکورد اخر یک فیلد در label

    نقل قول نوشته شده توسط ali_habibi1384 مشاهده تاپیک
    نتيجه كوئري كه برات نوشتم اسكالر يعني تك مقداريه پس نيازي نيست از حلقه Whilie و اين چيزا نتيجه خروجي رو مستقيم مياريش توي ليبل. در اين مورد هم زياد بحث شده جستجو كنيد.
    من به این مورد توجه نکرده بودم.کد رو تصحیح کردم.

تاپیک های مشابه

  1. نشان دادن 2 رکورد درهر سطر Gridview
    نوشته شده توسط sheitoonbala در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آبان 1387, 20:23 عصر
  2. سوال: نشان دادن آخرین رکورد ثبت شده
    نوشته شده توسط ITST-1 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 تیر 1387, 12:07 عصر
  3. نشان دادن آخرین رکورد نامبر در صفحه اولیه گزارش
    نوشته شده توسط rahmana در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 مهر 1386, 07:39 صبح
  4. کار با DropDownList برای نشان دادن یک رکورد
    نوشته شده توسط rezafars در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 اردیبهشت 1386, 21:34 عصر
  5. نصفه نشان دادن همه متن ها و فیلد ها
    نوشته شده توسط amin_programmer در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 10 مهر 1384, 01:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •