نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونگی فراخونی یک event

  1. #1

    Question چگونگی فراخونی یک event

    با سلام
    من یک event رو نوشتم و می خوام بطور مثال از این event در رویداد کلیک باتون استفاده کنم می خواستم بدونم چطور می تونم این کار رو انجام بدم
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fjm11100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    658

    نقل قول: چگونگی فراخونی یک event

    event همون رویداد است خب از اول کدت را در رویداد باتون بنویس. اون که شما میگی متد است. event در اثر رخدادی که تعریفش بر اساس آن است اتفاق می افتد و این متد است که فراخوانی می شود.

  3. #3

    نقل قول: چگونگی فراخونی یک event

    شما فرض کن چنین eventی رو داری اگر بخوایی تو رویداد کلیک استفاده کنی چکار می کنی ؟


    public class SampleEventArgs { public SampleEventArgs(string s) { Text = s; } public String Text {get; private set;} // readonly } public class Publisher { // Declare thepublic class SampleEventArgs { public SampleEventArgs(string s) { Text = s; } public String Text {get; private set;} // readonly } public class Publisher { // Declare the delegate (if using non-generic pattern). public delegate void SampleEventHandler(object sender, SampleEventArgs e); // Declare the event. public event SampleEventHandler SampleEvent; // Wrap the event in a protected virtual method // to enable derived classes to raise the event. protected virtual void RaiseSampleEvent() { // Raise the event by using the () operator. if (SampleEvent != null) SampleEvent(this, new SampleEventArgs("Hello")); } }")); } }
    آخرین ویرایش به وسیله googoli : دوشنبه 09 مرداد 1391 در 22:22 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: چگونگی فراخونی یک event

    اینا که همش کامنت اوت شده!

  5. #5

    نقل قول: چگونگی فراخونی یک event

    اين چه جور ايونتيه !!!
    ايونت خودش بصورت تابعه در اصل. توي رويداد كليك وقتي توي جدول ميخواي ايونت رو بياري روي مثلث كنار ايونت كليك كن ليست همه توابع اون كلاس فرمت مياد كافيه انتخابش كني.

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی دریافت id کنترلی که روی آن یک event ی اجرا شده
    نوشته شده توسط m2148059 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 05 مهر 1389, 11:52 صبح
  2. سوال: چگونگی ایجاد یک event در یک کلاس
    نوشته شده توسط mhs377 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 10 مرداد 1389, 21:33 عصر
  3. چگونگی کار با Event های مرتبط با SMS
    نوشته شده توسط ak1_2004 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 18 تیر 1389, 01:59 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 01 مهر 1387, 10:15 صبح
  5. سوال: چگونگی ایجاد Event (رویداد) !!
    نوشته شده توسط مهران رسا در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 29 شهریور 1387, 09:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •